Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veszek mindenhonnet, de mindenhol azzal adjak. Hogy honnet szerzik, nem is tudom.
Egyszer par eve nekialltam szelektalni, a keziszerszamokon kivul mindent kidobtam. Most inkabb elmegyek es veszek annyit, amennyi kell, de nem vagyok hajlando egy lecet, szogvasdarabot, teglat, sodert kerulgetni evekig, hatha egyszer kell. Inkabb keruljon tobbe, de annak a vilagnak vege.
Magyaroknál az ilyesmi nem kihívás
béna fejformám van aztán rengeteg nem jó
mostanában meg nem járok debrecenbe, vagyis nagyon remélem nem kell menni.....
nekem az agv-nek a fejtetőn lévők törtek le oda-odaver néha faág meg ilyenek aztán nem bírja a kiképzést
így télen szigszalag kerül mindig a lyukra
Köszi...
Teljesen korrekt volt a tulaj. ...
A Pardi sokat fejlődött, pozitív irányba! Lehet, hogy pont ezért mait írtál. A sisakot pedig használd egészséggel!
Van sisakom ha kell...Laser...volt rajtam vagy ötször. Elejtettem és a szájszelőző fekete műanyag letört. Azóta nem hordom,pedig ennyi baja van csak.
Ha kell átadom ócsón...
azon agyalok rendekek is egyet csak a plexi hozzá 14, a mostanit ismét összekarcoltam. robogóra meg erdélyben bohóckodni évente 2x teljesen jó
gyorsan menni nem az igazi 70 fölött elég zajos kell mellé a sárga szivacs a fülbe de 24 ezer lófasz pénz
csak az arcpárna végében kell a hungarocellt megkalapálni fél centivel vékonyabbra mert bassza a fülem
Rengeteg hasonló sisakot árulnak ami 10 éve top volt. Zsír újjak...20-30 ezer...
Van 1400- ban most is hasonló.
99.000...de nem Carbon . De ez is fullos mindenben,csak színben semlegest akartam venni,mert a motor sűrűn cserélődik.
nekem ilyen van: http://www.powerbike.hu/shop/b...
a minta kicsit más, de a forma azonos
nem is gondoltam hogy forgalmazzák még mert vagy 10 éve megvan
Fazsa! Nekem ilyen volt.

Patika!!!
Nahh..túl vagyok a nagy sisaktesztelésen. Shoei-t próbálgattam,de felül nyomta a fejem...ezek a mostaniak valahogy nem az én fejformámra lettek gyártva.AGV nem rossz,de 160 ezerért semmi extra.
Scorpion mellett döntöttem. 130 akciósan az 1400 Carbon ,beépített napszemüveg,sötét-víztiszta plexi,pumpás rendszer,pinlock. Szivacsos sisakzsák és külön plexitartó. A Supezone-ban kezdtem,ott ennyiért adták.De nem vettem meg,hanem átmentem a Pardiba. A tulaj tök jó fej volt,eldumálgattunk 1 órát. Elmesélte hogy 4 boltja volt,de sok volt a kiadás. Ezért bezárta mindet és megnyitott egyet,ami a saját műhelye. Így nincs bérleti díj,nem kell fizetni a sok rezsit,alkalmazottak utáni járulékokat...stb...stb. Mondtam neki ez nagyon jó,mert így akkor olcsóbban is ide tudná adni...megkaptam 117 ezerért
Szóval bírsz engem! Bár Clam továbbra is a haverod
Hazugság? Vazze nem nézel híradót mi mindene lehet egy gázszerelőnek! Akkor nekem miért nem lehetne.
Ezt mintha én írtam volna!
Feleségem szerint elég jól áll!
Ezt magadnak írtad... Jó meglátás!
Max 2 pisilés belefért
Helytelen!!
nem a fenét
diszkó után nem mocskoltam meg egyet sem kint a kocsiban
utálom a hugyos sajtszagot
Ne legyél már ennyire kényes! Bezzeg anno a könnyű erkölcsű lányok "illatán " nem találtál semmi kényeset!
vegyél háztól tojást aztán viszed a dobozt
én meg avval küzdök hogy alig van papír tojástartóm mert nem vettünk boltban sok éve tojást aztán elkoptak a tartók
múltkor kaptam néhány tartót de az meg műanyag hab aztán pillanatok alatt szétmegy
tejet is lehet venni a termelőtől akinek beszeszi az orra a szagát...... állítólag meg lehet szokni, de én az ilyen tejből készült túrót se tudom megenni mert érzem a tehén szagot
mint erdélyben az összes tejterméken
emiatt verik magukat a "nyugatiak" hogy mennire fasza környezetkímélők hiszen lassan már semmit se gyártanak országon belül ami szennyezné a környezetet
az a kevés maradéknak meg megoldható a szakszerű megsemmisítés-újrafelhasználás
szóval nem a német önti ki a folyóba a szennyvizet hanem a kínai, plusz még buzi nagy hajókkal szállítani is kell a terméket
pl az usa (és más is) konténerszám hordja afrikába az többségében használhatatlan elektronikai hulladékot mindenféle karitatív (ál) szándékkal közben meg csak megoldják a szakszerű megsemmisítés gondját
amúgy nem csak a környezetet hanem az embert is nyírják
láttam olyan indiai kis akku gyárat ahol a mukin még kesztyű sem volt egy papucs meg egy rövidgatya volt az összes cucca aztán úgy öntögette az ólom lemezeket meg a többi kacatot és puszta kézzel pakolgatta ide oda