Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen. Tök rendes volt Stalin elvtárs is mert vissza adta a gyerekeknek a labdát, pedig közéjük is lövethetett volna.
Jobbnak jobb, nekem is ha nem is minden, de ami szar, azon had háborogjak már
Ez még nem is volna akkora tragédia - csak 4 évente ne mennének el szavazni!
Én tettem ellene, megosztottam FB-n

Amúgy meg egész nap téped itt a szád, pont ez zavar?
A mostaniakhoz képest persze.
Oknyomozás, meg tényfeltárás régen nincs, szóval a semminél csak jobb lehetne bárki. Itt nem is tudás hanem az akarat hiányzik.
Lehet azt kéne.
Gondolkodtam hogy össze kéne szedni jobb és baloldali újságírókat és mindig a másikkal ellenőriztetni a cikket.
Mondjuk Török szervereken, hogy a média hatóság ne tudjon basztatni.
És a Sportmotor.hu? Az smafu?
Alja most már az összes.
RTL, TV2, Origo, Index. Komolyan a Bors meg a Blikk a leghitelesebb média manapság.
Én inkább bringázok. Félek a traffipaxoktól. (meg még 3kilót le kell adni hogy beleférjek a bőrruhába )
3-al is találkoztam a 30km-en, de nem tudtak lefotózni, mert mindig lassítottam
Ez így is van. Szerintem újságírói félreértelmezés.
neked lehet jobb, és a többi kereskedőtársadnak is, de egy átlag dolgozónál ennyivel nem jobb a helyzet
mert az tény hogy valamennyivel több pénze van mint mondjuk a válságkor, de ezt el is költi egy minimálisabban emeltebb színvonalú termékekre
emiatt jobb neked mert a 25 ezres kanapén volt mondjuk 5 ezer haszon a 75 ezeresen meg van 10 vagy 15, és a vásárlások száma is emelkedett
de az hogy egy átlag ember nem 80 ezeret keres hanem 120 ezret az tök jól hangzik, de ebből se marad meg semmi
Tagadok bármi féle rokoni kapcsolatot!
Vagy csak egyszerűen a saját dolgával törődik az ember.
Végigéltem az utóbbi 45 évet.És jelentem nekem a saját tapasztalataim szerint magasan jobb mint régebben,és látva a mostani alternatívákat az is lesz elég sokáig.
Ezt sajnos jól látod.
Véleményem szerint a lakosság úgy 70%-a egy szellemi vegetatív állapotban leledzik.
Benyalják a mainstreamet és basznak gondolkodni.
Se hobbi, se érdeklődési kör, se igény a szélesebb látásmódra.
A meló, vásárlás, face, TV az össz mozgástér.
Ez olyan széllel szembeni hugyozás történet, mert persze lehet de nem érdemes, és tökmindegy merről fúj a szél, a vége mindig az lesz hogy le lesz hugyálva a nadrág
Én még nem hallottam olyan kezdeményezésről amit egy egyszerű kisember kitalált és végigvitt és jó lett mindenkinek
20-30 fős melóhelyeken se lehet a teljes egyetértés nyomát sem találni de a még kisebbekben sem
Pl: sok éve egy boros cégnél melóztam a vasút előtt, mindenki sírt hogy szarul keses( sok idióta "vén" picsa) felvázoltam nekik hogy egy egységes sztrájk esetén nem fogja megkockáztatni a piacvesztést a főnök, hiszen akkor kurva sokan boroztak és hordták kicsiben nagyban
Aztán mit tettek azok az idióták? Felnyomtak a főnöknél hogy szervezkedek
Na kb ennyit lehet többnyire tenni a "népért"
Nem azt írtam, hogy nincs letakarítva.
és akkor a bogarak ott rohadnak rajta? vagy majd ha elég vastag akkor leesik egyben?

tudom tudom, ez az új menő motoros duma hogy nem érheti víz a motorját mert az tönkreteszi
Ebbe is még kellene kb 2cm plusz a szíjba.
szerencséd van,mindig elakadok ha bekötve van.
Tényleg félreérted.A felesleges szájtépés ami enyhén bosszant.Mindenki maxielégedetlen de amikor aszondom tegyél ellene,akkor jön a válasz hogy most nem,mást csinálok,nem érdekel blabla,majd ugyanúgy megy az elégedetlen szájtépés.És minden marad ugyanúgy.
Ha valaki jön és változtat,akkor is ugyanúgy megy a szájtépés,morgás,elégedetlenség csak az aktuális köpködés tárgya vagy személye változik,minden más ugyanúgy megy.
Remélem érthető.
Nem kell sarokban ülve hüppögni.............
4 éve használom az NXR-t csak akkor fűzöm ki, a csatot, ha takaritom a bukót.
Tényleg fura egy muki lehetsz.?
Minden úgy jó ahogy van s kussban üljünk a sarokban?
Hja,dönthetek hogy nézem vagy nem,vagy egyik-másikat vagy máik-egyiket.Varia számtalan.
Mivel csinálni nem értek hozzá,és nincs rá pénzem.
Kritizálni mindenki tud.Ez van.
De muris hallgatni a kritikát.
Na itt is volt felhajtott renccám, jó kis fingóka van alatta.
Tudom neked ez is így jó.