Hát nem tudom megháromszorozni a gyári értékeket szerintem elrugaszkodik a valóságtól.
Az szent igaz, hogy a fauvénak az 1,9-es motorjai az egyetlen igénytelen elnyűhetetlen blokja a többi mind fos, de szerintem 500 nm erős túlzás
öcsémnek is az volt a vágya meg akarta csinálni kit-esre. Fél országot bejártuk egy ilyen szarért, hulladéknál hulladékabbakat láttunk, valahogy nagy nehezen lebeszéltem a hülyeségről. Aztán lett helyette pözső 406, meg lett csinálva taxisra
bmw-t vettél volna ugyanígy járnál. Ezek az autók kívülről nagyot mutatnak, belül meg 5 ember már csak szükségből fér el. Mentünk 200 km-ert ilyen bömbivel , meg jött velünk egy tingó a kacsintós. Alig vártam, hogy cserélhessek ott helyet valakivel egy megváltás volt
Ismerem ezt a típusú embert Megnyerte múltkor a 4,2 mrd, most szaladgál kölcsönkérni az összes szomszédjától, nehogy rá terelődjön a gyanú, hogy Ő a lottónyertes
nem elírtál valami adatot? Gyárilag ezek 110 lovasak kb. felénél kevesebb nm-el? aztán lehet ezeket piszkálni de szerintem 1.9-ből nem jön ki ennyi
Nekem egy baszott nagy turbóval átalakíitott adagolósra, 160 le lapáton, szűk 400nm
vízfogyasztás, energiafogysztás, program lehetőségek, centrifugasebesség, hatékonyság, dizájn és modern elemek a fütyürészéstől, a beszélgetésig , (igény szerint wifis is )
Sokat fejlődtek, hiába mondod, hogy nem De ezt megkapod 100 ból. Nem kell 4 kiláért 30 évig jó mosógép. ugyanazt vallom mint te.
egy fosom 20 éves a4 azért még nem a gazdagság jele
korabeli suzukiktól nem sokkal drágább....
amúgy egy átbaszás az a kocsi, hátul kb annyi a hely mint a corsában volt, komolyan mondom az astrában hátul több a hely
Az szent igaz, hogy a fauvénak az 1,9-es motorjai az egyetlen igénytelen elnyűhetetlen blokja a többi mind fos, de szerintem 500 nm erős túlzás
Mi ez autó
Katonsaágba 131 dizilek voltak elpötyörésztek 50 litya környékén
Egy krazunk volt benzines az 100-on 100-at
Nekem egy baszott nagy turbóval átalakíitott adagolósra, 160 le lapáton, szűk 400nm
Sokat fejlődtek, hiába mondod, hogy nem
korabeli suzukiktól nem sokkal drágább....
amúgy egy átbaszás az a kocsi, hátul kb annyi a hely mint a corsában volt, komolyan mondom az astrában hátul több a hely