Az Astrával nekem sem volt bajom, de az konkrétan terepjáró, legalább is sok mostani SUV megirigyelheti.
A Skodán évente cseréltem szilentet, lengéscsillapítót, mondjuk rugót az Astrán is kellett mind a négyet. Nyilván a sok hibátlan út miatt.
Meg az is beszédes volt, hogy a főnököm Roverjére nem vállalt futómű garanciát Magyarországon a cég. Mondjuk az szar angol, de akkor is egy terepjáróiról híres cég.
Nem. Csak rád jött az "ellentmondósdi"
Nem lapozok vissza ki volt, de valaki írta hogy azért vannak jó és erős autók amivel lehet előzni.
Erre írtam, hogy megfelelő technikával az 50LE-s Skodával is lehetett előzni. Rengeteget mentem és kellett.
A Te Maffia Tháliád konkrétan erőbajnok a 120-as Skoda után, szóval lehet előzni, csak nem megy gondolkodás nélkül, úgy hogy odalépek és előzök.
Erre te elkezdték kötekedni, hogy de nem lehet mindig előzni, meg nem könnyű előzni.
Erre mondtam hogy "jé, nem mondod?"
Értem én hogy jó dolog az erő, de ha nincs akkor a meglévőt kell okosan használni.
A 70-el tötymörgő mazsolákat minden képen szidom akármilyen erős kocsi van alattam, de ettől még én vagyok az utak királya
40éve nem tudták megcsinálni.