Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyömrői út. Csak az összes repülővel érkező külföldi megy, akarom mondani pattog végig rajta.
40éve nem tudták megcsinálni.
Monduk ha megnézed ott szarok az utak ahol a fuvarosok járnak. Ahol csak személyautó, ott legfeljebb a gaz veri fel.
Hondaja van.Mit varsz tole.
Az Astrával nekem sem volt bajom, de az konkrétan terepjáró, legalább is sok mostani SUV megirigyelheti.
A Skodán évente cseréltem szilentet, lengéscsillapítót, mondjuk rugót az Astrán is kellett mind a négyet. Nyilván a sok hibátlan út miatt.
Meg az is beszédes volt, hogy a főnököm Roverjére nem vállalt futómű garanciát Magyarországon a cég. Mondjuk az szar angol, de akkor is egy terepjáróiról híres cég.
És igazavan,mindenben. hozzatennem hogy mindig ki kell teljesen fuzni levetelhez.

http://youtu.be/OGe7O580iXs
Gyerek, nemár hogy a 120-as skodát hasonlítod a mai közlekedéshez
M3-as konkrétan kátyús a külső sávban.
Nem. Csak rád jött az "ellentmondósdi"
Nem lapozok vissza ki volt, de valaki írta hogy azért vannak jó és erős autók amivel lehet előzni.
Erre írtam, hogy megfelelő technikával az 50LE-s Skodával is lehetett előzni. Rengeteget mentem és kellett.
A Te Maffia Tháliád konkrétan erőbajnok a 120-as Skoda után, szóval lehet előzni, csak nem megy gondolkodás nélkül, úgy hogy odalépek és előzök.
Erre te elkezdték kötekedni, hogy de nem lehet mindig előzni, meg nem könnyű előzni.
Erre mondtam hogy "jé, nem mondod?"

Értem én hogy jó dolog az erő, de ha nincs akkor a meglévőt kell okosan használni.
A 70-el tötymörgő mazsolákat minden képen szidom akármilyen erős kocsi van alattam, de ettől még én vagyok az utak királya
Az idióta ember olyan mint a járdán lévő kutyaszar
Nem akar róla tudomást venni, de ha csak egy kicsit is látja tudja hogy ott van, és ez zavarja
Magasan az eddigi legjobb!
http://youtu.be/xiHc9iAMwZM
Már automatikusan átugorja a szemem
Rákot neked!
Rákot neked!
Tudsz úgy menni 100km, hogy ne találkozz kátyúval?
Jobb ha nem látod.
Halgass rám, tapasztalatból beszélek.!
Nekem pompás
Igy is lehet fogalmazni.
Azt akarod mondani, maga alá szarik?
Szennyezi maga korul a teret. Jobb tiltva.
Én látom csak mindig atugrok az írásain el sem olvasom
szar helyen laktok.felénk nincsenek ilyen utak.de hát tudjuk hogy magyarországon régiókat nézve van 20év különbség.
Ja még ő is tudja, hogy fos a dízel.
Na látod, hogy nem látod