Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apósom gyermekkorában együtt rúgta vele a rongylabdát Pápán hasonlóan jó ember az öreg...
Nem lennék meglepve, ha Fletó bácsi egy fidesz beépített ügynök lenne, pénzéhes és a múltjával könnyen zsarolható és iskola példa az, ahogyan szét bomlasztotta a teljes baloldalt és azóta is szítja egymás ellen a baloldal maradékait.
Miniszter elnöknek egy szarkupac volt, de párt szétverésben toronymagasan a legjobb.
A kedvenc figurám, Ő tett a legtöbbet azért, hogy a nyomorult baloldalt cifet-cafatokra szedje szét és azóta is bármilyen baloldali összefogásnál azonnal megjelenik és mindent szétcsesz! Amíg Fletó él, addig a baloldal halott.
Már csak az összes többi pártot kéne szerte-szét csesznie valakinek.
Buktacukrozó
ide tessenek menni tanulni, nem otthon meg online a facebookon tanácsokat kérve gányolni... ;)
Ezt nálunk úgy csinálják hogy próbaidő valami alapbéren.
Az alatt kiderül hogy megéri e a pénzét. Ha nem akkor érzékeny búcsú probléma nélkül, ha igen, akkor megkapja a kért pénzt.
Az a baj, ha az elején keveset kér, hogy majd belejön akkor soha nem fog jó pénzt kapni.
Az elején kell sokat kérni, mert az egydarabig megmarad, aztán emelést úgy sem kap csak ha munkahelyet vált.
Most ez a divat, nem az életpálya modell.
Őszinte részvétem!
... osszeszedegetett...
Pedig meg nagyon fiatal ez a korosztály ehhez.....
Most is így jártunk, hogy itt volt egy fiatal srác, kb 1,5 év alatt osszeszedegett használható tudást, majd decemberben közölte, hogy nagyon köszöni, lépett Angliába dolgozni... pont mikor mar használható lett....
Köszönöm.
Fogadd részvétem!
Nekem meg mindjárt indulnom kell Pestre, sajnos egy temetésre. Egy volt fősulis évfolyamtársam, egykori jó barátom nem érhette meg az 55. születésnapját. Eljött az az idő, amikor az én korosztályom elkezd hullani... (a 38 végzősből sajnos már ő a negyedik aki elmegy közülünk).
Én kialudtam magam Cefi meg iccakás szerintem.
Maguk nem bírnak aludni?!
Legózzá te gyerek!
Most mééé mondód
Nem kérek sokat, ha munka van csináljuk, ha nincs vagy csak kevés, akkor valaki pihenhet!
De a szerencsétlenkedést nem bírom!!!
Akkor inkább takarodjon, üajd én megcsinálóm....

Jahh meggyüttek a cuccok
Lehet legózni
Na a te kollégád sem lennék.
Az ilyen olyan helyről vagy iskolapadból beeset kenyérkeresöket én is kiröhögöm
Csak 1-2alap kérdést teszek fel , de akkor mindig a lámpát nézik
Jóhiszeműen lekapcsolóm a fényt, és 1x csak bebüfögi hogy 250 én meg csak mosolygók

A kedvencem akkor is az amikor új klimés huszárok jönnek, és megtapiza a csövet és azt mondja ez jóóó
Halvány lila fingja nincs hozzá, de olyan pénzt kapott hogy lehidaltam!
Rá 2hónap és kirúgattam a g...be!
Senki nem születik zseninek, idővel majd belejönne, de addig nekem ne kérjenek irreális összegeket!
13éve vagyok a szakmában és minden nap tanulok valami ujjat! De legalább már megfizetik
Azért itt egy másik is... sztem ezek ketten haverok...
Jelentkezett állásra egy frissen végzett informatikus nálunk 1 hete kb 3 kérdésből kiderült, hogy azt se tudja merre van észak, hallotta már, hogy nem csak NB meg pc van, csak meg nem látott mást az iskolában, de azokat is csak távolról.... kíváncsian megkérdeztem mi a fizetés igénye.... nettó 400e, 2x kérdeztem vissza, jól hallok-e... nem tudtam megállni röhögés nélkül....
a bufeszak legalabb ér valamit, bár nem 500-at
Az ország bohóca