Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a hangáromban kerülök egyet már az is nagyobb futásteljesítmény, mint a te egy éves teljesítményed.
Mondjuk igaz, aki egesz nyáron csak ennyit motorozik hogy a garázsban 2x letakarítja meg lefújja a láncot annak nagy élmény lehet ha jár 5percet a motor
Itt se voltam te buzirudi
Nem minden motor traktor hangú, talán mert hallgatni akarom. Jó mondjuk ezt hiába magyarázom egy ratyiKTM-esnek.
Levi unatkozott és elkezdett kötekedni.
Ez egy balfasz volt! Aki fújás közben levágja az ujját meg is érdemli. Mondjuk egy GS500 tulajdonos értelemszerűen béna.
Én is ilyen egyszerű módon szoktam láncolajozni!
Én nem is értem ki az aki elindítja ezèrt a motort...
Szerencse maradt neki amivel fékezzen.
A ratyedli is írt már megin?
Kösz, maradok a hagyományos láncápolási módnál! (Középállvány, álló motor, váltó üresben, kereket kézzel tekergetve...)
Tapolca: Tökig felhős az ég , eső várható! Allah növessze hosszúra és keményre nedves motorostársak!!
Linket!
Miért szakítaná? Van hozzá kis cső stb. Én is így csinálom, megvan még a kezem. Inkább a takarítást ne csináljuk járó motornál.
A sebességben járó motornál láncfújkálás után nézzünk meg néhány videót hogy a lánc milyen könnyen szakítja le az ujjunkat ha véletlenül valami rosszul sülne el
Haverjaid pont ilyenek.
A semmire önérzetes emberekkel a legnehezebb, mindent támadásnak és sértésnek vesznek.
Nehéz is lesz eladni, főleg ennyiért.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/monster_900_spezial/ducati_monster_900_spezial-14134455

Van azért itt is néhány.
Te miről beszélsz? Néztem Ducatikat egyik sem volt 50 felett...
Tévedsz, ez az ő topikuk, már elüldöztek mindenkit, idegen be se mer írni, mert leoffolják...
Az hogy ratyik vagytok.