Ennyi.
Bár az nem tudom mitől gányolás hogy az ember kicserél egy szabvány tömítést.
Sok balfasz európai motorral, azt hiszi egyből csapot kell cserélni emiatt
nincs értelme
a gazdagabb nyugati részen vagy akár pesteni is, de még kecskeméten is egy valamirevaló albérlet 200tól kezdődik 3 embernek
namármost ha itthon keresek 100-120 pénzt akkor abból a rezsi 80 marad 20-40 pénz zabálni
ugyanaz a 200ezres albérlettel egyből 300felett kellene keresni, ennyit meg nem adnak egy dolgozónak se
Brutál emberhiány van itt a környéken... és nem halnak éhen az emberek. Barátom mondja már le kell tagadnia ha ódiba melózik és megtudják vastagabban fog a ceruza mindenhol ha venne vagy rendelne valamit. Azt csak egy átlagos melós!
most épp egy ismerősnek segítek fóliasátrakat csinálni meg paprikát ültetni-ültetést előkészíteni
de nem az igazi ez a szakma túl sokat kell a homoksivatagban mászkálni
álláshiány van vazzeg, lófaszt van is sok munkahely kb mind épti le az embereket a környékben
de ha nagyon aktív vagyok a 20 ból még egy nyomásérzékelésen alapuló benzinszintjelzőt is építek, ami korva jól néz ki de attól még úgy is a napi számláló szerint tankolok
Bár az nem tudom mitől gányolás hogy az ember kicserél egy szabvány tömítést.
Sok balfasz európai motorral, azt hiszi egyből csapot kell cserélni emiatt
Kérdezz nyugodtan, bármire tudok válaszolni
és a gumi sem kopik
a gazdagabb nyugati részen vagy akár pesteni is, de még kecskeméten is egy valamirevaló albérlet 200tól kezdődik 3 embernek
namármost ha itthon keresek 100-120 pénzt akkor abból a rezsi 80 marad 20-40 pénz zabálni
ugyanaz a 200ezres albérlettel egyből 300felett kellene keresni, ennyit meg nem adnak egy dolgozónak se
ház helyett lakóbuszt kellett volna összehozni, most gyors lehetne költözni
de nem az igazi ez a szakma túl sokat kell a homoksivatagban mászkálni
álláshiány van vazzeg, lófaszt van is sok munkahely kb mind épti le az embereket a környékben
ott a napi számláló és tudom mennyi benzin van benne
gondolom annyi hely van.......ha mégsem akkor ledobom a tekercset és kézi lesz