Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bánja a szafom majd ha nagy lesz a gond elmegyek lövésznek! Amikor 17 évesen villanyszerelőként dolgozni kezdtem, , már nem tartottunk disznót! Előtte volt minden évben kettő, amiből kolbász lett! Én vettem három nyulat, egy kant , meg két nőstényt! Volt , hogy 100-nál több nyuszi volt! Minden este a réten egy abrakos kosár füvet kaszáltam Nekik, és azt szépen másnapra megették. Minden vasárnap lecsaptam kettőt kizsigereltem, és bevittem Anyámnak! Ő megtermelte a kis kertben a sárgarépa petrezselyem paprika paredicsom krumpli stb. Boltba csak kenyérért mentem meg a szomszédhoz tejért! Úgyhogy leszrom , hogy ki mennyit tesz el a párnacihába! A baj azokkal lesz akik tökig vannak a telóba egész nap se látnak se hallanak
Szarkasztikusan írod, de tulképp így van az, hogy mi csórók vagíunk időben cserélni a dolgainkat éa tákolgatjuk őket attól még nem ez a jó megoldáa manapság.
Ezt mondtam fiúknál is, de azt mondták katonaság kell.
Kínlódtam is vele eleget, de aztán a szilikonos megoldással jó lett! Épp az előbb néztem meg, nem folyat e , esetleg?!
Nem érted a dolgokat
Leírom lassan
Régen úgy működött a világ hogy termeltek gyűjtögettek valamennyit (többnyire annyit ami szükséges volt) aztán éldegél a nép. Már akinek jutott, mert volt aki éhen halt megfagyott stb
Aztán tartották a szintet.....
Belegondolsz 1352-ben nem volt sokkal másabb az élet mint 1527-ben
Aztán jött az ipari forradalom megőrült mindenenki és elkezdtek egyre többet termelni. Eleinte szükségszerű dolgokat utána meg mindent
És ez egyre fokozódik mindig újabb szarokat találnak ki csak hogy meg ne álljon a fejlődés
Erre te meg ahelyett hogy vennél egy új gépet 120 ezerért baszakodsz két 500 forintos csapággyal
Hát nem gondolsz arra hogy ha mindenki ezt tenné akkor a mosógép gyártásban lévő dolgozók többsége munkanélküli lenne nem tudna vásárolni így más iparágban is kevesebb lenne a forgalom és kevesebb ember kell így még több ember veszítené el a munkáját
És ez így menne egész addig ameddig éhen nem halna mindenki még te is mert nem lenne aki fizesse a nyugdíjjad
Szóval vigyázz ezekkel a dolgokkal mert egy világméretű recesszió is kinézhet a felelőtlen és sóher magatartásodból
Nevelés...
De volt ha megbontod már nem zár rendesen. Azóta már lecseréltük úja...
Rámtelefonál valami díler, hogy vegyek tőle tablettát "prosztata nagyobbodás ellen , alig 15 000 lenne egy havi adag! Szerintem a bolondnak is megéri! Annak leginkább! Az ilyen tabletták hatása leginkább a pénztárcámra szokott hatni! Másra nem jók! Majd ha valami kínom lesz, akkor elmegyek a háziorvoshoz! Ismer, tudja mi a bajom, és arra ad aminek van hatása a kínomra is! pl.: fájt a jobb térdem , kaptam rá kenőcsöt, egy hétig kenegettem és elmúlt a fájás !
A két ratyi szhopkodja egymást.
ahogy látom az írásokból, azon már túl van.... már házas civakodás folyik
Nemkéne neki.Ott van Atis,közel van hozzá,szerelmesedjen belé.
úgy látszik elfogytak a csövesek köbányán és ide jár szopni.... szerintem szerelmes....
Nem akartam megbontani a 20 000-es kötegeket B+!!! Nem vagyok én Mészaros, hogy amit elhasználtam, azt dobom a picsába! Ilyesmit azok tesznek akik képtelenek bármit is megjavítani! A Gazdaság fejlődését én elsősorban az árakon látom , sehol máshol! Holnapra villanyszerelés van tervbe véve! Ha valami közbe nem jön! mondjuk egy kétoldali munkaundor.
Ha nem jó ki kell baszni a picsába és venni az újat
Az ilyenek miatt nem fejlődik a gazdaság
Mellesleg téged egy valaki tanított Proli32 a sz..ra...
A ratyedli veri a nyálát?
Kit érdekel?
Nem szoktam válaszolni neked, de most leírom.... te ott egy félévet se éltél volna meg, és engem olyan professzorok oktattak, akik világszínvonalon elismertek voltak (sajnos mar nem élnek)... olyan kiesés volt és eltanácsolás, hogy kevesen végeztünk.... ez nem a bolognai rendszer volt, bár neked fogalmad sincs róla... egy ratyi vagy
Dehogynem létezel, M. Zolikával fajtalankodsz...
Nekem iphonon van, de meg én se adtam pénzt ezért faszbookom meg nincs... lehet ma mar nem is létezem
Gondolom a diplomát is vetted, ahogy kapcsolatokkal kihúztad magad a katonaság alól.
Pár fosfon felhasználó... Igazad van Atis tényleg nem ratyik!
http://youtu.be/gpNC1x4R21c
http://youtu.be/kw693JPNQAM
http://youtu.be/11p0Ph4EznU