És a kocsit sem kellett volna ripityára verni. Nem értem a gumikba miért nem csaptak bele a fejszével, mert így azok épek maradtak
Lehet nem kapták meg a fizuemelést, és így vezették le a feszültséget
Ne hidd, hogy menthetetlen!
Láttam már, oltottam már párat a 24 évem alatt, de ebbe nem állok bele.
Bogyónak van igaza ebben.
Ott nem számít a lé.
Nálunk picit jobban
Ja a módszer nekem, mint laikusnak is fura. Arra írtam, hogy a kocsi belseje kiégett, tűz és füstkáros, az üvegek belseje is full füst és korom már, a műszerfal villamossága leégve, ennek már annyi, teljesen.
Ha egy ablakon át eloltják, akkor is oda az egész beltér, ez már menthetetlen.
Ez csak Magyarországon szempont, itthon a totálkárosra égett (hőtől kilágyult acél szerkezeti elemek!) autó is egy kis kalapálás, dukkózás után megkímélt, sérülésmentesként megy a HaHu-ra. Gondolom ott azonnal selejtezik, és az ügyfél Cascoja állja az új autó árát.
Ezek merültek fel bennem is, de én nem ismerhetem az ilyenkor szokásos szabályokat. Amikor a motortetőt verte szét arra gondoltam biztosan az akksit kell kivenni, a csomagtető szétverésénél is felszisszentem, de arra gondoltam esetleg a gáztartály lehetősége miatt... amikor viszont hátsó ajtót kalapálta, attól már fájt a szemem.
Nem mindegy mennyiből teszed helyre.
És nem mindegy, mennyi plusz kárt okoz az oltóvíz.
És akkor nem is számolom az ablakokat.
Egy ablakon keresztül szoktuk oltani.
Minek felesleges plusz kárt okozni?
De majd legközelebb kipróbálom
Inkább mégse.
Na erre pont nincs magyarázat.
Nálunk ebből lenne balhé.
Minek kell oxigént adni az égéshez ablaktöréssel?
Főleg addig, amíg ott nincs a sugár?
Nálunk, amikorra a tömlő ki van fektetve, akkorra a víznek is ott kell lennie.
Vagy a sofőrt seggberúgja a sugárkezelő.
És meg kell hagyni, nem hányták a hátukra a sarat a srácok.
Mi úgy dolgozunk mindig, mintha a sajátunkat védenénk, mentenénk, oltanánk.
Én mindig úgy járatták hogy egy tank benzin 1:50 be pluszba a keverékolajzás mellé
Mert kicsi fordulaton nem kap annyi olajat
Aztán 1:100 körül ahogy sikerül a második tank
Utána leszarom
A hálózatot is érintő közlekedési baleseteknél szinte mindig találkozok az itthoni fiúkkal, fegyelmezetten és összeszedetten dolgoznak, tisztelem őket, komoly munka az övék. A francia kollégáik oltási módszere viszont elég érdekes, de biztosan van rá magyarázat. https://videa.hu/videok/origo/...
Akkor talán ezt kéne előbb kötelezővé tenni, a bességlimiter helyett, hogy ne legyen életveszélyes egy ilyen pótos, legyen esélye a gyűrődési zónának működni.
Egy ügyes embernek két ütés és nyílik, de azért még a lámpát is beverte előtte.