Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én ezeket a dolgokat nem vágom mert különösebben nem érdekel, de az ilyen felhők vagy mik ami ilyen nem kézzel fogható biztos nem bíznék benne. Egyszer lesz valami baki, vagy csak egy 8 éves feltör valamit meghekkel azt a felhő egyszer esővé válik a felhősök meg pofára esnek, mert oda a 10 éves fényképalbum nyaralásostól, karácsonyostól
Biztos ősküvület meg kib.szott régimódi vagyok, meg lapostelom sincs így én fényképezővel fényképezek( azzal legalább lehet egy kézzel) Van egy jó nagy kártyám benne, kb. havonta lementem a gépemre, a gépemről meg évente lementem egy külső vinyóra aszt jónapot Annyi időt sem vesz igénybe, mint a telefon menüje között buziznék a kicsi újaimmal
Aztán kb. van 42000 db fényképem meg videom Kicsikét elgondolkodtam rajta, hogy van e ennek a fényképesdinek valami értelme egyáltalán? Ha most elkezdeném nézni sem végeznék nyugdíjas koromig Egy ideje rájöttem, hogy azokat amiket eddig csináltam is szinte csak egyszer néztem vissza amikor feltöltöttem a gépre Ennek fügvényében én már viszonylag kevest fényképezek. videózni meg aszt végkép alig-alig. Mert esetleg egy adag fényképet még átfut nyorsan az ember, de ilyen videókat meg sosem néztem vissza még feltöltés után sem Igazából tényleg nem sok értelmét látom a tengerözön mennyiségű fényképeknek. Azoknak jó ez akik azzal hencegnek hogy az ő lapostelójuk egy fél megapixellel jobb képpet csinál amit egyébként is egy gyufásdoboznyi képernyőn néz vissza és nem egy mozivásznon
Már bocs Laci ezeket nem konkréttan neked írom, csak úgy általánosságba a témához szólva, valahol be kellett kapcsolódni azt rád hivatkoztam
Kezdem azt hinni, sokkal jobb volt a tükörreflexes fényképezés korszaka meg kellett veni egy 24-es vagy 36-os filmet alapvetően nem is túl olcsón. Még aa legócskább konica is vagy 4-500 ft volt. aztán elkattingatta az ember azt a pár fotót, azt még azzal is bajlódott, hogy el kellett vinni fényképészhez, vagy a DM-es ládikába belehajintani. Aztán amikor elkészült még érte is kellett menni, meg jó borsos áron hívták elő. Ráadásul 36 kockából vagy 3-4 vagy fényt kapott vagy egymásra lett fényképezve vagy valamiért nem volt értékelhető. Persze a fényképész előhíta mert Ő ugyanúgy bevette érte a pénzt. Aztán evéget egész évben nem készült 100 fénykép. Papír alapú képekből nincs is sok felesleg 3-szor meggondolta az ember mire lövi el
Kösz.
Tényleg jó volt........... ez is:)
1987 óta nyomom, de pár éve értem haza.
Nem én vagyok a legjobb (bár kétségtelen, hogy a legszebb:), de ennél nincs jobb!
Szerintem!
Ausztriában Murautol nyugatabbra melyik lehet jó csillagtúrás szállás? 6 napra kiugrunk egy barátommal június elején.....
Nem rossz
Én igen
Nnnna valaki érti a lényeget
De mintha te is uolyan motort vettél volna...
nem.... 5 évvel fiatalabb, garós, nincs km, és a full felszereltség itt még többet jelent.... egyéb kérdés.... ja hogy k1600gt... az csak természetes, más szóba se jöhet
Az irrelevans.
Mint nalam a tipikus beszelgetes.
-Elvinnem ezt a szekrenyt.
-Rendben,hogy szeretné?
-itt allok hatul az autommal.
-Ok milyen auto?
-Volkswagen.
(zsenihez van szerencsem) - Csokolom nem a gyartoja erdekel hanem hogy hány ajtos?3-4-5?
-......5.....
-ok akkor befer..
-gggggrrrrrr ez szedán, nem 5 ajtos.
-dehogynem a csomagtarto is ott van.
-Oda nem fer, kicsi a nyilas.
-deeee, probaljuk meg
-
-
-
-Tenyleg nem fer, mennyi is a tehertaxi?
Akkor az szar csere
Es ha rossz?
Amugy nem, mert ennek szebb a szine
Ha valami jó, minek változtatni
Dehat ugyanolyan bmw nem?
úgy lesz
Mer a tetves románok áll, tótoknál, ukránoknál az összes
Ezt nem érteni. Ö a feleség.
"Augusztusban lelepnek 3 nap - 2 ejszakara hazassagi evfordulozni " Ezt a feleséged is tudja??!
Grat, ha otthon lesz pár képet dobj már
Na, csere project?
Nekem meg egy osztrák mondta hogy nalunk nincsenek hegyek csak buckák.
Megy
Ez a nak-nek nem a kínaiaknak:)