Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor hogy a bánatban tudnak / mernek a drágalátos sofőr urak főútvonalon valós (GPS szerinti) 90-nel sederni? Tuti van rá okosság....
A nagykocsiknál minden vizsgán hitelesítik és úton útfélen joga van bármelyik szervnek ellenőrizni, hogy mükszik vagy sem esetleg csaltak vele, ugyanezt nem nehéz kivitelezni a kisautóknál sem.
De furán fütyül, turbós vagy csapágyas?
Én vagy tíz éve egyszer papucsban mostam itthon nagynyomásúval a járdát, és valahogy sikerült a lábujjamra küldeni a sugarat. Nem volt őszinte a mosolyom....
Bár ha belegondolok, ha mindenki szuper szabályos lesz, akkor csődbe jut a rendőrség sebességmérési alosztálya, és utána lehet száguldozni
Mondjuk nekem most is van első, hátsó kamera meg GPS-es adatrögzítő a motoromban. Szóval ez a fele kevésbé zavar, csak nehogy az legyen hogy online egyből küldi is a csekket ha előzősnél, túllépem a 90-et.
Normálisan mosva nincs ott 100bar
Fél méterről a kezem is állja.
Ugyan már. Kis piropatron az adatrögzítő memóriájára ami a légzsákra van rákötve, aztán csak sopánkodni kell hogy "jaj hát ez is megsérült"
Én mire megtudok venni egy 2022-es autót az legalább 2042 lesz addigra kitaláljàk rà a megoldást...
"Utálom a kamionosokat!" - a Convoy című filmből idézve....
Megtartom a gastrát és coki nekik.
Legalább lesz egy kis empátia a kamionosokkal.
Szép jövő áll előttünk:
https://index.hu/techtud/2019/...
Mondjuk ha ilyen kis picsányi venti, akkor kell is visítania ekkora teljesítménytől.
Lomexnél 2W-osok vannak. Az 7500-at forog, annak meg van hangja.
100 atmoszférás esőben nem.
De csak sötét szobában mert az UV is károsítja
De azért esőben lehet használni? Mert ezek szerint az sem tesz jót a membránnak
Mosógép, színes ruhákhoz való mosószerrel nem lehet mellélőni.
Ha ezt nem bírja, akkor úgy sem volt jó ruha, hulljon a férgesse
A garijegyen található szervizt hívd fel - feltéve ha nem Kínából rendelted...
Cserélj csapágyat.
120mm az egész gép nincs
40x40x20 ami még belefér
Ilyen van sok itthon is de az picsafüst. Fele annyit se fúj mint ami benne van
Ami meg benne van visnyog mint a Zsiguli fűtőmotor
A legkíméletesebb ha leteszed egy székre és sokáig nézed.
Az biztosan jót tesz a hajszálvékony membránnak! (Egyébként Zöldi is ezt tanácsolta....)