Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szakembernél már itt-ott elakadnak, azt még neten nehéz rendelni:))
Ja es a forgalom minden evben novekszik.
kaját is símán megrendelhetet netről, bármelyik multi kiszállít

Minden tuti.
igen ez a helyzet Szépen bedőlnek a kiskerek, majd egyszer zotya sem lesz ennyire vidám néhány éve még én is sokkal vidámabb voltam Azóta a kiadások a dupájára emelkedtek a forgalom meg jelentősen visszaesett
Pl. amerikában rengeteg plázát bezártak már meg ezrével zárnak be boltok. Nem csak a felnövekvő új generáció, de mindenki áttér az e kereskedelemre. A hagyományos kisker pár rövid éven belül nagyon nehéz helyzetbe kerül. Interneten nem véletlenül lehet ólcsóbban ugyanazt megkapni mint a kiskerbe nem kell egy halom alkalmazottat fizetni járulékostúl, meg üzleteket fenntartani rezsistül, talán egy halom adóval is kevesebb van ott. De hát a fejlődésnek ez az útja. Van akit később érint van akit korábban
Stresszmentes
A lebegő polcra rákérdeztem hogy mi a picsa, mert olyat meg nem láttam
A többi fasza
A gardrób is katalógusból lett rendelve mert egy egész más dizájn volt a boltban
Nagyon sok gyarto rajott hogy van gond ezzel es probalja szabályozni .
Jo nektek.
Kurva egyszerű
Az adott térség átlagát kell nézni
Szóval ha az átlagos kocsi az X5 akkor akinek X6 van az gazdag
Afrikai verzió:
Ha az átlag 5 kecske akkor akinek 12 van vagy éppen 20 az már nagyon gazdag
Gyereknek a neten rendeltünk meg a szobába a bútort
Én már lassan csak kaját veszek fizikai boltban
Már a folyékony szappant is a neten rendelek
A
Majdnem mindenki átnevez. Viszont a képkereső megtalálja:)) Van amelyiknél a gyártóig eljutottam igy:)
Nagyon sok cuccot nem fenykepezik be, csak photoshop.
Es igyekszem nem tartani azt amit nagyobb webaruhazak tartanak. Vagy átnevezem, oszt kereshetik neten.
Ki a "gazdag"?
Te megtudod fogalmazni úgy, hogy a világ minden pontján értelmezhető legyen?
Valakinek van tapasztalata UV fényre működő UV ragasztós üvegfóliákkal kapcsolatban telefonokra?
Neten nem veszünk mindent, ez alap.Én a tetű sarokgarnituráért voltam Debrecenben is meg pesten is mire megtaláltam amegfelelőt a neten keresgélve. Viszont a nagyrésze élőben korántsem ugy nézett ki vagy olyan felületű volt. Szóval van amit mindenképp személyesen kell intézni, a net csak mankó hogy merre induljon az ember.
De sok mindent meg nyugodt szivvel, mert vagy látott már olyat az ember vagy van tapasztalata vele.
De sok nepet szopatnak meg a netes butorvasarlasokkal.Nem probaltad ki es nem jon be, kuld vissza, fasza, akkora hogy futarcnem viszi vissza, tehertaxi meg 60ert elvisz mucsajba szivesen.
Matracot se vesznek vissza, higenias termek.
Ha nem serult a csomag, es nem vetted eszre a futar jelenleteben sajnalom nem garis.
Mégiscsak van fantázia ugy látom ebben a bajuszpödrőben.....
Teljesen igaz. Épp ma jött meg a fokozatkijelzőm a varára, ami teljesen ugy néz ki meg ugyis programozódik mint a healthtech. Csak épp fele annyi se volt. Pedig nem hittem benne:))
"Én ezt az egész tiltósdit ki is iktatnám innen. " Ez rendben is lenne, ha normális kultur-emberhez illően fórumoznának! De sok az olyan, akinek az elmeosztályon lenne a helye!
az internet már kezd odab@szni minden fronton Ott nincs földrajzi távolság és helyedbe visznek mindent
Persze, mert a nagy lokálpatriótaság csak addig tart, amíg nem kerül többe 5 Ft-nál és csak szövegelni kell...
Ne gondold, hogy ilyen sokáig húzná: a magyar ember legendásan fillérbaszó, egy hónap múlva már mindenki az Aliexpressről rendelné a bajuszpödrőt.
Akkor folytatom a sort. A szomszédok rájönnek, hogy mitől megy ilyen jó az ininek aztán szépen a félretett megtakarításukból csinálnak egy vállalkozást ami bajuszpödrőket gyárt. Néhány év alatt a megye minden városában lesz egy bajuszpödrő gyár, majd fellátnak a többi emberek is, hogy ez milyen jó buli aztán az ország minden városában ezrével, gombamód szaporodnak el a bajuszpödrő gyártó vállalkozások Szépen telítődik a piac, előszőr elindul az árharc. Mindenki próbál lentebb szorítani az árából. Amikor már eljut oda, hogy a kiadásai nemfedezik a bevételeit hát lehuzza a rolót Néhány erős marad talpon ami nem feltétlenül ini lesz, mert a legkölcséghatékonyabban bajuszpödrőt előállító marad már csak talpon. Neki több 100 m ft-os befektetésekkel korszerű gyárüzemmel és infrastruktúrával ellátott, gépesítzett vállalkozása meghódítja a nemzetközi piacot is. Aztán néhány év múlva elkezdi gyártani kína, vagy betelepül rá egy külföldi multi ami még ezeket az árakat is lenyomja és a magyar vállalkozás is már csak egy emlékép lesz. De legalább oda el lehet menni szar-húgyé dógozni
egyszerűen leszarom és átugrom.... van is szenvedés meg kínlódás, mert senki nem reagál.... na akkor jönnek a szánalmas próbálkozások, azokon meg röhögök....
Jó az. Nézheted, ha folyamatosan duruzsol de csak kártékonyságból.