Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahol a karbi felett van az üzemanyagtartály ott kell lenni benzincsapnak, ez előírás
Ja, lehet szopni is - de egy-két év alatt az sem lesz kevesebbe.....
20 ezret elvből nem adnék egy csapért amikor kb egy 500 forintos biszbasz megy tönkre benne
Rendes motoron nincs benzincsap, csak a hondan.
akkor még aktív voltam, most már leszarom az ilyen baszakodást
alul kicsit lötyög a ktm spirál is, rendeltem egy újat aztán ha tönkremegy ki lesz cserélve
...össze szokott jönni...
Két olajcsere után olyat is csinálnak - de egy-két év szopás múlva csak össze szokott a 20k a gyári csapra.
Ahhelyett hogy fetrengenel a kanapen.
ahelyett hogy kiherélik a csapot majd rátesznek egy 6000ft-os elektromos csapot ami gyújtásra nyit
annyira nem érdekel a téma, de mindent meg lehet mókolni ha az ember nagyon akarja
én még km órához spirált is itthon csináltam wartburg spirálból
de még az 500forintos láncvezető görgőért se adtam pénzt inkább baszakodtam itthon vele fél délelőtt
Kis O-gyűrű, nagy O-gyűrű, a vákuumos benzincsap membránjának cseréje nem típusazonos kínaira, stb. A probléma a következő: 10-12 év után meg szokott elleni a GS benzincsapja, de a gyártó csak komplett csapot szállít 20k-ért, nincs felújítókészlet. A tulajok meg ezt sokallják, pedig olcsóbb, mint kétszer feleslegesen olajat cserélni a blokkban, mert a sz@r csap és a sz@r karburátor tűszelepek tele engedték benyával….
nem hinném hogy el fogja adni, ha ez a terv akkor már eladta volna nagygenerál előtt
nekem a 88-asban 50 ezer volt, hangjáról itélve ez kb helytálló is volt, nem is kellett rákölteni semmit szívócsonkon kívül
Az bortomites volt.
A legviccesebb hogy a tasibacsi meg szakmanyban hekkeli a sok soseelromlo japot.
Olvass bele az itteni GS500 topikba, vaze!
mit kellett rajta gányolni?
én már csináltam gumitömítést kidobott bőrcipőből
Azért arra kíváncsi volnék, mennyit mutatott az órája, mikor mindezek után felkerült a HaHu-ra…
Mindenki dicsekszik az x százezer kilométerekkel, aztán eladó motor meg csak 30 ezres futású van - 30 évesen is.
Ezen a benzincsap - gányoláson én is csak röhögni tudok. Anno a Totalbike motoros fórum GS500 topikjában is gányoltak ezerrel - a végén mind kénytelen volt megvenni a gyári csapot!
ismerős xt660 motorja kb 100 ezernél kapott új dugót v.láncot meg pár apróságot, 200 felé volt egy nagyobb mértékű generál, itt már a blokk is szét lett húzva csapágyak cseréje stbstb
azért ez az 1 hengerestől egész jó
mindezt úgy hogy egy olajcsere az xt-nél nincs 10ezer, de ha sóher vagy 5-nél se sokkal több
Kis pénz kis foci! Remélem enyém idén elkerüli a 60ezret és köszöni jól van, szépen emeli az elejét. Ma ilyen volt a pofám a sityak alatt.
Láttál már lógóbelű dukááátit? A vérbe szarba szét lehet alázni mire megellik, de persze ezt senki nem bizonygatja mert ugye alapból szar az összes. De bezzeg az összes jappán azt csak hajtani kell, na itt jön a probléma mikor egy használt tizenévesen jönnek elő a hibák, mert ezen nem kell semmit sem javítani, cserélni, ne adja bármit szervizelni ellenőrizni...
Aztán megy a fillérszopás egy szaros benzincsapon ami gyári azt nincs 20ezer forint!!!!! Ami után már lehet kiszolgálja a gépet, vagy nem mert ugye ezeket a pl. sor2őket "csak" ugródeszkának veszik a kezdők, azt erre eleve nem költünk mert a gyors rideg tartás után szopjon lovat majd a következő tulaja.
Bennem az a kérdés merül fel, hogy ha a japánok ilyan kurvajók és az európaiak a szarok akkor miért a japánok vannak visszatekerve 40ezer alá míg az európaiak között alig találni 50-70ezer alatti órával motort és rengeteg van bőven 100ezer felett ?
Nem így akartam, így sikerült. Sorry.
Csoffadt GS500-ak mennek még harminc évesen is -pedig ugye ez a típus végképp a "legalja". Ja, és nem is olcsón...
https://www.hasznaltauto.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