Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vettem tőle már gumit igaz használtan
már ha az akire te gondolsz
a körforgótól haladva jobb oldalon a műhely vagy bal oldalon a magánházas feketézős?
hát én pont kiskőrösre jártam gumizni valamilyen pisti a béke utcából 2619 telszám végű csávóhoz
nekem csak elkezdeni nehéz bármit, ha elkezdtem utána haladok vele, igaz nem kapkodósan de folyamatosan megy
volt olyan hogy hajnali 9 felé elkezdtem a dolgot és még éjfél után villogott a hegesztő mert épp elkapott az ihlet és ki kellett próbálni

amúgy pl a budi cserét már megoldottam, és villámgyorsan(kb 5 óra agyalással) ami nem volt egyszerű, és jó szar is lett mert olyan budit nem lehetett kapni sehol sem ami ott volt és kb másfél centire van a budi vége a faltól ami a vízbevezetést eléggé megnehezítette mert a magassággal is voltak gondok

egy társulás mindig jól jöhet neked pénzed van sok nekem időm így valami értelmeset tuti végre tudunk hajtani
hát nem tudom, hogy te hol lax itt nem csodálatos
Lehet floridában az
du ju szpík idegen?
gumihelyzet kiskőrös közelében
vagy heidenau a mofakerben reális áron, vagy bármi egyéb rendelésre egy moped91 klón boltban arany áron
esetleg használt gumi itt-ott
egyik helyen se teszik fel, kiskőrösön ráadásul egy helyen van centrírozás
ennyi
szóval netes rendelés és itthon felszenvedi az ember vagy netes rendelés és valamelyik gumis felteszi
Legalább nem lesz elkapkodva!
A gumik meg fán teremnek nálatok?
Ha veszek egy gumit. Akkor simán nem szarrágóskodok webes rendeléssel, hogy nyerjek a lejárt szavatosságú gumikkal. Olyan boltban veszem, ahol fel is rakják egyből. Pár ezer pluszt ez megér.
A gumisnak meg nem muszáj dolgozni ha nem akar. Tudom vinni máshova is a pénzem.
Ez most szerintem kibir 1,5-2 szezont.Oreges fotelmotoros tempoban tolom.
De tenyleg draga.
Bár az enduró eléggé eszi a motort,legalább a gumi kibírható árban van.
Most vettem előre egy Dunlop Geomax-ot 18 db ezer forintost adtam érte s ez nem egy olcsó gumi.
Hátra meg tavaly vettem egy Mitas Extreme-t 16-ért,igaz havertól,de zsír új.
Az még teljesen fasza miver nem nagyon járunk köves talajon.
Amugy az r17 nel es a revolutionnal is ilyen 36500-700 koruli az ar,csak ott van 2-3000 postakoltseg utanvettel.
Nem biznak a magyarokban miatrad,lenyultal valamit te enyveskezu?
AZ FC-Moto se engedi most az utánvétes fizetést.
Az oponeo-n a road 5 elso 37700 ingyen szallitassal.
De elore kell fizetni,nincs utanvet.
Legalabbis az oponeo.hu nem adja fel ezt a lehetoseget.
Csodálatos napra ébredtünk!
mivel rajtam kívül úgysem lesz más
Jó reggelt
Jó reggelt!
Én meg azt hittem, hogy a patakba tetted! Ha már egyszer "folyamatban van" !
Az X11-en volt ilyen bakelit gumi hátul, mikor megvettem.... le kellett vágni a felniről három jegyű volt a dot száma
Ini ha tetszik ha nem valahol mi mégis csak rokonlelkek vagyunk Egy csomó ilyen projektem van félbe a 10 éve fel nem rakott széldeszkától a ház körbekerítéséig
Azon gondolkozom, ha valami féle képpen társulnánk Akkor legalább együtt nem fejeznénk be sosem ezeket a dolgokat
Mi?
Azé' van ami igen.
Pluszban el kellett menni kb 2x8km távra előtte telefon mikor menjek aztán induláskor mégegyszer hogy tényleg biztos stbstb
Szörnyű nagy macera volt
A gumis se kedvelte mert valamit le kellett szedni a gépről hogy a motor gumit megfogja és ne a féktárcsánál mint a bénák
Tudom, ez is, kezi centirral. Leszdett kerekkel.