Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"azt mondta volna hogy egy néger lesz az elnök "Maguknak választották, nem sajnáltam tőlük! Igaz egy időre elegük lett belőle ahogy nézem!
Második fordulóban...... ez olyan, mintha azt mondanád, hogy pl Demszky nem lopta szét a négyes metrót, mert most jár....
ha 100 éve az usában valaki azt mondta volna hogy egy néger lesz az elnök akkor azt vagy bezárják a diliházba vagy ott helyben agyonverik
szóval még az is megeshet hogy több cigó lesz akadémikus mint magyar
sőt szerintem ha az egyedszám változás így halad akkor ez hamarosan be is fog következni mert nagyjából az összes magyar eltűnik innen
vagy kihal vagy elmenekül
Nem,kapott 32% ot,most tobb mint 2/3 a van.
Tehát támogatod a migrációt te soros berenc
Ekkora hajlitast régen láttam, meg tőled is.... te is cigány dubai milliárdos néger migráns vagy, mert mindenki meghal, tehát uaz
" Siman,nem vagyok rasszista. " én az vagyok, és egészen addig az is leszek, amíg a tudományos akadémia tele nem lesz professzor cigánnyal pl!! És nem úgy, hogy bementek lopni!
Az eredmeny ugyanaz.
Meg a nagyja semmit nem gondol, ahhoz kell ész is! A másik , hogy a múltból lehet tanulni, akinek van birkányi agya!
Ez megint nem igaz, az első fordulóban kapott 32%-t, ezzel első lett, de nem lett abszolút többsége, ezért második forduló lett.... mi is lett a második forduló eredménye, ahol mar csak ketten indultak?
Nem védem őket, mert leszarom, de ez megint nem igaz....
Siman,nem vagyok rasszista.
Ráadásul, hogy meg voltak lepődve, hogy '56-ban elege lett a népnek az egész szrból! Pedig az oroszok védték a hátukat!
szerintem semmit sem kell gondolni.......egyrészt elmúlt másrészt meg mindig az a baj hogy a pórnép sokat agyal
és a sok agyalás közben nem gondol arra hogy mindig meg volt szopatva, hiszen ez a sorsa
Mert Te is mindig válogatsz! Pedig most a fos és a szar között választhatsz! De lehet még jutalomból nagyon szar is! Mégis mit gondoljak azokról akik az '50-es évek elején felállva (mint egy csomó fsz. úgy tapsolták Rákosit! A vörös szemét zsidót!
Nagyon helyes! De ettől függetlenül ne ábrándozzatok.
nekem xeon van az audiban de akkor is utálom ha nem az én szemembe világít
nekem az izzó sokkal jobban bejön, a többi olyan fehér hogy szinte kifolyik a szemem
led izzókba is csak a 3000-3600k az elviselhető, neonba is csak a sárga a fasza
Halogén, led, led+refi, helyzetjelző
Sziasztok!
Ahogy ígértem ha megjön a H4-es led, akkor próbálok beszámolni róla....
Még csak tegnap építettem be, de eszméletlen a váltózás!!! Kép csak a zárt garázsban csináltam, a vetitési képe valóban elmarad az osram night breaker-től, de a valóságban az utcán k.... jóó!!!
Sokkal élesebb és világosabb a megvilágítót terület...
Villogást ,refizést még nem kaptam, naa jó a sors iróniája hogy a rendör már meg is állítót, de egy szót se szólt! (Lehet hogy azért, mert ismerősöm)
BMW-sre?
" tökmindegy merről fúj a szél, a vége mindig az lesz hogy le lesz hugyálva a nadrág " Le van szrva! Ha húgyos akkor fel kell emelmi az egyik lábadat ahogy a kutyus teszi!
Ha indulsz,cserkeszbecsszo rad szavazok.
A franciknal eleg ehhez 30%.
Hja halado nyugat.
ez így szokott lenni
a gazdag leszarja a szegényt, a szegény meg irigykedik a gazdagra
közben mindenki utál mindenkit
az idei a cél
mondjuk heves esőzéseket mondanak a jövő hétre lehet kár lenne a drága villanyos cuccokat megáztatni