sztem neked nem megy.... magadra vettél egy írást, ami nem neked volt válaszolva, csak egy megállapítás.... de megint okos vagy, annyira, hogy nem is vitatkozom, mert itt mindenki minden tekintetben ügyesebb, okosabb, mindent jobban csinál, mint én.... Te meg mindenhez IS értesz és mindenben IS a legjobb vagy.... úgyhogy én csak engedélyt kérek meghunyászkodni és majd én eldöntöm, mi mennyit ér meg...
Ugyan már, miért tennék ilyet?
Más: anno sokat olvasgattam az Mz Club Hungary meg a Szocimotorosok oldalát, és kiakasztott, hogy ott mennyi ultra szélsőjobbos, "turbómagyar" van. (Szóval én vagyok az igazi szoci motoros - egy Suzukival, vaze!)
Sose volt 10+ os autom.A vadiuj hastra asszem 3,5 volt.Total stresszmentes.
A minap ramkerdezett teso hogy gyertyakat csereltunk e? 120e km el es 11 evesen.
Volt ket hatso egő is.
Még mindig nem megy az értő olvasás.
"Nem azt mondtam hogy szar, hanem ennyit nem ér."
Ez volt a legdrágább a 10éves Lexus felhozatalban, ráadásul ez diesel hogy te is boldog legyél. Azért kanyarban sincs egy hulladék KIA Lexushoz képest.
Aki válogat az fizessen, egy jellegtelen szarért dupla árat
Az ugye megvan hogy a te 10+os tragacsod előbb fog szart sem érni, mint az én 6éves ronda villanyosom akármilyen divatjamúlt akkuval, amit bármikor kicserélhetek egy modernebbre, hogy pontosan ugyanolyan tisztán és probléma mentesen fusson tovább mint egy vadi új?
A lelkem nem engedné.
Hatványozottan hátrányos helyzetű.
Francia is meg román is!
Erre hogyan tehetnék egy Nagy Magyarország matricát??
Amúgy meg terepjáró kell!!
Más: anno sokat olvasgattam az Mz Club Hungary meg a Szocimotorosok oldalát, és kiakasztott, hogy ott mennyi ultra szélsőjobbos, "turbómagyar" van. (Szóval én vagyok az igazi szoci motoros - egy Suzukival, vaze!)
A minap ramkerdezett teso hogy gyertyakat csereltunk e?
Volt ket hatso egő is.
"Nem azt mondtam hogy szar, hanem ennyit nem ér."
Ez volt a legdrágább a 10éves Lexus felhozatalban, ráadásul ez diesel hogy te is boldog legyél. Azért kanyarban sincs egy hulladék KIA Lexushoz képest.
Nem sok ,csak kicsivel több mint amit a nagyállomáson lévő lócák kínálnak.
Az ugye megvan hogy a te 10+os tragacsod előbb fog szart sem érni, mint az én 6éves ronda villanyosom akármilyen divatjamúlt akkuval, amit bármikor kicserélhetek egy modernebbre, hogy pontosan ugyanolyan tisztán és probléma mentesen fusson tovább mint egy vadi új?
Hatványozottan hátrányos helyzetű.
Francia is meg román is!
Erre hogyan tehetnék egy Nagy Magyarország matricát??
Amúgy meg terepjáró kell!!
Szimeting kell.
Utana majd ha mar lattsm menni telen jobban gatyaba razom.
Családnak kicsi,terepre szar!