Nagyon keressük, vagyis csak kerestük. Itt mindenki tudja, hogy mi a helyzet, hülyék lennének nem a legmagasabb összeget kisajtolni belőle, amit meg is értek. El kell fogadni a helyzetet és várni, nincs más lehetőség.
Van egy határ szerintem. Vagy mennyiségben, vagy minőségben.
Abban igazad is lehet, hogy hülyéktől is lehet tanulni, de egy egy-két szavas nyelvöltögetésből, btk-ra hivatkozás tőmondatban és mindezt ezerszer, abból szerintem már nem lehet újat olvasni.
Ez a baj..
Nem az hogy túl őszinték vagyunk?
Mint pl a 13-ban egy 40m2 luk 16 Milla ? Kurva jó részen?
Debrecenben a Tócosban (lakótelepi panel rengeteg ,nem jó hely!) egy 30m2- es szar kerül 16-17.5- be.
Akkor Pesten egy kurva jó helyen a 13 kerben 16 Misi egy 40m2?
Ez hogy van?
Ilyenkor jön jól, ha az ember sok mindent meg tud csinálni.
Én évek óta mindenkinek azt állítom, hogy lapostető szendvicspanellal, de mindenki csálén néz rám. Ők a kisebbség. A többség nem is tudja, mi az a szendvicspanel.
De megnyugtatlak, lehet jó alapokkal (nem az épületalapra gondolok csak) rendelkező házat is találni.
Keress ismeretséget végrehajtónál vagy a NAV elektronikus árverési felületét nézd.
Én 2017 végén vettem meg egy tip-top 40m2 lakást, egy válófélben levő fiatal házaspárról a 13. ker qrva jó részén... 16m-ert vettem de Kp, mert hamar osztozni akartak... most 27m-ért lazán elmenne... 2010-ben egy komplett házat vettem 16m-ért (a tulajnak mar le volt foglalozva a másik, és bukta volna, 22m-rol alkudtam le) a 16 ker egyik legjobb részén... megbecsülni se tudnám ma az árát.... de azért lehet találni ma is, jó vételt, ha nagyon keres az ember.....
Ezt megértem.
Nem tudom, hogy mennyit szánsz rá (kp+hitel), de ha nem egyszámjegyűt ami a milliókat illeti, énszerintem megoldható.
Tévhitekbe azonban nem ringatlak, de 15-ért már Kaposváron is láttam házat. Ha lakás, akkor sem olcsóbb.
Most miért? Szép az idő, ér-e 500 ezret az 500 ezret futott motorja a havernak, szidjuk a másikat, hogy csóró,mert bódisa van,de bedől a kerítés nálunk etc.
Mi már elengedtük. Akik 80-85 előtt születtek, azoknak kapóra jött a 2010 körüli ingatlan helyzet, bátyám is megcsípett egy nagyon jót nagyon jó helyen. Mi kénytelenek vagyunk kivárni a következő ilyen helyzetet. Ha nem lesz, akkor így jártunk.
2010-ben nem volt reális, mélyponton volt az ingatlanpiac.... mondjuk sztem is az első csok hitelek okoznak majd bedőlést, de mar közel nem lesz ilyen mértékű.... jövő nyárra számítok ra....
Lehet hogy mások a szempontok. Én nem foglalkozom az ingatlanárakkal, mert nincs okom rá, de most, hogy így szóba jött, megnéztem. Nyilván az lenne a jó, ha annyit keresnék amennyit, az árak (mindené) pedig a tizede lenne mint ami, de hát maradjunk a realitásoknál. Az biztos, hogy manapság nehezebb megoldani alakhatást, mint régen, de egy relatíve zárt rendszert, ahol az állam keményen beavatkozott az árak alakulásába, azt nem érdemes összehasonlítani azzal, ahol a két fél alakítja az árakat.
Látok sok fura dolgot, ki-mire költ és közben meg mire vágyik, és ezt most célzás nélkül írom, de ez van.
Ehhez azt is vegyük hozzá, hogy ezek nagy része műszaki szemmel katasztrofális állapotban van. 15-ért megcsípi az ember, majd rámegy másik 15, hogy lakható legyen. Süllyedés, felvizesedés, leázás, rákkeltő pala mindegyiken.
Abban igazad is lehet, hogy hülyéktől is lehet tanulni, de egy egy-két szavas nyelvöltögetésből, btk-ra hivatkozás tőmondatban és mindezt ezerszer, abból szerintem már nem lehet újat olvasni.
Ez a baj..
Mint pl a 13-ban egy 40m2 luk 16 Milla ? Kurva jó részen?
Debrecenben a Tócosban (lakótelepi panel rengeteg ,nem jó hely!) egy 30m2- es szar kerül 16-17.5- be.
Akkor Pesten egy kurva jó helyen a 13 kerben 16 Misi egy 40m2?
Ez hogy van?
Én évek óta mindenkinek azt állítom, hogy lapostető szendvicspanellal, de mindenki csálén néz rám. Ők a kisebbség. A többség nem is tudja, mi az a szendvicspanel.
De megnyugtatlak, lehet jó alapokkal (nem az épületalapra gondolok csak) rendelkező házat is találni.
Keress ismeretséget végrehajtónál vagy a NAV elektronikus árverési felületét nézd.
Nem tudom, hogy mennyit szánsz rá (kp+hitel), de ha nem egyszámjegyűt ami a milliókat illeti, énszerintem megoldható.
Tévhitekbe azonban nem ringatlak, de 15-ért már Kaposváron is láttam házat. Ha lakás, akkor sem olcsóbb.
Pasik és moccantyúsok!
Max mosolygok egy jót és ennyi...
De itt elég sok képzavaros ember van
Mint a dedóban....ezek férfiak? Motorosok?
Na nem baj..sok fos,kemény szart győz!!
Látok sok fura dolgot, ki-mire költ és közben meg mire vágyik, és ezt most célzás nélkül írom, de ez van.