nekem is elég szar itt van egy csomó csekk aztán válogatok melyik nem fontos annyira
a nagy stressz miazt azt hiszem megnézem az aquamen című filmet hátha megnyugtat
ha nem fog esni a hétvégén akkor nekilátok, jövő héten semmi dolgom akkor folytatom
az a cél hogy húsvétig legyen kész, ha nem is mind legalább a többsége
nem feltétlen
jött ma futár aztán mindkét ember barna bőrű volt
de a fekete pénteki mosogatógépet is ők hozták mert megismertem őket, legalábbis a sofőr100% hogy ő volt a rakodó csak 80
Ez eddig OK, de az indulókkal is kellene valamit kezdeni mert egy éve is pont a szar meg a fos között lehetett választani és ez azóta sem változott sokat.
a szavazást 2 dologhoz kötném
1: egy elvárt minimum IQ nem tudom m ennyi most az átlag kb lehet 100 szóval 90 alatt nincs választás
2: a szavazást megelőzó 4 évben legalább 3.5 év munkaviszony vagy egyéb adó befizetés
Én jóformán minden szombat&vasárnap dolgozok
De azért kitartást
a nagy stressz miazt azt hiszem megnézem az aquamen című filmet hátha megnyugtat
én írok ennyire bénán vagy te olvasol ennyire bénán
az a cél hogy húsvétig legyen kész, ha nem is mind legalább a többsége
jött ma futár aztán mindkét ember barna bőrű volt
de a fekete pénteki mosogatógépet is ők hozták mert megismertem őket, legalábbis a sofőr100% hogy ő volt a rakodó csak 80
Sportmotor,Jófogás...Sportmotor,Jófogás....
1: egy elvárt minimum IQ nem tudom m ennyi most az átlag kb lehet 100 szóval 90 alatt nincs választás
2: a szavazást megelőzó 4 évben legalább 3.5 év munkaviszony vagy egyéb adó befizetés