Vagy a magyar gondolkodik!
Az a cukorhegy tekint tolvajnak aki ellopta az egész szarát??
Nekem kötelezettségeim vannak ,de neki meg jogai!?
Tőlem lop,kémkedik,de én legyek jogkövető?!
fél pestet végigjártuk 96 környékén mire találtunk eladó 2x-es írót használtan mert az új több mint 2 havi pénzem volt
összesen egy játék cd-t nem tudtam csak átmásolni, mert egy fálj 800 mega volt, de úgy hogy az egész játék meg 400 se volt
na azt nem tudtam sehogy se kiagyalni hogy lehet átbaszni
ps1 gyári szektorhibás lemezeket is simán átmásolta az alkohol, de ezt az sem tudta
Ha már megvolt akkor csak szép emlék!
Ha meg nem sikerült akkor hajt a vérem,hogy legközelebb
Van szépvízen egy a helyiek által csak "kiflinek" nevezett feljáró,azt úton odafelé mindig beígérem magamnak,aztán a tövében meg elszáll a bátorság
Az vigasztal,hogy a székelyek közül sem megy neki mindenki
Nabassz,ez kb olyan mint a doboz vs. puha taska.
Van aki eskuszik egy kozepes csapszegvagoval elvaghsto doboztartora es egy nagyobb fureszes kessel felbonthato ABS dobozra mindezt par szazezeret,aztan egy halom koszos ruhat tart benne,es van aki felrak egy 5000 forintos hengertaskat,es had vigyek a budoszoknit ha kell.
Én is így kezdtem - de azóta rájöttem, hogy csak azt a programot használom (az ingyenes trial időszak után), amire tényleg szükségem van. Azt viszont ki is fizetem. Még az összes kedvenc játékom (nagyon kevés van) is jogtiszta. Nem akkor vettem meg őket amikor 15 ezer pénz volt darabja, hanem amikor 5-6-8 éves korában 1990,-ért árusították ki őket. (Egyébként csak a Crysis sorozattal játszom, de az mind meg is van legálisan, gyári DVD-ken). Az ingyenes próbaidőszak után megvettem a Capture One fotós progit is, és a frissítését is. 50 rongy volt a kettő, de erre szükségem van a fotózáshoz.
parás az utána is csak nem útközben hanem este amikor végig gondolod a nap történéseit
én ha erdőzök este lefekvés után még elalvásig az ösvényt látom magam előtt, még a szívverésem is felmegy tőle
Kibaszott jól éltem anno belőle.... 68e-ért vettem CD írót, kollégista voltam, mindenkitől kölcsön kertem aki létezett... 1500-ért írtam egy CD-t, mikor 18,5e volt a minimálbér... és sorban álltak az ajtónál..... akkor meg a CD olvasó is történet volt....
Ezt inkább paranoiának nevezik amit ti műveltek. Mutass egy halandó átlag embert akinek bármilyen adatát ellopták volna. Mondom mégegyszer, képekről és videókról beszélek. A fontos dolgaimat nyugodtan tehetem az icloudba hiszen ha a biztonsága megfelel oriásvàllalatoknak akkor nekem is. Nem véletlen hogy csak apple termèkeket fogad el nagyon sok cég kizárólag.
Az a cukorhegy tekint tolvajnak aki ellopta az egész szarát??
Nekem kötelezettségeim vannak ,de neki meg jogai!?
Tőlem lop,kémkedik,de én legyek jogkövető?!