Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gardányos mint a nagy Honda!
Nem is értem a felvetést minden rendes auto 4 személyes..... hátul középen nincs ülés
Amikor hringen volt 402-őn összetettben harmadik lett úgy, hogy az első kettő épített versenygép volt nem lábon jött utcai.
Itt a Yamaha Niken legelső prototípusa.
Hát nem tudom megháromszorozni a gyári értékeket szerintem elrugaszkodik a valóságtól.
Az szent igaz, hogy a fauvénak az 1,9-es motorjai az egyetlen igénytelen elnyűhetetlen blokja a többi mind fos, de szerintem 500 nm erős túlzás
Képed van róla?
öcsémnek is az volt a vágya meg akarta csinálni kit-esre. Fél országot bejártuk egy ilyen szarért, hulladéknál hulladékabbakat láttunk, valahogy nagy nehezen lebeszéltem a hülyeségről. Aztán lett helyette pözső 406, meg lett csinálva taxisra
Ez így van 4 személyesek ezek mind de annak viszont kényelmesek.
bmw-t vettél volna ugyanígy járnál. Ezek az autók kívülről nagyot mutatnak, belül meg 5 ember már csak szükségből fér el. Mentünk 200 km-ert ilyen bömbivel , meg jött velünk egy tingó a kacsintós. Alig vártam, hogy cserélhessek ott helyet valakivel egy megváltás volt
Nem ilyen egyszerű. Kezded azzal, hogy blokk szétbont és az alapoktól felépít... nem egy olcsó hobbi ez sem.
Dízel kocsit szinte bármeddig fel lehet fújni a turbóval.
szép
Mi ez autó
Ismerem ezt a típusú embert Megnyerte múltkor a 4,2 mrd, most szaladgál kölcsönkérni az összes szomszédjától, nehogy rá terelődjön a gyanú, hogy Ő a lottónyertes
Nem írtam el! Padon mérve!
ez 130-as volán tefus
Katonsaágba 131 dizilek voltak elpötyörésztek 50 litya környékén
Egy krazunk volt benzines az 100-on 100-at
nem elírtál valami adatot? Gyárilag ezek 110 lovasak kb. felénél kevesebb nm-el? aztán lehet ezeket piszkálni de szerintem 1.9-ből nem jön ki ennyi
Nekem egy baszott nagy turbóval átalakíitott adagolósra, 160 le lapáton, szűk 400nm
Az volt Ekecsnek asszem.
vegyél egy poniac firebirdet, legyen benne kit is
Én is azt hittem, aztán középtartományba amikor a 19-es csig kerek méteres hullámot húz az nagyon meglepő
Már mosakodsz.... de mar tudjuk ...
vízfogyasztás, energiafogysztás, program lehetőségek, centrifugasebesség, hatékonyság, dizájn és modern elemek a fütyürészéstől, a beszélgetésig , (igény szerint wifis is )
Sokat fejlődtek, hiába mondod, hogy nem De ezt megkapod 100 ból. Nem kell 4 kiláért 30 évig jó mosógép. ugyanazt vallom mint te.
Nem rossz! Anno fényeztettem gastrámra opc hátsószárnyat.
egy fosom 20 éves a4 azért még nem a gazdagság jele
korabeli suzukiktól nem sokkal drágább....
amúgy egy átbaszás az a kocsi, hátul kb annyi a hely mint a corsában volt, komolyan mondom az astrában hátul több a hely