Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

- 1x álca bajnok
Ezt nézzétek:

https://parameter.sk/10-ezer-e...

Az álca bajnok, matt feketére fújta a Gsx-r Srad-ot, levette az oldal idomokat és szigetelő szalaggal dupla lámpásította a gépet, mekkora álca bajnok.
AZ a honda viszont rokoni kapcsolatot ápol christinnel.
És él,virul.Csak néha tudom egy időre kinyrni a dögöt.
Nya szóval a márkez gyerkőc hondája és az ő tejfölöspohara közt még genetikai hasonlóság sincs. Még a logo is más a tankon.
Persze vannak végtelenül különc egyedek, akik egy Hondával is képesek magukhoz venni a kívánt szopás adagot - ugye, Zoli?
Szépen , kulturáltan nevezted meg őket!
De írhattam volna perverzeket is....
"...nem rendes motort hanem hondát vesz..."

Az emberek nagy része nem szeret szopni - főleg már idősebb korban. A kalandkedvelők meg veszik a használt Dukáttit, Béjemvét, Kátéjemet...
Legalább nem kell őket importálni, van itt is éppen elég!
Marquez és a Honda fölényes győzelmét hozta a tegnapi Argentin Nagydíj, de a mögötte végzők is boldogan álltak a dobogóra - Rossi és Dovizioso is elégedett lehet a pódiummal.

A többi meg csak üres duma, nehogy egy pillanatig csend legyen!
Kb tökmindegy hogy 350 vagy 450
Ha holnaptól 200 lenne akkor se lenne a zsebben több pénz , ellenben még több idióta lenne az utakon
Még nem elég jó.
Az a jó, legalább lehet közlekedni
Persze,csernus doktor szinten tudom diagnosztizálni másokon távba.Elsőszámú tünet hogy vén korára kapuzárásként nem rendes motort hanem hondát vesz a szerencsétlen páciens.
"Kemény legyél" Mint a száraz teveszar!!!
Engem nagyon érdekelne, hogy hová az édesanyjuk csicsájába emelik még a benzin árát ??! A benzin árából mennyi az "állami bevétel?? Adó áfa stb??!!
Te már csak tudod, mert nagy a tapasztalatod
Ez intellektuális defekt.Mind gáz.
...de a mentségem, hogy fiatal voltam és kellett a pénz