Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te csak kussolj védted pinkit utána pedig basztattad.
Tipikus kretén hozzáállás, ezért is vagy nálam tiltva. Gondolom te semmit nem adnál meg a gyerekednek elég, ha csak leszarod mit csinál és gameplayeket csinál a neten.
Elég ha kiixeled!
Amnesztiát fogok adni neki, amint a Clam kipusztul - ő az egyik, aki rendszeresen eteti.
miért rágna be? ha egyszer ilyen ilyen
senki sem tökéletes, állítólag én sem, bár ezt vitatom
Na jó most tuti berág.................én menekülök.
újgazdag apuci szeme fénye, ezek mind ilyenek, beleszülettek a jóba és ilyenek lettek
mint anno az úri gyerekek......
Egen,ez igaz,és tényleg fura hogy néha normális.
Mondjuk ha nem említesz neki generátort......
Ritka alkalmai egyike. Fejlett, de nagyon nem reális kritikai érzékkel áll bele mindenkibe, aki éppen nem szimpi neki, de ő már csak ilyen. Nem tudom, a kollégáinak, embertársainak is ilyen flegmán tolja e a dumát.
a levi gyerek még az épp elviselhető idióták csoportjába tartozik
az a fura hogy néha tud egész normális is lenni
Megoldottam: a Levit is kikapcsoltam.....
Bár pusztulna,de nem.
GP! A gyp neked lenen inkább testhezálló kis páva gyerek...
Nem etet! Hagy éhen pusztulni!
Te esetleg a gyépében induszl, a gyp-sek versenyében és azt fixen meg is nyered, mert ott te vagy a legjobb.
GP-ben indulok....
Majd ha megtanulsz motorozni, beszélgethetünk. Legalább mennél be egy parkolóba körözgetni hogy kopjon kicsit a gumid széle is
A ratyedlinek az idomból fogy a legtöbb nem majréból.
3 centi összesen nincs a robogóm 2 kerekén
3 centivel a Csepel 125 től jobb motort nem szabad megvenni
Nem 3cm, hanem 4! Garázs alatt a kukára gondolsz?
3cm... utoljára akkor volt ekkora majrém amikor az új gumival kigurultam a garázsból
Azért van majrém, mert kurva jó a kanyarsebességem! Amíg te azon erőlködsz, hogy jajj tűnjön el az utolsó 1mm én már rég elhagytam azt a kanyart pojácabáró
Haha, gyökér a centi majréddal nem kéne hencegni
Aha, mint már írtam ha a garázsban kerülök az nagyobb kör, mint amit te évente teszel. Majrém pedig nincs, ha fosnék a motorozástól, akkor valami gyenge ktmet veszek...