Minden melóm ott van, mert elsősorban nem "tárolásra", hanem adatszinkronizálásra használom a gépek között.
Rajzolok egy daru gémet a nagy asztali gépemen, és ha véletlenül a lapossal kell mennem valahová, akkor automatice azon is megjelenik az adott munka, nem lehet véletlenül sem elfelejteni átmásolni. Mindig minden mindenütt naprakész. Volt már, hogy nyaraláskor [Erdélyben] jött egy kurva sürgős megkeresés, és 10 perc alatt ki tudtam szolgálni az ügyfelünket. Nejem csak pislogott....
Azt nem merek, annyira sajnos nem értek hozzá. Minden eszközömön (5 db) jogtiszta Windows 10 fut, a saját fiókommal vannak aktiválva elektronikusan. Nem tudom hogy mi történne (nem látom át..) ha ugyanazon eszközre más fiókkal lépek be. Passz, hiányosak az ezirányú ismereteim.
Addig garis, amíg akarom.... bár az előzőnek sem volt semmi baja, 6 évesen 50e km-el makulátlan állapot....
aki majd megveszi ki fogja szolgálni bőven
Piaci áron vették be.... jövőre akartam cserélni, de hat most jött a lehetőség....
Nem veletlen volt eleg a 64-es,a 32 es regi is negyedig volt tele,googe szinkronizalas be van kapcsolva,meg fel a fotok koze automatikusan amit lekattintok,a tobbit meg drive-ra teszem ha kell.
24GB-ot foglal el eddig a 9 évnyi tervező munkám.... ….de, most még éppen elég. Viszont a saját, privát dolgaimat (fotók) nem tudom hová tenni, így kénytelen vagyok vinyókra archiválni időnként (volt már Samsung merevlemez megdögléséből teljes adatvesztésem úgy, hogy egy évnyi fotó-termésem nem volt más helyre mentve)
Nekem 30GB ingyenes felhő-tárhelyem van a Microsoftnál, elvileg az "idők végezetéig". (Még a windowsos telefonok folyományaképpen)
Ha ezt 50GB-ra szeretném növelni (más nagyságú csomag nincs, csak az Office-szal együtt, arra meg semmi szükségem....) az havi 565,- forintba fájna. Félreértés ne essék: ez az ingyenes 30GB HELYETT lehetne, nem mellette. Ennyit meg nem ér szerintem.
Egyébként minden melómat (CAD-rajzok) ott tárolom, bárhol, bármikor, bármilyen eszközzel elérem, így mindenütt szinkronban is van automatikusan (OneDrive)
Rajzolok egy daru gémet a nagy asztali gépemen, és ha véletlenül a lapossal kell mennem valahová, akkor automatice azon is megjelenik az adott munka, nem lehet véletlenül sem elfelejteni átmásolni. Mindig minden mindenütt naprakész. Volt már, hogy nyaraláskor [Erdélyben] jött egy kurva sürgős megkeresés, és 10 perc alatt ki tudtam szolgálni az ügyfelünket. Nejem csak pislogott....