Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán kinyírnád azt a csótányt.
Le kéne ültetnem a maffia Thalia-t és rakat valami feltöltőt az 1.4-re. Bár elképzelésem sincs, hogy ez hogyan lehet kényelmes a hazai toldozott-foldozott, keresztbordás utakon.
Ezt meg kellett volna vennem tőle. 1.9 tádé 260Le/510Nm volt.
Én meg, hogy megcsapágyaztam, most bajban vagyok, mert nem hallom, hogy megy-e még!?
Jobb a babetta.
Az volt. 1.6 kamrásból lett turbós 12cm ültetve hugykőrázó kemény el is fordult kereszteződésben 100al simán.
Elment tőle a kedved??!
Ez egész szolid. Na ha eláll az eső, lefotózom.
Alig használom a közvetlen főnököm hajtja.
Mert biztos sűrűn kikormolod azt a füstös lukat!
Aztán kurva sokat fejlődtek a mosógépek az energomat óta. Pl. Már nem fém, hanem műanyag a kezelő felület, meg talán van rajta már LCD is

Amúgy ja. Én is úgy voltam vele hogy nem veszek Mielet, mert lehet kibír 20-30 évet, de mi a fenének? 4 jó mosógépet kapok az árából, aztán akkor azok mindig jól néznek ki.
Banner kell bele legyen európai!
100-nál már 5-öt csal felfelé, 160-nál már tuti csak 148-150 a valós. 180-nál jó ha felkúszik a Gps 160 fölé, ez ilyen.
Most raktam rendbe a Röncit, 180 ezret felszippantott műszaki vizsgával együtt, Elf olaj a motor-váltóba, minden folyadék cserélve, minden apró kis bizbasz megcsinálva, most pár évig megint taposom neki, szeret ez menni.
Aprilia meg a Yuasa aksi óta tiszta japán motor lett, csak indul és megy, semmi köhögés.
Akkor azt az órát nagyon meg kell nyomni.... nem ilyen régi taxi ez? Abban láttam olyat, amikor még az órával volt összekötve a taxi óra, hogy már 70-et mutatott de a biciklis előzött
Ne kínozd értelme nincs! Húzol egy dundibbat az olasz csődörön azt.....
Renault 8v blokkjai is ilyenek, meg kb. bármelyik 8 szelepes blokk. Legyen benne valami nem túl régi olaj és elegendő hűtővíz és bármeddig elmennek ezek. Az enyém 4 személy+csomagokkal 160-at kipréselte magából. Egy 1 személyes végsebesség tesztet illendő lesz már csinálnom vele, óra szerinti 180-at lépnie kéne.
Ez a vőmé volt saját keze munkája anno nyert különdíjat Wörthi-tó találkozón.
Igényesen van megcsinálva, de minden módosítás ordenáré módon eltúlzott....ráadásul FÁBIA! legalább egy VW-t vett volna ha már ekkora buzi.
Nyomatékosabb alul de szépen szól az öreg sor4 egész 6ezerig így is. De nem nagyon szoktam kinyomni a szemét...
Szerintem bármelyik 8 szelepes motor tartósabb mint ha 16 lenne. Persze cserébe kevésbé hatékony valamit valamiért
Az a dízel az 1.8. Ezt 16 évig gyártották az 1.9-es benyást elporladhat a kasztni ha van hova bedugni a kulcsot és elfordítod ez indulni fog. Őskori blokk mondta nekem Attila vigyorogva.
Ha sor 6 lenne elég furcsa elosztásban kapná a szelepeket. Az első meg az utolsó hengeren lenne egy szívó egy kipufogó, a közbülső négyen meg csak szívó
400ezer a gyári gari de mondta szerelőm a dupláját simán elfutja és a max nyomatékot leadja már 2500 fordulatnál. Ma is megy simán két kiló felett autópályán 4 személyel rakottan klímával emelkedőnek felfele...