Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

M szihopata motoros voltál.
Egyet szépen 2 m távolságot hagyva körbe motoroztam kanyarban. Ott Rossizott előttem.
Azt hittem kitöri a nyakát kanyarban, de bevette. No valoszínű kizökkentettem a racsing filingbűl me miután megelöztem mutogatott. Csak nem tudom mire fel.
hát mi pont ezek miatt menekültünk általában sikerrel
Persze volt, hogy bekerítettek és elkaptak. Füles az volt Többek között pont ezért nem akartunk megállni. Mert 14 kor alatt jogsi nélkül motoroztunk, mikor már megvolt,volt, hogy 2 személlyel. Tehát a közeg indokoltan szeretett volna megállítani. Ha minden rendben volt akkor mi sem menekültünk, mert minek
Régen simán megverték az embert ha baszakott a hatósággal, sok értelme nem volt menekülni mert nem volt annyi motoros hogy ne ismerjék meg az embert
Főleg hogy bukó se kellett akkoriban lakott területen
Ésszerű volt megállni.....elég szopás volt így is hazatolni 4-5 füles nélkül is....
Tudok olyanról akit lebasztak a motorról mert nem állt meg, de a kocsik szélvédője is be volt baszva a nagy rúdlámpával ilyen esetben

Akkoriban a cigókat is addig verték amíg meg nem lett ki tört be
de ez már miután elkaptak te
minket sosem kergettek
csak elszedték a szelepeket, benzincsövet gyertyakábelt......
ezek szerint már én is ot-s vagyok
milyen érdekes,hogy a 2-es zsiguli rendőrautó már ot-s. gyerekkoromban még ilyennel üldöztek meg uazzal. A simommal a temetőben mindíg megléptem
A hülye ugyanolyan mint a halott. Csak a körülöttük lévőknek fáj maguknak nem.
"vigyázni kell mert a hülyék sosem tudják magukról hogy azok"... Ez jóóóó!
azt azért tudni kell hogy a fanatikusabb biciklisek mind zakkantak, (de ez igaz minden más sportra is) a zakkantakkal meg vigyázni kell mert a hülyék sosem tudják magukról hogy azok
szoktam olvasni biciklis fórumokat is hát vannak nem egyszerű emberek, (ismerek is néhányat közülük) nagyon tudnak kaparni a létező vagy elképzelt jogaikért.....
Sajnos nem az enyém. Tegnap volt nálunk veterán Autó-Motor kiállítás, ott lőttem.
mi vettél egy Ed harlyt?
Néztem a térképet , neked protekciód van azt látom!
Valóban van olyan amiről írsz,de ez a szakasz momentán nem volt rossz,hiszen a többség azon közlekedett.De mindig vannak sorból kilógók,akik szerintem élvezik hogy bosszantsák az autóst/motorost.Az egyik volt kollégám úgy bedühödött egy ilyen szitu kapcsán,hogy "ledudálta" a bicajost,aki feljelentette a kollégát rendszám alapján a cégnél.Naná hogy a bicajosnak adtak igazat,a srácot meg két hónapra levették a járatról (autóbuszvezető)
pl nézd meg a kiskőrös-soltvadkert közti bicikliutat
a kocsiban ülve nem néz ki szarul, de rajta közlekedve egy országútival kiesik fele fogad..... egy nagyobb ballonosabb kerekű mtb még csak-csak elmegy de avval sem kényelmes
OK, 3 év múlva az is kátyús lesz, mert az anyagot kilopták belőle....
Én meg attól kapok idegrohamot, amikor a - forgalmas - autóút szinte járhatatlanul kátyús, de mellette 5 méterrel meg ott virít a pontosan nulla forgalmú, EU-s pénzből épített kerékpárút. Nem lakott területen, hanem falvak között.... Utálom a biciGliseket!
sajnos sok esetben olyan minősíthetetlen fos a kerékpárút hogy még sétálni is csak úgy alkalmas hogy azt nézi az ember hová lép
azt a szakaszt nem ismerem amiről írsz csak általánosságban
szerintem a bicikliutak fele kb alkalmatlan biciklizésre
Igen az.Köveskáltól Füredig kerülgetés,mert ugye miért is ne a kerékpárúton futnának?Gondoltam visszafelé nem erre jövök,elmegyek Pécsely-Tótvázsony felé.De a futók is azt az utat választották...
Fusson akinek (két anyja...) biciklire sem tellik!
Valami "ultramarathon" volt ?!!