most aholy mondod van is valahol egy brutál motor itthon valami ipari takarítógépben volt, méhlefúvót akartam csinálni belőle, csak győzött a lustaság
max dupla akkora mint az inverter simán rá lehetne tenni pár vastagabb gyorskötözővel
ez eddig ami a legjobban megközelíti a mostanit, a zöbbsége 1w alatti amiket néztem több helyen is
felbaszom magam aztán csinálok egy nagyobb dobozt az inverternek aztán belebaszok egy 230v-os ventit ami nyom 15 köbmétert percenként
Van az 92 is elég sok autón. A legújabbakkal nem mentem, de pár éve jártam scaniával, meg xf daffal, 92 volt mindkettönek a leszabályozás. A CF is elvileg több 85nél. Molos renault asszem 85, csak a fuvarszervezők figyelik a 80at náluk, azé is pénzt vonnak a bónuszukból.
Mondjuk ha nem regisztrált ember nézi, akkor lehet nem mutatja, de ott van egy kalkulátor ami megmondja az árakat a kívánt darabszámra.
880 forint egy darabra.
A múlt hét pénteken a '76-oson mentünk volna motorral Zalaegerszegre, de eltereltek minket , mert valami baleset volt! ezért eltereltek mindenkit Kehidakustány felé, így kerülővel értünk oda! A lényeg: Visszafelé láttam, hogy egy billencs teherautónak összetört a bal oldali tükre. Mert azon az oldalán feküdt, és a rakomány az útra ömlött! Szóval csak ennyi gond volt!
Pár éve helyszínen 2 milláig volt gyűjthető egy sofőrnek és telephelyen 8-ig, gondolj bele, elindulsz otthonról vidáman és estére földönfutó leszel a családdal együtt, mostanra valahogy változott, de nem tudom pontosan, nem véletlenül hagyják abba sokan, nem elég, hogy ez egy cigány élet még a basztatás is állandó, ki kíváncsi erre?
Tök mindegy, a törvény mindenkire vonatkozik függetlenül, hogy nemzetközizik vagy csak belföldezik amúgy pont a billencsesek azok akik a legtöbbet variálnak, ott hamarabb találkozni olyannal aki ki tudja kapcsolni.
Mint a hajszárító olyan, mondhatni zúg mint a kurva anyja
aztán ki tudja ténylegesen hány wattos, megmérni tuti nem fogom
2w van a lomexnél? arra lehet rápróbálok van ezekben hővédelem is
Nem mennek 90-nel többnyire csak a Te más órája szerint, van bennük sebességhatároló ami szabály szerint max. 87-re lehet állítva, de ezt kicsit 89-90-ig fel tudják állítani jobban nem merik és vannak igen kevesen akik megoldják, hogy kikapcsolható legyen, de annak a fix bünti tétele 800000huf így tényleg kevesen kockáztatják meg mert ki tudják szűrni közúton is, mostanában néha megyek wabis autókkal másodállásként és ott pl. a DAF-ok 85 a Renault-ok 80-ra vannak korlátozva tempomattal, de 85 fölé ha akarok sem tudok menni csak lejtőn.
a keretről lefele gondoltam fújatni, hogy ne kelljen baszkódni a seprűvel