Hát igen. Tök rendes volt Stalin elvtárs is mert vissza adta a gyerekeknek a labdát, pedig közéjük is lövethetett volna.
Jobbnak jobb, nekem is ha nem is minden, de ami szar, azon had háborogjak már
A mostaniakhoz képest persze.
Oknyomozás, meg tényfeltárás régen nincs, szóval a semminél csak jobb lehetne bárki. Itt nem is tudás hanem az akarat hiányzik.
Lehet azt kéne.
Gondolkodtam hogy össze kéne szedni jobb és baloldali újságírókat és mindig a másikkal ellenőriztetni a cikket.
Mondjuk Török szervereken, hogy a média hatóság ne tudjon basztatni.
Én inkább bringázok. Félek a traffipaxoktól. (meg még 3kilót le kell adni hogy beleférjek a bőrruhába )
3-al is találkoztam a 30km-en, de nem tudtak lefotózni, mert mindig lassítottam
neked lehet jobb, és a többi kereskedőtársadnak is, de egy átlag dolgozónál ennyivel nem jobb a helyzet
mert az tény hogy valamennyivel több pénze van mint mondjuk a válságkor, de ezt el is költi egy minimálisabban emeltebb színvonalú termékekre
emiatt jobb neked mert a 25 ezres kanapén volt mondjuk 5 ezer haszon a 75 ezeresen meg van 10 vagy 15, és a vásárlások száma is emelkedett
de az hogy egy átlag ember nem 80 ezeret keres hanem 120 ezret az tök jól hangzik, de ebből se marad meg semmi
Vagy csak egyszerűen a saját dolgával törődik az ember.
Végigéltem az utóbbi 45 évet.És jelentem nekem a saját tapasztalataim szerint magasan jobb mint régebben,és látva a mostani alternatívákat az is lesz elég sokáig.
Ezt sajnos jól látod.
Véleményem szerint a lakosság úgy 70%-a egy szellemi vegetatív állapotban leledzik.
Benyalják a mainstreamet és basznak gondolkodni.
Se hobbi, se érdeklődési kör, se igény a szélesebb látásmódra.
A meló, vásárlás, face, TV az össz mozgástér.
Ez olyan széllel szembeni hugyozás történet, mert persze lehet de nem érdemes, és tökmindegy merről fúj a szél, a vége mindig az lesz hogy le lesz hugyálva a nadrág
Én még nem hallottam olyan kezdeményezésről amit egy egyszerű kisember kitalált és végigvitt és jó lett mindenkinek
20-30 fős melóhelyeken se lehet a teljes egyetértés nyomát sem találni de a még kisebbekben sem
Pl: sok éve egy boros cégnél melóztam a vasút előtt, mindenki sírt hogy szarul keses( sok idióta "vén" picsa) felvázoltam nekik hogy egy egységes sztrájk esetén nem fogja megkockáztatni a piacvesztést a főnök, hiszen akkor kurva sokan boroztak és hordták kicsiben nagyban
Aztán mit tettek azok az idióták? Felnyomtak a főnöknél hogy szervezkedek
Na kb ennyit lehet többnyire tenni a "népért"
Tényleg félreérted.A felesleges szájtépés ami enyhén bosszant.Mindenki maxielégedetlen de amikor aszondom tegyél ellene,akkor jön a válasz hogy most nem,mást csinálok,nem érdekel blabla,majd ugyanúgy megy az elégedetlen szájtépés.És minden marad ugyanúgy.
Ha valaki jön és változtat,akkor is ugyanúgy megy a szájtépés,morgás,elégedetlenség csak az aktuális köpködés tárgya vagy személye változik,minden más ugyanúgy megy.
Remélem érthető.
Nem kell sarokban ülve hüppögni.............
Hja,dönthetek hogy nézem vagy nem,vagy egyik-másikat vagy máik-egyiket.Varia számtalan.
Mivel csinálni nem értek hozzá,és nincs rá pénzem.
Kritizálni mindenki tud.Ez van.
De muris hallgatni a kritikát.
Jobbnak jobb, nekem is ha nem is minden, de ami szar, azon had háborogjak már