Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nnna akkor Bárki elmehet a picsába.....
semmi.... erős éntudatok találkoztak... .
Sziasztok buzirudik!
Nekem meg reumám - ez sem jobb!
Bárki bármikor, most épp az utóbbi 5 perc minden hozzászólója.....ha nem tudják akkor találják mivel.
Most mi volt cirkusz sztori röviden? :)
Dejavu-m van.
De már legalább nem látom.
Azt a kis szivárványszínű kis pillangó lelkedet ki bántotta meg Sanyi ba? Rögtön elküldjük a picsaba
Könnyen....én percenként szoktam.
Gyerekek ez egy annyira nyitott fopic, hogy még köcsög BMW-s beírhat ide.... ez egy nyilvános fórum, itt megy az okosság, megy a basztatas, de ezt nem lehet komolyan venni.... hogy a faszba lehet egy ilyen fórumon megsértődni?
Én is ezt javasoltam és erre jött a gány duma ami igaz viszont annyira nem gáz megoldás ha drága a gyári csap (akkor még nem tudtam, hogy csak 20 rugó mert az azért nem annyira drága), nem biztos, hogy egy házi megoldás annyival rosszabb minden esetben mint a gyári.
Mondom én, hogy kezdődik a szófosás.

Értelmezz és ne csak olvass. Bogyóhoz szóltam nem hozzád. Nem vagy köteles minden hozzászólásra válaszolni, nem kell kedves legyél, nem kell válaszolj a kérdéseimre hisz nem nem neked tettem fel azokat. Te válaszoltál egy nem neked írt hozzászólásomra, az nem kötekedés ha leírom, hogy leszarom az üres szavas szófosós kommentjeidet.

Mibe is kötöttem bele? Egy egyszerű kérdést tettem fel, senkibe sem kötöttem bele pláne nem egy “baráti társaságba”. Ha nem tetszik amit írok, idézlek “tilts le vagy húzz a picsába”

Kérlek ne hasonlítsd az üzenőfalat egy KTM topikhoz hisz neked ott semmi keresnivalód míg az üzenőfal nem a tied vagy a te “baráti társaságodé”.

Próbáltam mindenre reagálni amit írtál mivel a megnyulvanulásod szinte egésze újfent üres, alaptaln szavakból állt.
Azért lásd be nekem sem könnyű veled.
Meglátom a neved és tudom hogy már megint azért írsz csak, mert menstruálsz és kötekedni fogsz, mint egy hülye picsa.
De én ennek ellenére türelmes vagyok veled, válaszolok a feltett kérdéseidre, még kedves is próbálok veled lenni, hátha akkor megnyugszol, akár mekkora ostoba baromsággal is nyitottál.

Ez itt egy baráti társaság. Ökörködünk. Te ebbe kötöttél bele már megint.
Ha nem tetszik, hogy jól érezzük itt magunkat, miközben hülyeségeket irkálunk, csukd be a böngészőt ahogy eredetileg akartad, tilts le, vagy húzz el a picsába.

Én sem megyek a KTM topikba, mert egész egyszerűen nem érdekel, amit ott írogatnak, és minden témával pont így teszek ami nem érdekel.
Mégis mit kellene gyakoroljak ? Egyszerűen ha meglátom a nevedet, tudom hogy egy fél oldalnyi szófosás következik, üres szavakkal.
Állok elébe
Milyen nyugat?
Egy 30 m2 panel 80 ezer...nagyerdő társasház 200-250 ezer. Még hogy nyugat...
Szívószállal pl!

Ezt még gyakorold.
Biztos visszatekerték az órát
Ráérsz nem? Építs egyet.
Amúgy azt is jól fizetik.
Nem muszáj szopni. Meg lehet értelmesen is csinálni.
Őszintén? Feljövök ide és meglátom hogy az utolsó hsz-eket te îrtad, be is zárom a böngészőt. Most csak azért olvastam el mert tudtam hogy reagalsz valami hatalmas okosságot.