Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem veszek aksis gépeket,mert nagyon ritkán használom őket.
Aki naponta melózik velük,azoknak fasza...mobil..stb
De az olyanoknak mint én felesleges. 2 évente fúrok 1 lyukat...kb..
Miért menne 30-al? Senki nem megy annyival városon kívűl
Ő sem 30-cal mehetett, ha a szalagkorlátot át bírta szakítani.... Nyugodjék békében!

https://index.hu/belfold/2019/...
az akkuk gyors kihalnak
még makitába is
az első 8 évet bírt ekkor kezdett látványosan gyengülni
vettem hozzá 2 akkut, nem a gyárit hanem avval megegyező paraméterűt kb annyival volt másabb hogy a fém csat beakasztó rész nem volt rajta az akkun
alig bírt egy évet
ekkor rendeltem olyat mint eredetileg volt benne, hát az se bírt sokkal többet, persze csak fél év jótállás van az akkura......
aztán felbasztamm magam, rendeltem az aliról 2 akkut ami olcsóbb volt mint a gyáriban egy aztán 2 éve hibátlan
igaz az alis 3ah olyan 1.8 de a gyári 2ah megközelíti
Annyi állóidőt a litumakku sem bir.
Nálad kibír simán 10-15 évet,ahogy a munkatempódat figyelem
Kicsit meg le vannak maradva ergonomia teren.
most már nem akarok annyi mindent csinálni hogy befektessek egy kurva drága makitába
ha ez a parkside csak 4-5 évet bír akkor már megéri
kb annyi egy ilyen eszköz mint anno a makita fúróban a villanymotor csere
De azért nem egy makita.
A parkside cuccok a maguk nemében és árukhoz képest nagyon jók. Az asszony a lidlben dolgozik, sok ismerösnek van, csak jokat mond mindenki.
Az akku se draga hozza.
eléggé elgyengült a makita csvarozóm az elmúlt 15 évben lassan kell helyette egy másik, emiatt nézegetek teszteket
azért nem semi hogy ez a hoki parkside vagy mi a rák agyonveri a 3x drágább bosch csavarozót
http://youtu.be/7hRKtOnK-0M
ma úgy ébredtem hogy buzog bennem a tettvágy, és megcsinálom a kiskaput, ami 9 léc
de előtte kicsit heverészek hátha elmúlik
egész jól tudok angolul, legalábbis olvasni
anno a windows hibaüzeneteken egész jól eligazodtam, amióta van magyar is azóta azért kopott a szókincs
Inkább hivná meg kerítést csinálni
Hagyd a fenébe, troll. Szerintem motorja sincs, csak a közhelyek miatt okoskodik itt, mely szerint a motorosok alapbol nemzeti érzelmüek, igy itt ezzel provokál. Más forumokon meg vélhetöen mással.
Minek? Így akarsz megtanulni angolul? Ennyi idősen már ne kezdj neki
Tegyél már le valami helyi usás napilapot a sportmotoros laptop elé aztán jöhet a bizonyító erejű fotó
Inkább eltöröd, minthogy felrakd?
Gyönyörűek a trónörökösök...
Szia kedves Józsi, igazad van, de egy ponton be kell látni, hogy reménytelen a küzdelem. Lehet ezért szapulni mert a könnyebb utat választottam, de egy életem van és a gyermekeim jövőjét nézve is itt minden élhetőbb mint Európában.
Most magadról beszélsz, kispajtás? Amúgy szép életet neked!
A csöpp kis palánták!
Muszaj. Nekem min reggel 4-tol este 11-ig tart a munkaidom pedig a gyerekek este negyed 9 es reggel fel 8 kozott alszanak ha egy eve valaki azt mondja, hogy en reggel 7ig kesz vagyok az ebeddel, korberohogom a picsaba de megis igy alakult... nem baj, elvezem a kolykoket, de jo lenne 1-2 szabadnap mar szerencsere a Zurammal tamogatjuk egymast, egyenloek vagyunk a hazassagunkban