Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nekem utána is kellettek volna azok a méhek.......
a keretről lefele gondoltam fújatni, hogy ne kelljen baszkódni a seprűvel
A méhek fújkálására a gőzborotva az igazi!
most aholy mondod van is valahol egy brutál motor itthon valami ipari takarítógépben volt, méhlefúvót akartam csinálni belőle, csak győzött a lustaság
max dupla akkora mint az inverter simán rá lehetne tenni pár vastagabb gyorskötözővel
Dugd be a venti helyére a porszívót!
ez eddig ami a legjobban megközelíti a mostanit, a zöbbsége 1w alatti amiket néztem több helyen is
felbaszom magam aztán csinálok egy nagyobb dobozt az inverternek aztán belebaszok egy 230v-os ventit ami nyom 15 köbmétert percenként
Akkor annyi ha nem korrektre állították, meg kell nézni a lapot és a matricát, hogy elvileg mennyire hitelesítették, 87 lesz az.
Van az 92 is elég sok autón. A legújabbakkal nem mentem, de pár éve jártam scaniával, meg xf daffal, 92 volt mindkettönek a leszabályozás. A CF is elvileg több 85nél. Molos renault asszem 85, csak a fuvarszervezők figyelik a 80at náluk, azé is pénzt vonnak a bónuszukból.
Mondjuk ha nem regisztrált ember nézi, akkor lehet nem mutatja, de ott van egy kalkulátor ami megmondja az árakat a kívánt darabszámra.
880 forint egy darabra.
Hátha kell tartalék.
De lehet 1darabot is venni, csak akkor nem ennyi az ára.
OK, de Ini mit kezd 50 darabbal?
Közelről vág, de ahogy elkezd porladni, már nem olyan vészes.
A múlt hét pénteken a '76-oson mentünk volna motorral Zalaegerszegre, de eltereltek minket , mert valami baleset volt! ezért eltereltek mindenkit Kehidakustány felé, így kerülővel értünk oda! A lényeg: Visszafelé láttam, hogy egy billencs teherautónak összetört a bal oldali tükre. Mert azon az oldalán feküdt, és a rakomány az útra ömlött! Szóval csak ennyi gond volt!
cigányoknak van a legtöbb eszük.....

akkor ezért is keresnek sokan nagy kocsira sofőrt, néhol 4-500 ezer otthoni hétvégékkel, heti 1 olasz utakkal
Pár éve helyszínen 2 milláig volt gyűjthető egy sofőrnek és telephelyen 8-ig, gondolj bele, elindulsz otthonról vidáman és estére földönfutó leszel a családdal együtt, mostanra valahogy változott, de nem tudom pontosan, nem véletlenül hagyják abba sokan, nem elég, hogy ez egy cigány élet még a basztatás is állandó, ki kíváncsi erre?
azért ezek a 800 ezeres és társai büntetések nem semmik
Tök mindegy, a törvény mindenkire vonatkozik függetlenül, hogy nemzetközizik vagy csak belföldezik amúgy pont a billencsesek azok akik a legtöbbet variálnak, ott hamarabb találkozni olyannal aki ki tudja kapcsolni.
Mint a hajszárító olyan, mondhatni zúg mint a kurva anyja
aztán ki tudja ténylegesen hány wattos, megmérni tuti nem fogom
2w van a lomexnél? arra lehet rápróbálok van ezekben hővédelem is
Egyenes fogazasu a kiegyenlito tengely.
Nem feltétlenül TIR kamionra gondolok, hanem mondjuk egy tök üres, sóderszállító billencsre… ...azokra nem vonatkozik?
Kocsival megyek utána már 3 perce, szoros követésben (jönnek szemből, nem tudok előzni) - ott van a szélvédőmön a GPS.
Nem mennek 90-nel többnyire csak a Te más órája szerint, van bennük sebességhatároló ami szabály szerint max. 87-re lehet állítva, de ezt kicsit 89-90-ig fel tudják állítani jobban nem merik és vannak igen kevesen akik megoldják, hogy kikapcsolható legyen, de annak a fix bünti tétele 800000huf így tényleg kevesen kockáztatják meg mert ki tudják szűrni közúton is, mostanában néha megyek wabis autókkal másodállásként és ott pl. a DAF-ok 85 a Renault-ok 80-ra vannak korlátozva tempomattal, de 85 fölé ha akarok sem tudok menni csak lejtőn.