Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább, aki alkalmatlan volt...
Nem kellett vinni szépen bevonult aki arra alkalmas volt azt jól letöltötte a szolgálatot.
Katonának régen is csak azt vittek el, akit otthon nem tudtak megnevelni
A Kymco meg melóba jaros.... élvezeti értéke nulla

Első kép szerintem a Joe Bar képregényt ihlette
Én ezt is meg tudom érteni.... akitől vettem anno az X11-t, neki volt mellette egy R1, amivel balesete lett... jól menő vállalkozó, gyönyörű feleség, 2 kicsi gyermek... azt mondta, olyan jó élete van, nem kockáztat tovább, befejezte.... ez a motorozás plusz kockázat, el kell tudni fogadni fejben, hogy lehet akkor ültél fel utoljára, meg ha nem is te vagy a hülye.... aki így dönt, az is érthető. Nekem ez adja a teljes kikapcsolódást, úgyhogy valószínűleg megmarad az életemben, de bármikor el tudom engedni... csak hobby és élmény, nem több...
Papa a motorozásban 17 szeres a rizikó az autózáshoz képest. Maradjunk annyiban, hogy motoron legfeljebb csak szép lehetsz, de okos biztosan nem
Benne van a rizikó, de miben nincs? Kocsiban is ugyanúgy meghalhatsz, mindig lesz nagyobb és erősebb. Aki ésszel közlekedik, annak motorral is lehet hosszú élete.
Ez lehet én voltam. Én csináltam 1000 km-es napokat, hazai autópályákon Az M6-ot imádtam. Dunaföldvártól pécsig 3-autóval nem találkoztam
ott mindíg ment a 6 teli
Én többek között az ilyenek miatt akasztottam szögre a kulcsot több mint 20 évi motorozás után. Az utolsóm kb. így sikerült talán nekem nagyobb volt a lendület, mert nem volt idő fékezni sem.
Úgy döntöttem még szeretném valameddig felnevelni a gyerekem orosz rulett ez. A fórumomon az egyik motorstársam annó elmondta az ezzel kapcsolatos ellenvéleményét. Már nincs közöttünk A hiradóba láttam viszont ami maradt a motorjából. Most vagyok annyi amennyi Ő volt akkor. A motorozást a baaleseti statisztika szerint 17 szeres szorzóval számolják. Úgy döntöttem ha már eddig megúsztam rám már nem fognak számolni sem lentről sem fentről. Motor miatt nem
Hát pl. én jó szívvel emléxem azokra az időkre vissza Megvolt annak a kornak a maga bája 12 évesen a póni romettal nyomtam, majd jöttek a simsonok és az álom 250-en Mindössze 16 éves voltam a jogsi még az ablakba, de már vidékre jártam vele. Nem is igen volt itt más akkortájt Persze a nagyon gazdagék már külföldről hoztak be valami 4 ütemű levetett szart, de az kb. ritka volt mint a fehér holló. Mai időkben nyílván megmosolytatja az embert az a technika a mostanihoz képest. Nekünk akkor az volt és nekünk akkor az volt a jó. Egy percét sem bánom Az első nagygép egy kawa 500 volt a legerősebb 60 lovas verzió. Nekem nem volt hozzá szerencsém én azzal szoptam annyit, mint az előző szoci motorokkal összesen.
A 250-es a laktanyába is elkísért forgalomszabályzóként tevékenykettem a katona idő alatt. Öreg koromra már csak szakaszparancsnoként a hátsó üllésről vezényeltem, nem sok kocsmát engedtem kihagyni a menetoszlop és a laktanya között természetesen a pilóták max, kólázhattak
Szerintem a képek önmagukért beszélnek
Egy 200-as egyenes szakasztól izgalmasabb egy 70-es kanyargás.
Én szilvára emlékszem:)
Köménypálinkát ad?
Ott a küküllő partján, Szőke Domokos egy fain házigazda:)
Na szép álmokat urak!
Én a Madarasi Hargitára mentem...Zetelakán volt a szállásunk mindíg.
Meszes hágó.
Ja, tudom.
Kerekezni meg füstölni, gyorsulni mindenki tudott, de a zilahi szerpentinre egyik sem jött ki.
Sokan meg is haltak ott...
Elég ha én értem...
Direkt volt.
This is true.
Eleve nem értem mi abban a buli hogy egyenesen húzom a gázt.
Azt a társaságot már nem szerettem, ott már sok volt a műmájer.
Akkor már ténferegtem messzire.
Akkor lettem szerelmes erdélybe.