Jelenleg úgy néz ki megúsztam az autópályás büntetést mert tudtam venni matricát 1 órán belül,mobillal,de lehet útközben szállást foglalni,megnézem fénykép szerint hova kell menni a címen mert sokszor nem egyértelmű,foglalhatok szállást,mozijegyet,van fordító app ha nem érteném a mandarin nyelvjárást (már kellett) időjárást is megnézhetem hol tudok kerülni motorral.STB.
És ez egyik sem hipszter majmolás.Csak könnyíti a mindennapot.
Amúgy értem én mit akart ő mondani. Hogy a sok fiatal egész nap ezt a szart bújja...minden percben selfiznek,chatelnek,a vírtuális világban élnek.
Ez nekem sem tetszik...de ezt a kort éljük. Ezeknek a technikai vívmányoknak rengeteg pozitív előnye van,meg negatív is...ki mire használja...de ez a fejlődés.
Valami ilyesmire gondolt ő,csak átlépett egy határt ,amit nem gondolt át.
Nekem okostelefonom van,mert kihasználom és hasznos.Neki buta telefonja van,mert nem kell a munkájához valószínű. De ettől nem degradálok le senkit,mert mindenki maga tudja mik az igényei és mire van szüksége. A gyerek másodikos. Mikor bementem a terembe,okostábla meg interaktív tantermek...nah...mi a fasz?
Pipi vizet prédikál és bort iszik!
Elvenném minden technikai berendezését...kocsit,telefont,tv,net,központi fűtés,mikró...mindent! Mert nagyapámnak ezek nem voltak...akkor most minek?
Régen dárdákkal meg csapdákkal pecáztak a túlélésért...Pipi meg ki tudja milyen komoly felszereléssel nyomja hobbiból....na ez is milyen már
1. Nem tartalak primitívnek,a hozzászólásod bizonyos része az.
2.Ha téged nem érdekel valami téma,másokat meg igen,az nem majmolás.
3.Áldozatok vagytok mind...őőő...ok...
Nos ahoz képest hogy nem használsz Pl internetet azért a jelen vagy eme kiváló fórumon,és 300 szavas esszéket osztasz meg rendszeresen.
Mi különbség van a nagy doboz számítógép és egy kisebb telefon közt?Gyakorlatilag semmi.
Ha nem interneteznél nap mint nap akkor megérteném ezt az irtózást..............így csak inverz menőség ez a mobiliszony.
Amúgy a mai telefonok legkevesebbet használt része a telefonálás.
Hát pajtás talán kicsivel nézek több tv-t mint ini. ini elméletileg egyáltalán nem én meg kb. este 11-től fél tizen kettőig az elalvásig de ott is csak a negyedórás reklámok között kapcsolgatok Régebben néztem a hiradókat, meg politikai műsorokat, de ezt már olyan cunami formájában árasztják, hogy beleútáltam a rengeteg hazudozásba azt azt sem nézem azt,hogy neked jó dolog,hogy fényképes íméleket kapsz meg arra reagálsz, neked legyen jó én el tudom tölteni az életemet ennélkül. Ha primitívnek tartasz akkor az vagyok. Mindenki az a másik szemében aminek gondolja A tv-t nálunk a 4 éves fiam nézi meséket. A majmolás meg igen is az, mert akkor nem kezdenétek itt vérre menő vitákat ájfó meg telefon, meg ezt tuddja meg ennyi ram, meg mikroprofesszor, meg ennyi megapixel, meg a tököm tudja engem baromira nem érdekel. Ha nem a majmolásról szólna akkor körülbelül annyit beszélgetnétek itt telefonról mint a fogkefétekről. azaz semmit, mert csak egy eszköz volna nem egy státusz szimbólum.A NÉPESSÉG 90-% A TELEFONJÁRA VERI A FASZÁT MÁR AKINEK VAN FASZA. A mobil telefon jó dolog. Pont elég volna annyit tudnia mint az én nokiám fele. Igazából áldozatok vagytok mind. Felépítettek egy komplett gazdaságot a lapostelefonra. Elég jól meg is szedték magukat rajta. Úgy alakították a napi életet, hogy gyakorlatilag kötelező legyen mindenkinek. Alárendelnek mindent. Rákényszerítenek, hogy ezzel keljen felkelnetek meg lefeküdnötök. Én ebben semmi jót nem látok. Akinek a munkájához elengedhetetlenül szüksége van és könnyiti használja az a 10%-ék. Pl. én nem vagyok kíváncsi arra, hogy a szomszéd mit evett azt, hogy szarta ki. Nem érzek ellenálhatatlan szükségességet arra sem, hogy fényképeket küldözgessenek nekem, meg névnapi meg születésnapi köszöntő versecskéket, meg lájkokat. Azt, hogy pl. nem vagyok a fészbukon gyakorlatilag édesanyám a feleségem és néhány jóbarát felköszönt e nemes alkalmakkor, de már ezt is majdnem zaklatásnak veszem A minap is a hülye picsa úgy jött át az úton,hogy a telefonját nyomkurászta. Mondtam is neki legközelebb leteszem az autót azt úgy megyek rajta keresztül
Szar világ jönne rátok, ha én valami befolyásos emberke volnék azt országosan tudnék hatni ezeknek az eszközöknek a használatára. Kevés embernek adatna meg akinek bizonyítottan létszüksége. A többi meg használhatná pörkölt keverésre. A felülete meg van hozzá
iNIKÉM! nEKEM IS RENDSZEREZVE VANNAK, SZÜLETÉSNAPOK NÉVNAPOK KARÁCSONY HORGÁSZATOK stb. dátum szerint stb. Odanyúlok ott van rendbe van téve nálam is. De ki a franc nézi ezt vissza Hát ez bődületes méretű anyag szerintem már foglal egy terrát
Azán valamelyik évben valamit balfaszkodtam, úgy, hogy a 2017-es fotóimat valahová eltüntettem. Ilyen még nem volt.
Hát nem estem kétségben annyival kevesebb van meg azokból amit egyébként sem nézek vissza
Fényképezés engem sem érdekel. Viszont igenis fontos és jó dolog hogy el tudnak küldeni egy Mail-t nekem bárhová,reagálni tudok rá...és ha kell,akár képpel együtt válaszolok.
Ezekre szükség van a mai világban ,ha versenyképes akarsz maradni .
Persze nem mindenkinek igénye ez. Pl a kukáskocsi hátúlján biztos nem Mailozol...vagy a Hortobágyon bírkalegeltetés közben. De ezzel sincs semmi baj,mert ahhoz a munkához nem is kell. Kicsit primitívnek tartom a hozzászólásod azon részét,ahol azt taglalod hogy a másik majmolása,meg nincs szükség ezekre a semmitmondó dolgokra blablabla.
Azt nem értem,hogy minek neked telefon? Ne telefonálj mobilról,mert majmolsz mindenkit...ha a családoddal valami történik,majd este felhívnak a tárcsáson...ráér nem?
A fényképezőgépedhez meg tudok adni egy diavetítőt,hogy a tv-t is kidobhasd a picsába...gondolom lapos nem csöves...mert nem majmolunk és semmi szükség rá,meg ez is egy kurva rossz szokás!
Én pár éve már rendszerezem a fotókat
Egy része megvan
Család ->események->névnapok lakodalmak kirándulások stb
És ugyanígy a kutyák,peca, motorozás minden egyéb
Kurva sok melo egy jól átlátható rendszert összehozni
Amíg kevesebb kép volt a fotóalbum célszerűbb volt mert többnyire időrendben tette bele az ember
Az én igényeimet kielégíti egy kártyás fényképezőgép, meg egy maroktelefon, minden féle buziskodás nélkül
Az előbbi rövid szösszenetben azt próbáltam taglalni igazából ezek is inkább felesleges dolgok az ember életében,mert semmi szüksége rájuk. de a divat meg a másik majmolása a felvett rossz szokások elhitetik az emberrel, hogy szüksége van ezekre a semmitmondó dolgokra, pedig nincs. Asszem leporolom a rég elfelejtett kézzel felhúzhatos szmenámat, ha még találok olyat aki előhív filmet vagy egyáltalán találok még filmet hozzá azzal kezdek fényképezni és garantáltan nem lesz 50 képnél több egy évben Abból még kiszelektálom a felesleget azt beérem azzal a 20 db fényképpel évente amit ugyanúgy nem nézek meg mint egy év alatt készült kb. 4000 digitálisat
És ez egyik sem hipszter majmolás.Csak könnyíti a mindennapot.
Ez nekem sem tetszik...de ezt a kort éljük. Ezeknek a technikai vívmányoknak rengeteg pozitív előnye van,meg negatív is...ki mire használja...de ez a fejlődés.
Valami ilyesmire gondolt ő,csak átlépett egy határt ,amit nem gondolt át.
Nekem okostelefonom van,mert kihasználom és hasznos.Neki buta telefonja van,mert nem kell a munkájához valószínű. De ettől nem degradálok le senkit,mert mindenki maga tudja mik az igényei és mire van szüksége. A gyerek másodikos. Mikor bementem a terembe,okostábla meg interaktív tantermek...nah...mi a fasz?
Fogadjunk halradarja is van!
Elvenném minden technikai berendezését...kocsit,telefont,tv,net,központi fűtés,mikró...mindent! Mert nagyapámnak ezek nem voltak...akkor most minek?
Régen dárdákkal meg csapdákkal pecáztak a túlélésért...Pipi meg ki tudja milyen komoly felszereléssel nyomja hobbiból....na ez is milyen már
Bázz a xiaomi komcsi.
2.Ha téged nem érdekel valami téma,másokat meg igen,az nem majmolás.
3.Áldozatok vagytok mind...őőő...ok...
Mi különbség van a nagy doboz számítógép és egy kisebb telefon közt?Gyakorlatilag semmi.
Ha nem interneteznél nap mint nap akkor megérteném ezt az irtózást..............így csak inverz menőség ez a mobiliszony.
Amúgy a mai telefonok legkevesebbet használt része a telefonálás.
Szar világ jönne rátok, ha én valami befolyásos emberke volnék azt országosan tudnék hatni ezeknek az eszközöknek a használatára. Kevés embernek adatna meg akinek bizonyítottan létszüksége. A többi meg használhatná pörkölt keverésre. A felülete meg van hozzá
Bár az is majmolás...
Szetcsaptam,el kell mosni.
Nem talalom a 2 eve megvett szimeringet.
Azán valamelyik évben valamit balfaszkodtam, úgy, hogy a 2017-es fotóimat valahová eltüntettem. Ilyen még nem volt.
Hát nem estem kétségben annyival kevesebb van meg azokból amit egyébként sem nézek vissza
Ezekre szükség van a mai világban ,ha versenyképes akarsz maradni .
Persze nem mindenkinek igénye ez. Pl a kukáskocsi hátúlján biztos nem Mailozol...vagy a Hortobágyon bírkalegeltetés közben. De ezzel sincs semmi baj,mert ahhoz a munkához nem is kell. Kicsit primitívnek tartom a hozzászólásod azon részét,ahol azt taglalod hogy a másik majmolása,meg nincs szükség ezekre a semmitmondó dolgokra blablabla.
Azt nem értem,hogy minek neked telefon? Ne telefonálj mobilról,mert majmolsz mindenkit...ha a családoddal valami történik,majd este felhívnak a tárcsáson...ráér nem?
A fényképezőgépedhez meg tudok adni egy diavetítőt,hogy a tv-t is kidobhasd a picsába...gondolom lapos nem csöves...mert nem majmolunk és semmi szükség rá,meg ez is egy kurva rossz szokás!
Egy része megvan
Család ->események->névnapok lakodalmak kirándulások stb
És ugyanígy a kutyák,peca, motorozás minden egyéb
Kurva sok melo egy jól átlátható rendszert összehozni
Amíg kevesebb kép volt a fotóalbum célszerűbb volt mert többnyire időrendben tette bele az ember
http://www.booking.com/Share-Vhjcfe
Az előbbi rövid szösszenetben azt próbáltam taglalni igazából ezek is inkább felesleges dolgok az ember életében,mert semmi szüksége rájuk. de a divat meg a másik majmolása a felvett rossz szokások elhitetik az emberrel, hogy szüksége van ezekre a semmitmondó dolgokra, pedig nincs.