Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, akkor még egy fotó a tegnapi "apokaliptikus" túrámról: "radioaktív felhők" címmel.
Nagy duzzogva.
Szóval miattad ilyen változékony!
Gondolom nem kötelező így etetni. Sajnos nincs halastavam, csak én is megvizsgáltam már egy ilyet. Cseheknél minden tó mellett ott vannak.
Bár az is igaz, hogy kavicsbányánál is voltak, szóval nem tudom, lehetséges másra is lehet használni.
Talan 3 eve beallt a jobb hatso es elforralt mindent, akkor csere lett dugattyustol mindenestol.
ocsemnek a kezifek volt allando gond, vett egy tarcsas hatso tengelyt gombokert, azota nem all be a kezifek.
nekem a hátsó fék még sosem volt cserélve, a műszakin nézve mindig fog
de 80 ezerrrel az órában vettem a kocsit ekkor elől új tárcsa+betét volt, szerintem hátul is új fékpofa lehetett hogy ne látszódjon a valós futása
most van 270 felé az órában de hátul még minden ugyanaz mint amikor vettem, szóval hátul igaz az opel sosem kop el szlogen
Ez az osszeg az egesz eleje+hatra a pofak es az uj rugok, lemezek. Dobok is vannak ujak regrol csak utott igy egy jo meg regi kerult fel, az ujak meg fel lett szabalyozva.
nekem nem volt egészen 20 az astra elejére de ez már több éve volt, 60 ezren már biztos túlvan
az a vicces hogy az xt600 hátsó ugyancsak brembo féktárcsa meg több volt mint az opel elejére a tárcsa+betét
pedig még nem is volt szépen vágva az a tárcsa
Akkor felrakom delutan.
Most is ez volt a terv, az eddigi brembo+textar combo 67e km ig birta, de lengyelben mar odafele is karcota a kopasjelzo, talan fel lehetett volna szabalyozni a tarcsat, de ez egyreszt volt raktaron a bardiban szombaton, a tobbi rendelos, meg egy het mert ma erek ra, masreszt a ket tarcsa, egy keszlet betet hatra egy keszlet pofa, es egy szerelokeszlet rugo meg bizbasz is megallt komplett 23ezerbol.
az opelesek régen a brembo tárcsa+ textar betétet javasoltak hogy ez a kombináció a tuti
megy pár éve vele eddig fasza
véresen komoly vagyok mint a havibaj
aki vett, még senkinek nem volt vele problémája.... én azt mondanám jó, bár az egyik legolcsóbb utángyártó...
Nem értem mit akar ez a szr idő, beborult mint az állat. Majd levetettem a bőrruhát, erre most kisütött! De mire kimentem megint beborult! Azt hiszem maradok szépen ülve !
Juratek fék cuccok milyenek?
jó, rossz, kozepes?
Gastra, komplett, tárcsa, betet, pofak?
Köszönöm Laci! Érdekelt mert ilyet még nem láttam,Gondolom a halastavak mellett van ilyen. de errefelé ami halastavat láttam az mellett nincs ilyen.
20 fok
Süt a nap
K is éli itt az életét?
Egy bő héttel korábban kelletg volna gyere, akkor még virágzott a repce a tó felett.
mivel ezeket mind nem komolyan írtad, így nincs értelme reagálni rá
Gyertek ma az 1H-ra Romániába!
Igen, a két halastó Ladomány mellett (Bonyhád közelében).
Én sokat vittem úgy a kőműves cuccokat hogy kocsi+futó+beton keverő
Pedig a keverőn még rendes vonófej sem volt
Amúgy miért nem lehet vontatni 3vagy akár 4 kicsit is ? Kb tökmindegy mennyit húz mindegyiken van fék, és a rásegítő nélkül mind szar
Haver enyingről úgy hazahúztam hogy alig volt több idő mint az odameneti út
Az tuti baleset veszélyesebb volt mint ha még ráakasztok az astrára 2 kocsit
nem ezek így nyomják