Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeknek nem volt
Én terítettem le belőlük 6-ot
hagyad csak fel akarja srófolni az árat Kínálj be neki 150 ft-ot szerintem még a postát is állja
Azt a q..... mekkora malacuk van.

http://youtu.be/DHY6-ln_dXs
Annál fényesebb.
Ako 200 ft
Fényes izé.
hú ez nagyon fasza De mik ezek
Mint pl. te?
Ilyet ne linkelj ide, azt se tudják mi ez.
jú nó máj frejnd i óvn a big farm in hundzsery,őrn so mács máni
Szakertok,ket ilyen tartokarert mennyit lehet kerni?
Felültök egy sima provokátornak? Ez ugyanaz mint a másik meg a többi, trollkodás, hogy felháborodást keltsen(ek) oszt erre verik a gép előtt.
Ebben a földben porladnak a nagyapám-nagyanyám , apjának anyjának, a nagyapám nagyanyám , apám és anyám csontjai ! EMBEREK voltak. Szegényen, sokszor szenvedve küzdve ezért az országért dolgozva és egyik sem futott világgá, ha egy kicsit rossz volt! ! De ez emberség, és magyarság dolga!
Csak egy kérdésem van, ha ilyen sültparaszt, primitív balkáni nép a magyar, mi a véres f@xnak regisztráltál ide? Az elmúlt 11 hónapban ha jól emlékszem, semmit nem tettél hozzá ehhez a fórumhoz, senki nem is kérte ki a véleményedet. Erre ideböfögsz egy ilyen hm... hozzászólást és ettől jól érzed magad? Gratulálok, az általad használt jelzők olyan pontosan passzolnak rád, hogy kezdem azt hinni, te is magyar vagy.
Azért az vicces amirákában hogy az indiánokon kivül végül is mindenki mingráns...
Hagyjátok, már a gépen ül!
Thanks
Az USA-ban is szar lehet senkiházi, gazdasági migránsként tengődni.....
Annak, hogy elhagytad mi is örülünk.
Azt nem értem, az ilyen mi a fasznak jön ide. Nem haza, mert olyan nincs neki, ezek hontalanok. Sose volt hazájuk ls soha egyetlen nép sem fogja befogadni öket. Ezek a háborukban is mind árulók voktak - de az ellenség se becsülte. Azért mert megtürik a munkája miatt és hasznot hajt a balga azt hiszi mekkora nagy király csávó.
Ne büntesd!
Tudod, ebben a földben porladnak a nagyapám-nagyanyám , apjának anyjának, a nagyapám nagyanyám , apám és anyám csontjai ! EMBEREK voltak. Szegényen, sokszor szenvedve küzdve ezért az országért dolgozva és egyik sem futott világgá, ha egy kicsit rossz volt! ! De ez emberség, és magyarság dolga!
Primitív balkáni nép?
Amerikánál nincs primitívebb ország,ezt a világon mindenki tudja. Nagyon ostoba és buta emberek lakják,sajnos volt lehetőségem megtapasztalni.
Itt is van pár buta ember....mint pl te. De szerencsére eltakarodnak.
Halkan megjegyzem,hogy te nem amcsiba mész vissza,hanem valami kis faluba itt az országban. Mert messziről lerí hogy egy szar kamu vagy.
Látod? Ennyi eszed van...vagy nincs!
A stílust már sikerült felvenned, azon csodálkozom, hogy még tudsz magyarul.
Vörösmarty Mihály : Szózat
Tudod vannak emberek, akiknek ez az ország nem a Hazájuk ! És vannak olyanok akik ezt a földet tekintik "anyaföld"-nek! Semmirevaló hazátlan senkiházik. Odamennek ahova csak akarnak/tudnak, ahol nekik jó! De , hogy valamit tegyenek ezért az Országért, mert akkor nagyjából 2%-al kevesebb lenne a zsebükben a sékel, no az ilyenek nem magyarok! Jobb is ha maradnak ott ahol vannak! Nem fognak innen hiányozni!!