Akkor, hogy tudsz reagálni inire ha tiltottad?
Én ezt az egész tiltósdit ki is iktatnám innen. Aki nem állja a sarat a másik véleményével szemben nem lehet erős jellem
Én az összes motorról a féket is leszerelném
Mert szerintem a fékezés a gyávák menedéke
Najó, de akkor minek dolgozzak ha nem gazdagodhatok meg?
Akkor megyek segélyért azt dolgozzon más, hiszen úgy is egyenlőség van.
Ebbe bukott bele a szocializmus is.
De ha egyszer az lenne?
Amúgy ez olyan dolog, hogy amikor az ember csóró, akkor eléggé tudja irritálni olyan dolgok amit te pénzzel a zsebedben nem is gondolnál.
Nem tök mindegy? Darabig próbáltam emberszámba menni, de ő sem akarja ezt. Akkor meg minek fárasszam magam vele? Tiltottam a picsába azt úgy hisztizik Clamal kézenfogva ahogy akar, engem már nem zavarnak
Neki is ezt az elengedést kéne megtanulni, mert infarktust fog kapni mire 30 lesz.
Én még egyetlen Dukáti-st sem hallottam a motorját magas"C" hangon énekeltetni, ,mintha a szeviz a körözés után azonnal kezelésbe venné a motorját! Te meg találj magadnak valami értelmes emberhez illő elfoglaltságot ha tudsz, a mások gépének ócsárolása helyett!!!!
Micsoda okosságok.... A nagy tapasztalt dukátis megszólalt.Hadd kérdezzem már meg,egy előző hsz-ban írtad,hogy "szépen emeli az elejét"...mármint mi?Mert,hogy nem motorra gondoltál az ziher!
A trollok szokták fikázni minden fórumon ezt a funkciót, mert nem tudják cseszegetni a népet.
Levinek is hívnak...gyanús vagy te nekem
Kezdek beleférni a bőrruhába :)
Én ezt az egész tiltósdit ki is iktatnám innen.
Én az összes motorról a féket is leszerelném
Mert szerintem a fékezés a gyávák menedéke
Akkor megyek segélyért azt dolgozzon más, hiszen úgy is egyenlőség van.
Ebbe bukott bele a szocializmus is.
Amúgy ez olyan dolog, hogy amikor az ember csóró, akkor eléggé tudja irritálni olyan dolgok amit te pénzzel a zsebedben nem is gondolnál.
Neki is ezt az elengedést kéne megtanulni, mert infarktust fog kapni mire 30 lesz.
esetleg a pina ami nem sörnyitó
aztán felébredünk, és amire a reggeli vizelet kifolyik a csövön ár nem is emlékszünk az egészre