Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minek ez a nagy tiltósdi? én úgy tartom nem csak az számít, mit mond a másik... az is, ki mondja....
Tökéletes a hasonlat

A trollok szokták fikázni minden fórumon ezt a funkciót, mert nem tudják cseszegetni a népet.
Levinek is hívnak...gyanús vagy te nekem
Sosem a vélemény volt a baj.
rendben, csapassuk! 3 hét múlva verseny
Szombaton meló, de jövőhéten szólhatsz.
Kezdek beleférni a bőrruhába :)
Akkor, hogy tudsz reagálni inire ha tiltottad?
Én ezt az egész tiltósdit ki is iktatnám innen. Aki nem állja a sarat a másik véleményével szemben nem lehet erős jellem
Én az összes motorról a féket is leszerelném
Mert szerintem a fékezés a gyávák menedéke
Ez eleg szegyen.
én is Levi vagyok
de legalább van
szombat a terv, de állítólag szar idő lesz, csörögjek, ha úgy van? mostanában megyek..
Mizu? Mikor megyünk pályázni?
Azt kérded, hogy ityeg a fityeg? Hááát, kicsi, petyhüdt és balra lóg....
Najó, de akkor minek dolgozzak ha nem gazdagodhatok meg?
Akkor megyek segélyért azt dolgozzon más, hiszen úgy is egyenlőség van.
Ebbe bukott bele a szocializmus is.
De ha egyszer az lenne?
Amúgy ez olyan dolog, hogy amikor az ember csóró, akkor eléggé tudja irritálni olyan dolgok amit te pénzzel a zsebedben nem is gondolnál.
Jajj te kis butus... most mekkora az arc, legutóbb meg hisztiztél
Nem tök mindegy? Darabig próbáltam emberszámba menni, de ő sem akarja ezt. Akkor meg minek fárasszam magam vele? Tiltottam a picsába azt úgy hisztizik Clamal kézenfogva ahogy akar, engem már nem zavarnak
Neki is ezt az elengedést kéne megtanulni, mert infarktust fog kapni mire 30 lesz.
az igazi melósnak nincs olyan ami nem sörnyitó
esetleg a pina ami nem sörnyitó
figyelembe vették a melós igényeit is nekem az övcsatomon vagy egy sörnyitó forma, úgy röhögtem amikor megvettem
Én még egyetlen Dukáti-st sem hallottam a motorját magas"C" hangon énekeltetni, ,mintha a szeviz a körözés után azonnal kezelésbe venné a motorját! Te meg találj magadnak valami értelmes emberhez illő elfoglaltságot ha tudsz, a mások gépének ócsárolása helyett!!!!
Micsoda okosságok.... A nagy tapasztalt dukátis megszólalt.Hadd kérdezzem már meg,egy előző hsz-ban írtad,hogy "szépen emeli az elejét"...mármint mi?Mert,hogy nem motorra gondoltál az ziher!
Ez ugy bullshit ahogy van.
pedig az úgy volna illő hogy egyre olcsóbban adni és így nem lesz az egyik fél mérhetetlenül gazdag a másik meg szegény

aztán felébredünk, és amire a reggeli vizelet kifolyik a csövön ár nem is emlékszünk az egészre