Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más: műszaki kérdés.
Szombaton a hírhedten szar 52-es (dunaföldvári) úton kellett mennem a Futura-val, 120-nál elkaptam egy olyan keresztbordát, ami igazából nem borda volt, hanem fent a bakháton egy gigantikus aszfalt pukli, ami koppanásig felcsapta az első telómat, a hátsónak is odavert egy hatalmasat.
Lehet ettől baja a motornak? Gumi egyelőre nem ereszt, így gondolom a felnit nem verte szét, de a kerék csapágyak, kormány nyak csapágyat, teleszkóp szárakat megsérthette, repedés, felület sérülés bármi lehetett szerintetek?
Annyira dühös volt, hogy megálltam, vissza is sétáltam, lefotóztam az aszfalt ugratót az út kellős közepén, de hiába is küldeném be, gondolom semmit nem csinálta vele a közútkezelő, plusz az a szétcsapkodott futóművemen nem segít már.
Vagy egykerekezéskor is kap ennyit a futómű és simán elbírja?
Srácok, olvasom a rendszám felhajtós cikk alatti önkéntes rendőrök nagyívű dumáit...
Elképeszt, hogy oda jutott az ország, hogy ilyen sz..r útminőség, ilyen magas üzemanya ár és ilyen kitalált adók és pénzlehúzás mellett még van, aki azért áll ki, hogy a motoros igenis fizessen meg azért, mert nem óhajtott a bokorban bujkáló, unatkozó sünök miatt fizetni.
A motorra luxus adó, bizbasz adó, minden adó, mellé használhatatlan utak és akkor még fizessen büntit is az ember.
azt is érdemes kerülni, ha a távirányítású garázsajtóval zárt garázsból közvetlenül be lehet jutni a lakásba;)
a zsigulis nagyon fasza
Szerencsere ez a dolog nem fenyeget.
Céges parkoló mellett összeszedtek kb hat autó kódját, másnapra a hatból kettőt elvittek a menágerek háza elől. Sok esetben felhívás keringőre az ilyen kulcs.
Facebook csoportban biztosan találsz új kulcsházat, lemásoltatod és átrakod a belsejèt
Ebben a csomagtartó nyitásban sincs semmi kunszt, ezt régen is tudták a "jobb" autók:

http://youtu.be/EQqe0EBx_Fg
Nem tudom, én csak hallottam olyanról, aki ismer valakit, aki látott mar ilyet...
Az enyémben programozható a fűtés-hűtés. De van távirányító is hozzá.
Cserébe nincs applikáció
lehetett... meg is tették...
2450 ft +postáért van hozzá kulcsod, mit akarsz modernizálni
....állóhűtés.....
akkor is indítható az autó, csak az extra alkalmazás funkciók nem vezérelhetők.... de ma már a zárás, nyitás, állófűtés, állófűtés stb egy telefonos applikációról is működtethető, ehhez nem kell ekkora baszott kulcs az biztos
nem beszélve arról remélem a kifejlesztője lesz akkor a bömbőlővel egy amerikai államban ahol 200 km-es körzetben egy lélek sincs, a kulcs meg lemerült
elfér Nekem már kellett ilyet vennem
na ezek azok a fölösleges baromságok amire senkinek semmi szüksége nincsen Ha az én kulcsom ilyen lenne nem, hogy el sem tudnék indulni az autóval, de szerintem ki se bírnám nyitni. Ezekre a faszságokra semmi szükség Ez legfeljebb arra jó, hogy a diszkóban mutogasd a csajoknak, vagy elkápráztasd a még mindig zsigulit hajtó haverjaidat
Szerintem a frankót már kitalálták, szerintem kár ilyennel baszkódni, persze az autógyártó mindent kiatlál már, hogy el tudja adni a foshalmát. Kb. 10 éve van olyan kártya ami csak a zsebedben van és nem kell vele csinálni semmit Ha kiszálsz az autóból becsukodo az ajtót teszel két lépést és bezár. Ha feléközelítesz kinyit. Lábsöpréssel nyitod a csomiteret, az autót meg gombal indítod. Ehhez képest ez a szar csak egy megint túlbonyolított lapostelefon
Ah igaz, de nem biztos hogy az immo is el fér benne
na most az a jobboldali szarrá ütött-kopott kulcs nem biztos,hogy gyári
Bemégy ugyanilyen bicskakulcsot vehetsz bármelyik kulcsmásolónál néhány ezresért
És hivja a az autómentőt is magától?
Mondjuk ez tényleg komoly.
Fingom nincs
Ha nem lenne távirányítós akkor kivenném az immo IC aztán használnám a szerviz kulccsal
Gyujtsd fel az ájudit, bmw kell neked.

http://youtu.be/Ys_YTpDcy_c
Mit csinált azzal a régi tulaj????
Nekem 2 kulcs még a fiókban van bontatlanul, mert az eredeti is patent.
Az a minimum
90es években az 500 forintos lengyelpiacos vezetékes telefon is tudta