Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Altalaban pont a csap kopik ezt hivjak tevesen nyulasnak.
Kívül nem is igazán vagy az csak marginális a belső a lényeg azt meg a spray nem nagyon oldja meg, ezért mükszenek sokkal tovább az olajzóval ellátottak ahogy tapasztaltam, a lánc gumigyűrűiben bízni hosszú távon nem érdemes, mondjuk annak aki évente 20000 fölött megy tényleg nem kell a spray (én akkoriban jó ha egyszer fújtam míg cserés lett) mert hamarabb nyúlik a használattól mint rozsdásodik el belül a csap, de aki évente csak párezret megy annak jobb az olajzó.....szerintem.
Végül is működik. Én picit macerásnak gondolom állandóan ezzel foglalkozni.
Valaki szerint kenés sem kell a láncnak.
Azért gondolj bele, hasonló, mint a külön olajzás szivattyúja és tartálya. A szoci motorokon minden tankolásnál számolgatsz, öntögeted hozzá az olajat, de a nyugati 2T gépeken csak van egy tartály, amit felöltesz és még azt is jelzi, ha az kezd kiürülni, szóval sokkal kényelmesebb.
Ugyan ez itt is, nem hajolgatsz, fújkálsz, baszakodsz vele, hanem néha feltöltöd a kis tartályt és néha csavarsz vagy nyomsz egyet rajta, szerintem igen jó kis kütyü.
Ha azt nézem hogy 5-6 évig simán elvan fujva a lánc szarakodik a fene ezzel a cuccal.
A lábam letenni elfelejtem nemhogy még olajozgatni menet közben.
azért ki lehet hozni akár 2 ezerből is....
pl:
www-kisgepek-hu/eshop/20-1-Lan...]http://www.kisgepek.hu/www-kis...[/url]
http://www.baro-ker.hu/product...
a többi meg gombok
annyi előnye van hogy el lehet rejteni, én a vázhoz tettem a ténérén az ac mellé
akkor nem látta az idegen szem ha nézte.......
Köszönöm szépen a tippet, de sokkal nem olcsóbb, mintha valami 10 ezer körüli cuccot egyben veszek és gyorsan felszerelem. Nálam az idő a szűk keresztmetszet, ha van egyben és készen, akkor azt veszem.
a sthil pumpás sokkal olcsóbb és az is fasza
kell egy tartály amiben az olaj van valami olcsó keleti cucc pl zsiguli kuplung tartály, ha nem sok a hely akkor lehet motor fékfolyadék tartály is
ebből meg egy csővel a stihl pumpához ahhoz a kézzel nyomkodós gumis gömbhöz, de lehet alko vagy a tököm bánja miféle pumpa
innen egy kis tartályba megy az olaj amibe 1 pumpálás elfér, nekem egy légtömlő csatlakozó volt a tartály erre-ebbe egy szűktővel mehet a cső ami a láncra csepegteti
emiatt kell az alsó kis tartály mert így lehet szabályozni a csepegtetést
ha meg sok olaj kell gyorsan pl patakátkelés után, akkor 2-3 pumpálás és folyik a nedü
a pumpa 1000 ft a tartály 1000ft pár kis cső 500ft bilincsek stb 500 ft. 3 sör amire kész van 500ft
Ja amit Zoli linkelt jól van árasítva!
Kösz, erre gondoltam.
Kedvezménnyel a bárdiban 27-ért kapnám mert arra csak 10%-ot adnak és drágállottam bár igen jó kis holmi, a Levi által említett 10-es jó ár.
Ez kell nekem, egyel kevesebb foglalkozást igényel a gép. Csak olaj a kis tartályba és néha tekergetem, tökéletes.
http://x-bike.hu/akcios-termek... ugye ez nem csájnából.
Cobrra Nemo 2 így keresd én olyan 30pénzért láttam.
Link?
Mert nincsenek barátaid...
Próbáld ki, hogy veszel egy igazi motort.!
A farkaddal olajozod a láncot? Mondjuk a Cobr a név erős túlzás lehet...
Rákot neked!
Járó motornál?
Nem nagyon szoktam ilyenre senkit megkérni, egyedül motorozok java részt. Zsírban úszik amúgy már az egész láncom, nincs kenés hiány.
Próbáld ki csak egy biciklin, fújj be 10 centit, menj el a boltba meg vissza, az egész lánc minden pontja full zsír lesz.