Bölcsészek..... ennyi, meg se kell magyarázni....
Volt is annak idején egy poén köztünk, mit csinál a TTK-s nyári szünetben?.... letesz egy bölcsész diplomát
Maga az általános iskolai oktatás fosch, az alapok nincsenek jól megtanítva, onnantól pedig dől az egész... Egyre hülyébbek a kölykök. Kis 10 év alatti foshok nyomkodják a telefont és a világ királyának hiszik magukat.
Semmi köze az okostáblának semmihez, csak kapnak érte támogatást és azt felveszik ennyi, de a budi a falak ugyanolyan retek, mint azelőtt, festésre már nem tellett az iskolában. Az oktatást pedig hagyjuk...
Hidd el van.. Ez olyan, mint mikor a bimmeresek mondják, hogy ők nem a gipsykhez tartoznak, közben itthon a a zöme akárhogy nézem az. Handrás szerinted nem ratyi? Az ájfonsfosok zöme pont olyan, vagy pedig a instaribancok táborából kerül ki.
Ma automata mosógépünket szereltem, mert hallottam a hangján . Két csapágy , és kettő szimeringre fájt a foga ! Ez még ment is elég gyorsan, de ahogy felrakom a hátlapot, és feltölt vízzel alul nekilát és csöpög!! No ebből lett háromszori szétszedés és összerakás, meg ilyen szr gumiám-nak hívott massza kenése a tömítőgyűrűre, rohadjon meg ahol van! De a vége az lett, hogy a tömítőgyűrűt ledrótkeféztem az összes szrtól majd befújtam szilikonsprével az összeillő felületeket, és a gumitömítést is! És azonnal megszűnt a csöpögés! Teljesen felesleges a különféle tömítőpaszták használata ha a tömítés egyébként ép! Jelenleg mos !
Fél kilenc óta 1-ig kínlódtam a szr automata mosógéppel. Csapágy és szimering csere történt. Ez meg is volt elég hamar! Hanem amikor a mosódobot a hátlappal tenni akartam a helyére, hogy ne csöpögjön, no ezzel majdnem megbuktam: Ahogy feltöltött, szinte azonnal nekiállt csöpögni! Próbálkoztam én is a gumiám-mal de akkor is csöpögött. Amikor már harmadszor szedtem szét elkapott az ideg, ledrótkeféztem a tömítőgumiról az összes szrt, tisztára, volt rajta fehér fekete , piros ebből a szr tömítőből és tiszta lett majd befújtam szilikon spray-el , és ahogy a helyére cuppant , meghúztam a bilincset , és egy szem sem folyik belőle azóta sem. Pedig közben nem a miatyánkot mondtam , azt elhihetitek ,verte volna bele a retkes rongybatekert nagyrücskös lilakékeres lompost abba a kifogásolható erkölcsű édesanyjába a meggyártója!!!
Nem azt mondtam, hogy baj.
Az X év hűség nem zavar, húsz éve náluk vagyok, viszont azt kapom "ingyen" amiért más súlyos pénzeket fizet.
Most második éve egy hüvely P10 van, ősszel megyek.
Annak meg örülök, hogy olvasol.
Ez úgy van, hogy sokaknál a fontossági sorrend borul fel.
A múltkor lementünk vacsorázni, nem is szar helyre, a szomszéd asztalnál a négytagú család összes tagja végig a telefonját basztatta.
Ha ez nem betegség akkor semmi.
Nekem ez fura.
Pipi ellenzi a mobiltmami csak egy eszköz az internet és a kommunikáció felé,de rendkívül sokat fórumozik,és eléggé el van mélyedve olyanba hogy számítógépen online tankokkal lövöldözik.De azokat elítéli akik mbilon játszanak meg fórumoznak.
Mondom hogy fura.
Én spec rengeteg papír alapú könyvet olvasom,nem vagyok fenn fészbúkon,nem játszom a géppel.
Az viszont amikor "ingyé" adták a telefont a szolgáltatónál rábasztam.2 év hűség és 1 év után úgy belassult hogy örökkévalóság volt egy oldal megnyitás,majdnem földhözbasztam.
Mi a baj avval hogy inkább veszek egy olyat ami működik?
Mostakkor hogyisvanez?
Nagyjából értem pipit és igazat is adok neki!
Persze hülyén hangzik,hogy a neten osztja,de nem annyira ellentmondásos mint gondoljátok.
Az okostelónak van egy rakás előnye,de ez az előny azért van mert tényleg odahúztuk az életünket ahol már szinte elengedhetetlen a mobilnet.
A folyamatos,kétoldalú információáramlás pedig áldás és átok egyszerre!
Sokaknál a telefonok valóban kiléptek a használati tárgy státuszból!
Én pl. leszarom mind a márkáját,mind az árát.
Kétévente bemegyek a magentához,hogy adjanak valamit "ingyen".
Ezért a szarért nem vagyok hajlandó pénzt adni!
Vannak körök ahol ájfon nélkül nem vagy ember,na nekem ők nem emberek!
Az úgynevezett közösségi portálok az okosteló segítségével non-stop elérhetőek és sokan azt hiszik (már),hogy ezt nevezik kapcsolatnak!
Tudok a környezetemben olyan tinikről akik bár mindketten debreceniek a faszbukon "jártak" majd szakítottak!
Mint általában itt sincs meg az egészséges mérték.
Ha megnézitek az utcán,buszon,metrón,stb. az embereket már nem láttok újságot,könyvet a kezükben mert mindenki azt a szart basztatja!
És a 99%-uk nem olvas,hanem csetel meg posztol.
Ez bizony betegség.
Nem ismerem pipit, de azt mondom,hogy nyilván egyszerű kigúnyolni, viszont ha mélyen belegondoltok igaza van.
Nem pont azokkal a szavakkal.de sajnos jól érzi,hogy ez a tendencia már nem a fejlődés hanem pont a butulás folyamatának része!
Szerintem!
Volt is annak idején egy poén köztünk, mit csinál a TTK-s nyári szünetben?.... letesz egy bölcsész diplomát