Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rossz helyen keresed: Kalocsán csak a lomisoknál szokott trícium lenni néha, nem az eperföldön!
Nálunk is ezt mondják, de hát én mit csinálnék egy egész hétvégét egy 4 éves gyerekkel
Úgyhogy nálunk anyukának nincs szabadság
Kezicccókolom!!!
Hahh....
Van apjuk. O is elment napokra, nekem nem lehet? A Zuram van olyan gondoskodo szulo, mint en. A korhazi napok alatt sem nagyszulokkel volt Albert
Genya voltam, mert 3x szóltam, hogy a ge...i vendégei ne az út közepén parkoljanak....
Naaa nááá hogy kifordulni nem tudók tőlük
Mivel pont leszarom a munkás berlingot, mert van rajta galytörö rács, így 2 kedves látogatóba széndékosan belementem (kicsit alréb raktam a szarjukat)
Pedig tényleg nem 1x szóltam!!!!!
Kicsit több a biztosítás, de megérte!
Érdekes , az elmúlt 3napban egy autó se ál előttem
Bárkivel előfordulhat, hogy fék helyett a gázra lép
Oszt a bébialienekkel milessz?
Berozsdasodtam, mint a picsa... 2 szezon az 2 szezon...
De a Zuram nyaron egy hetvegere elenged. beterveztem egy gyors 1000-1500 km-es osztrak kanyart szombat hajnali indulassal es vasarnap esti erkezessel
Világítós kapásjelző a cél
Egy kicsit be teccett a néni rozsdásodni
Vagy elveszett a tanksapka és nem akartad hogy kifolyjon a benzin?
Majd megint felnyom a szomszédod mint a kúpot!

Méghogy nem ülök vissza ...
Na nagyjából elmagyarázom, hogy néz ki nálunk az útépítés:
Nyugodtan leszögezhetünk valamit. A magyarok a világ élvonalában vannak az útépítésben. Persze ez most tudom hihetetlenül hangzik de igaz
Az autópályák és gyorsforgalmi utak sehol nem rosszabbak nálunk mint nyugaton bárhol. Aki jár külföldre az tudja. Egyedül az M6 nál történtek problémák a műszaki kivitelezés terén.
Nos kell néhány apróságot tudni az útépítésről. Útépítés minden kormány szívesen kivitelez Ennek egyetlen oka van. Ebből lehet a legtöbb pénzt elsíbolni. Nem véletlen, hogy 3-4-szer drágább nálunk 1 km-er autópálya megépítése mint tőlünk nyugatabra. Pedig ott is lopnak, csak nem ennyit
Az útépítésnél mindíg a CÉLT kell figyelni Alárendelt utak 2-3-4 számúak.
Mint szeretne az egyszerű adófizető állampolgár? Hát azt, hogy a felújított út legyen jó minőségű és sokáig jó minőségben használható Nos, hogy a pórnép mit akar azt viszont a reptéri kutyát nem érdekli
Mit akar a kormány? Nyorsan előregedő felkátyúsodó utakat építeni Miért? Hogy ne csak 50 év múlva lehessen belőlle legközelebb pénzt kilopni Ez ennyire egyszerű Ezért van az, hogy az elhasznált utakat tessék-lássék módjára felmarják, majd kap néhány centi kopóréteget azt csá. Két év és elkezdenek megjelenni ugyanott a repedések ahol a kopóréteg alatt volt. Aztán erre jön két tél és el is végzi a dolgát. Aztán jönnek a kátyúmesterek, rálapátolják a ki nem kotort, ki nem tisztított kátyúra a bitument, majd ugyanazzal a lapáttal kettőt csapnak rá ledöngölés gyanánt Aztán az első kamion kikapja a foltot a kátyúból a kerekével És elrakják az útfelújításra azt a pénzt amiből rendesen is megcsinálhatták volna.
A régi utak felújítása hosszú távra úgy működne, hogy komplett kiszednék az egész réteget, újból földmunkát végeznének megfelelő sóderággyal. Gyakorlatilag újból építenék. A régit ssoha nem fogják tudni felújítani csak ideig-óráig, persze pont ez a cél. Kormányok jönnek, kormányok mennek de az útépítés mindíg erről szól. MENNYIT SZAKÍTUNK.
Magyar találmány a használt gumi darálékból adagolt dilettációs útépítés. Az így elkészítet út jobban tapad, nem repedezik, hosszabb élettartamot biztosít. Szinte csak magyarországon nem lehet ezt a módszert használni Dehát ilyen alapon számos más magyar találmány jutott már a hervadó kapitalista nyugat birtokába
Nem csalódtam, LedMan
Hidrogénbombát építesz?
Inkább gyere velem epret szedni
Na jó, de ha a két tumort leflexeli az oldaláról, akkor nem fog menni semennyire sem!
Motorozzunk.
Megertem az ipset,az r1150 ronda mint a szamarharapás.

http://youtu.be/SX3vy2eC1Mk
Ott van Merkel mutti.
Mondjuk 2010-ben engem is megetettek, amikor a korrupció ellen zeró toleranciát hirdettek és felelősségre vonást.... mondjuk azt is mondta, hogy ne azt nézzek mit mondok, hanem hogy mit teszek....
Inkább egy valóban jobboldali és keresztény kormány mellett tudnám letenni a voksomat.... de sajnos ilyen nincs, úgyhogy marad ez....
A ketfordulo felesleges........a valasztas is.
Kene egy kemeny diktatura.
No ezt nem tudom.
És akkor mi mit szóljunk?