Még lett mérve fasza a cucc
Kb annyi a különbség hogy a régiek loudness gombbal szóltak úgy mint ez natúran
Kicsit vissza is kellett venni a mélyet az eq-n
Ezen a mély minden hogy jól szól még az eső Han is olyan mintha tényleg esne a villám meg olyan hogy az ajtó is rezeg tőle
Klasszikus nincs rajta hallgatva azt nem tudom értékelni kb mint a rokkot
Csakis a gépzene jöhet számításba
Valószinüleg mert az ellenállás cserével a hangváltóban sikerül tulterhelni a kimenetet. A tüctüc zene mindenen türhetöen szól, ami képes elegendő basszust kitolni. Próbálkozz egy Vivaldival, vagy más klasszikussal. Ha abban is meg van minden, akkor a rendszer jó.
Nekem a hangfal JBL de a mélyek már cserélve lettek mert megette az idő a hab szélét
Újra lett "habozva" de nem lett az igazi. És mint írtam kibaszott finnyás vagyok a hangokra így ki kellett dobni őket és vettem bele másikat
Kicsit alakítani kellett rajta mert a régi 22es volt ez még 25ös. A hangváltóban is ellenàllást kellett cserélni
Kicsit keményebben szól de a tüc-tüc zenéhez pont passzol ez a hangzás világ
Azért hihetetlen hogy a 22es méllyel sosem kapcsolt be az erősítő hővédelme a 25össel meg már sikerült pihenőre tenni
Meg a mai erősítők meg lejátszók. Főleg. A régiek fényévekkel jobbak, na meg a zenei hanganyagok 2.0-ban kerülnek rögzitésre többnyire, igy nem is csoda ha egy 5.1 vagy 7.2 szarul adja vissza. Nekem van itthon jó pár erősitő és hangfal, a garázsban is a nagy vidi hangfal nyomja, a nappaliban meg Dali, van különbség a kettö között is, de az erősítő a leggyengébb láncszem jelenleg
Amúgy azt hittem amúgy hogy elcsesződött a hallásom, mert már nem érzem úgy a hang teret mint régen.
Aztán megtaláltam a régi PinkFloyd CD-t meg a Technics lejátszót. Nem a hallássom a szar hanem a mai zenék minősége
Szétcseszni ez is jó. Ha bedugom a fülem nem hallok semmit a külvilágból ezzel sem, ha meg hangzárt akarok akkor a hifi elé ülök le a csendes szobában.
Olcsó JBL fülesek is elég jól szólnak.
Volt előtte egy k.va drága Denon. Oké az sem szólt rosszul, de elég gyorsan tönkrement, és elvesztek belőle a mélyek.
Eldurrant az agyam és megvettem az elsőt ami a Media Marketban az olcsók között volt, és meglepődtem hogy majdnem úgy szól csak nem 20ezerért hanem 3ért.
Ja és ez már régebb óta bírja. Egyetlen hátránya, hogy nagyobb és em olyan kényelmes, főleg bukósisakban.
pl ez a hoki 1500 forintos kis biszbasz hihetetlen jól szól : https://www.speedshop.hu/terme...
ezt adták anno az s3-s4 mellé
nekem az első addig bírta amíg lehámlott róla a vezeték a melóban ragtapasszal körbetekertem hogy ne lógjon ki belőle a sok drót és még akkor is csak szólt.....
pedig simán csak a hátizsákba bedobálva hordtem, nem egyszer felakadtam vele úgy hogy csak pattogott ki a fülemből a cucc és bírta még a taknyolt burkolattal is(a kocsiban a kesztyűtartóban úszik egy ideje tartaléknak)
a jóval drágább sony fülesek a nyomába sem értek
utána a lapos kábeles füleseket adták a samsungokhoz azok már nem voltak olyan jók, ráadásul nagyon hamar szálszakadtak lettek
Igen, mert a mélyhangok a testüregeket is megrezegtetik, mindenirányban egyformán terjednek és ezt halkan is teszik. De a fülön keresztül ez nem müködik, csak hallani a tisztaságát
nem is írtam hogy bármelyikkel lehet
fura dolog ez, mert ha a hangfalon hallgatod halkan akkor is valahogy más, pedig a fülesen még "szebben" is szól és mégsem olyan érzés
mondjuk én nagyon finnyás vagyok a hangokra ami szarul szól azt inkább nem is hallgatom, halálom ezek a hordozható cd-s rádiós ketyerék
ebben a buzi audiban is valami zörög a jobb első ajtóban ha szól a zene, ha jobban felbasz kifújom purhabbal
opelban még az áramot is megszüntettem a rádióhoz mert ezek a sal hangszórók olyan kegyetlen szarok hogy olyan érzés hallgatni mint amikor a macskák nyávognak
Kb annyi a különbség hogy a régiek loudness gombbal szóltak úgy mint ez natúran
Kicsit vissza is kellett venni a mélyet az eq-n
Ezen a mély minden hogy jól szól még az eső Han is olyan mintha tényleg esne a villám meg olyan hogy az ajtó is rezeg tőle
Klasszikus nincs rajta hallgatva azt nem tudom értékelni kb mint a rokkot
Csakis a gépzene jöhet számításba