Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A székely cimbi ék tetszett itt.
Azt mondta, hogy "milyen kúrva messze ellátni"
Kozeprol meg dosztmindegy, minden messze van.
Meg Debrecen is.
Ebben lehet valami.
Voltam már az Alpokban, mariacell meg társai, szép volt, jó volt, de nekem túl civilizált.
Debrecentől rothadt messze van, meg Erdélyben simán hátba vágnak egy kúton, hogy "na itt vagy?" ez nekem megfizethetetlen:)
Amugy nem vicc, de hetvegeken ezek a jonepek ugy el tudnak tunni mint a filmeken egy jo kis apokalipszis eseten.
Nem olyan mint a magyar hogy nyuzsog mindenfele, talan mert zarva van az osszes bót.
Hallstadt kornyeke, a feher 4 szamjegyesek inkabb a helyiek altal jart utvonalak.
Az osztrákoknál eldugott helyet?
Hmmm
Mondjuk a Gyimesek?
Haliho! Ajanljatok kerlek osztrakoknal eldugott helyeket, ahol fokepp jartatok is es nem megszokott uticelok. Kozep- es a keleti regiokban inkabb.
Augusztusban lelepnek 3 nap - 2 ejszakara hazassagi evfordulozni
Koszi elore is
igen de akkor már elvitte
végülis valami kivétel lett aztán elvan magában
csak minden gépen megcsinálni macera
de azóta leszarok az ilyen okosságokat
kárpótlás?????? én is kérek.... már megint kimaradtam....
ki kell kapcsolni, vagy engedélyezni kell neki, hogy biztonságosnak ismerje fel.... két kattintás...
Iszonyat mennyiségű zeném van CD-n:)
Nem tehetek róla, hogy zavar akik számonkérik rajtam azok a relativitás elmélettől az atombombán keresztül a windowsig mindent loptak és akkor a kárpótlásokról még nem is beszéltem.
Szóval én nyugodtan alszom:)
én akartam írni egyszer egyet de olyan retkes volt az író a sok portól hogy nem írta meg
buzi nod mindig lecsapkodta a pendrivéról az "okosításokat"
Probalj ki nehany jo sci-fit.
már nem is emlékszem, mikor volt dvd a kezemben utóljára.... sok évvel ezelőtt...
Ráadásul a Microsoft oldaláról bármikor ingyen letöltheted….
ki írja még ki dvd-re azt a szart?
pendrivéről fele idő alatt feltelepíti
Azért egy Windows 10 ára nem egyezik meg az írható DVD árában benne lévő Mahasz-os 30 forinttal….
nnna, a szivar is elfogyott.... mondjuk whiskey még van, de már elég volt....
Persze, nem vitatom.
Csak zavar, hogy ha veszek egy üres adathordozót már fizetem azt is.
Van még ellenérzéseim, de azt inkább nem részletezem:)
Én már programot nem, csak könyvet "lopok": gyűjtöm az ócska krimiket, ponyvákat pdf-ben, és eseténként azokat olvasom a tableten.
Nem vetlek meg érte.... nálunk ez vhogy elfogadot... de a szellemi termek is tulajdon.... ezt gondolom te sem vitatod....
nálunk létezik ez a bocsánatos bűn kategoria....
Vess meg érte,de nekem nem egyenértékű egy windows szart kapni valahonnan és ellopni egy személy tulajdonát!
Hát pedig senki sem születik Graham Jarvis-nak!
Én utcán toltam szűk 30 évet,majd enduró,most van egy öreg egyhengeresem is rendszámmal de nem szívesen megyek,sokat meg végképp
Aki lop, nem jobb mint az, aki tőle lop...
de én is ruhellem a cigokat
Érdekes, de sokan akik enduroznak, ok meg az aszfalttól...