Összesen 1 millió kp-ért kellett megtalálni az öreg kisautóm - lényegesen tágasabb és fiatalabb - utódját, amit majd megint legalább 5 évig használni szeretnék, nagyobb gondok nélkül. Eddig úgy tűnik, hogy sikerült. Nem volt több pénzem, na....
Zoli, elmondásod szerint a krómszáraid sincsenek már a helyzet magaslatán, veszel bele egy 400gr-os litiumbázisú Agip-ot ami még ezer Ft sincs, abban van rozsdagátló és melegebb időben is jól bírja a strapát. Nem olyan kényes már az a teleszkóp mint újkorában.
Hogy magadra vetted....
nyilván megvettem a sok szart és mégsem én rinyálok, hogy milyen bajok vannak....
sikerült belinkelni egy rozsdás, törött szart.... ezt vegye meg, aki akarja... ráadásul az én céljaimnak meg sem felel.... kutyás autónak vettem, földútra is....
Az lítiumos zsír lesz. Az szerintem is jó oda.
Esetleg megnézhetnéd a doksit hogy mit ajánl, így sokkal könnyebb.
És ne szarrágóskodj már. 2000forint egy fél kiló zsír, nemá hogy disznózsírt raksz bele ha csak az van otthon (az is fehér)
Az alvázak rohadnak ha nem kezelgetik őket,na de ha állandóan sárban áztatod,meg húzod akkor nem kell rajta csodálkozni!!
Ez olyan,hogy én tizedannyit nem megyek mint ti az utcán,oszt mégis többet cserélek fékbetétet,olajat,láncot,légszűrőt.
Mármost miről beszélsz, mert nem jött le.
Hogy beszart a hiace? Pedig az már nem gagyi. Ismerek olyat aki már az 1milliomodik km-et rakja bele.
Szóval ott más lehetett ha 150ezer után beszart...annyit még a Skoda is bírt.
nyilván megvettem a sok szart és mégsem én rinyálok, hogy milyen bajok vannak....
sikerült belinkelni egy rozsdás, törött szart.... ezt vegye meg, aki akarja...
https://index.hu/kulfold/2019/...
Esetleg megnézhetnéd a doksit hogy mit ajánl, így sokkal könnyebb.
És ne szarrágóskodj már. 2000forint egy fél kiló zsír, nemá hogy disznózsírt raksz bele ha csak az van otthon (az is fehér)
Aztat még senkise monta.
Ez olyan,hogy én tizedannyit nem megyek mint ti az utcán,oszt mégis többet cserélek fékbetétet,olajat,láncot,légszűrőt.
Szilikon zsír hülye ötlet azzal baszod el igazán.
Hogy beszart a hiace? Pedig az már nem gagyi. Ismerek olyat aki már az 1milliomodik km-et rakja bele.
Szóval ott más lehetett ha 150ezer után beszart...annyit még a Skoda is bírt.
Az igazán jó terepjárók kb. örök élet, mert azokba kell az anyag. Ezért is drágák.