Le kéne ültetnem a maffia Thalia-t és rakat valami feltöltőt az 1.4-re. Bár elképzelésem sincs, hogy ez hogyan lehet kényelmes a hazai toldozott-foldozott, keresztbordás utakon.
Aztán kurva sokat fejlődtek a mosógépek az energomat óta. Pl. Már nem fém, hanem műanyag a kezelő felület, meg talán van rajta már LCD is
Amúgy ja. Én is úgy voltam vele hogy nem veszek Mielet, mert lehet kibír 20-30 évet, de mi a fenének? 4 jó mosógépet kapok az árából, aztán akkor azok mindig jól néznek ki.
Most raktam rendbe a Röncit, 180 ezret felszippantott műszaki vizsgával együtt, Elf olaj a motor-váltóba, minden folyadék cserélve, minden apró kis bizbasz megcsinálva, most pár évig megint taposom neki, szeret ez menni.
Aprilia meg a Yuasa aksi óta tiszta japán motor lett, csak indul és megy, semmi köhögés.
Akkor azt az órát nagyon meg kell nyomni.... nem ilyen régi taxi ez? Abban láttam olyat, amikor még az órával volt összekötve a taxi óra, hogy már 70-et mutatott de a biciklis előzött
Renault 8v blokkjai is ilyenek, meg kb. bármelyik 8 szelepes blokk. Legyen benne valami nem túl régi olaj és elegendő hűtővíz és bármeddig elmennek ezek. Az enyém 4 személy+csomagokkal 160-at kipréselte magából. Egy 1 személyes végsebesség tesztet illendő lesz már csinálnom vele, óra szerinti 180-at lépnie kéne.
Az a dízel az 1.8. Ezt 16 évig gyártották az 1.9-es benyást elporladhat a kasztni ha van hova bedugni a kulcsot és elfordítod ez indulni fog. Őskori blokk mondta nekem Attila vigyorogva.
Ha sor 6 lenne elég furcsa elosztásban kapná a szelepeket. Az első meg az utolsó hengeren lenne egy szívó egy kipufogó, a közbülső négyen meg csak szívó
400ezer a gyári gari de mondta szerelőm a dupláját simán elfutja és a max nyomatékot leadja már 2500 fordulatnál. Ma is megy simán két kiló felett autópályán 4 személyel rakottan klímával emelkedőnek felfele...
Amúgy ja. Én is úgy voltam vele hogy nem veszek Mielet, mert lehet kibír 20-30 évet, de mi a fenének? 4 jó mosógépet kapok az árából, aztán akkor azok mindig jól néznek ki.
Aprilia meg a Yuasa aksi óta tiszta japán motor lett, csak indul és megy, semmi köhögés.