Ezt most epp pont a masik veglet felol szemetbol,maradek alkatreszekbol es tragya bontott cuccokbol ganyolom ossze.Csakemert miertne.
Az elejet rendberakom most es usgydi.Amugyis egy billego hokedli.
A hata pont ilyen. csak ez szep se jo az enyem ehhez kepest egy szarrakas.
Hajrá, sok sikert hozzá! Egy biztos, legalább megismered a felépítését. Előfordul, hogy az sem hiábavaló ! Én azért tudom, mert egy 750-es Honda CBX-et kellett aprólékosan rendbe tennem . Ezért is vigyázok rá.
Néztem hozzá komplett villát, még a bontott is drága volt, de akkor már inkább jobb lett volna nagyobb kerékkel az újabb típusról... de akkor már kellet volna hátsó is... és az áttételhez is hozzá kellett volna nyúlni... hagytam a fenébe, így is sokat költöttem rá. Végül helyreállítottam az eredeti állapotát és eladtam némi deficittel....
Szép kis motor volt amúgy, de nem tudtam megszeretni, az új tulaj viszont jól járt vele.
Ez mar ilyen csavaros,az tartja a csillapitot,szerencse csak mocskos,utottkopott,nem szetrohadt,alul volt meg egy zeger,a csillapito nelkuli szarnal kijott,a csillapitosnal tul melyen van,vagy nem rangattam ki elegge.Oda kell valami hosszabb fogo,a crom szar amugy sem jo allapotu,mar lekopott a crom.Egyenlore uj szimering es zsir megy bele meg kimosom.Kesobb beszerzem az uj szarakat,meg teflon csuszokat.OEMpatrson lattam cromszarat,nem draga,de csak jobbos van.
A zsír nem volt olyan nagyon hülye hogy elkezdjen kifolyni mert akkor talán nem rozsdáét volna egybe! ! Csak amikor már a motor gazdát cserélt akkor lett a gond. Addig nem derült ki, hogy baj van. Főleg, ha ráadásképpen még remek sózott uton is közlekedett!
Ezek a zsíros belső kenésű telók úgy be tudnak állni, hogy annyi csillapítása sincs mint egy lőcsös szekérnek. Vannak dolgok amire azt mondja az ember, hogy soha többé nem fogna hozzá, na ez olyan volt.
Nekem a videón lévőnél egy korábbi típus volt, felül nem volt csavar. Zéger volt a porvédő alatt, az volt az egyetlen bontási lehetőség.
A zéger is el volt rohadva és csak darabokban jött ki, a szimering is belesült, ami ha szétverem se jött volna ki, csak roncsolással lehetett kiszedni, de az nem egyszerű mutatvány mert túl közel van a krómszár. Egy soha nem szerelt 20 éves teló más mint ami a videón szerepel, esetleg próbáld óvatosan melegíteni, csak az oldószer nem biztos hogy segít.
De,ez az.
Par videon lattam,szethúztak,kimostak,zsitoztak,osszeraktak.
Ez a cel.
A szimering szetrohadt,azt cserelnem kell.
A zeger mar kijott,egy teflon gyuru is,de ugy all meg benne mint a covek.
Mara itt feladtam,meg ontok bele petroleumot,hatha felodja a zsuvat.
De szet kell huznom. http://youtu.be/UnnQeZtMTAQ
Te Zoli, az a teló zsíros, nem olajos, legalábbis nagyon hasonlít a Typhoon telójára. Otthoni körülmények között nem nagyon szokott sikerülni a felújítása, mondjuk én se hittem el, aztán olyat szívtam vele mint a torkos borz...
En is gyujtottem regebben nemcsak hadznosnak velt dolgokat, hanem erdekeseket is, de az apos es a fater peldajabol okulva mindent kivagtam. Az ok az, hogy nemcsak az enyemet kell kerulgetni, hanem az oveket. Az anyosnak olyan vasarlasi betegsege van, minden szar nalubk landol. Ezert amikor nem figyelnek, egy csomo mindent elhordok mas kukakba.
én a régi cégtől hoztam vagy 15 kiló vashulladékot
amit kivágott a lézer középről aztán ha valami értelmes formája volt mindig hoztam belőle néhányat zsebben
és sokszor jók voltak ám ezek a fecnik
nekem kurva sok helyem van ezeknek a "szaroknak"
nekem azért a padláson van minden......
még kb100 darab vályogtégla is
igaz a maradék sódert kihordtam a szomszédos földútra mert én is untam kerülgetni
Eredmeny?