Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ami lakás a válság után 8 milla volt most 30 felett van
akkor kellett volna vásárolni........
Szerintem is adhatnák egyből a kiválasztott építési próbálkozóknak és akkor legalább az ingatlanok árai nem szabadultak volna el. Durva. Egy normális ember saját pénzből most nem tud venni semmit csak ha élete végéig eladósodik....apropó gyorsan el kéne adni párat az ingatlanjaimból amíg a sok hülye minden pénzt megad érte
köszi!
akkor szerencse hogy a 420ast választottuk
Legalább az erkölcseit nem kell félteni, mert azt is virtuálisan intézik
én a házra felvettem 600 ezer hitelt és 5 év alatt 400 ezret fizettem ki
akkor vezették be a lakáscélú hitelek adóból levonhatós témát
ráadásul az az ifjusági takarékbetét amúgy is valami nagyon kedvezmményes kamatozású volt
Akkor ti tulajdont szereztetek, mert kifizettetek a.hitelt... a hitel szükséges, de csak olyanoknak való, akik tudjak mit vallanak... ti tudtátok
Nekem nagyon régen volt hitelem, még '75- 90-ig! Akkor megfogadtam, hogy soha többet!! Nemrég beszéltem azzal az emberrel, akinek a háza villamos hálózatát ingyen beszereltem.és, érdeklődtem nem volt-e valami probléma! Semmi, de most már nem tehetném! Mert abból akkor nem lenne senki magánvállalkozónak bevétele és ha nincs bevétel akkor nem adózna! Hát azzal a kifogásolt erkölcsi viselkedésű édesanyjukat asszák meg!
ki kell kötni a vizet meg elvezetni
a régi szárítógépünknél beszart az alsó víztartály szivattyúja aztán jöttek az anomáliák
kikötöttem átkötöttem kivezettem és még működött évekig
Mi hitelből oldottuk meg az egész életünket!
Mikor összejöttünk négy rokkantnyugdíjas szülő volt mögöttünk s elmentünk albérletbe!
Arra hamar rájöttünk,hogy bérből,fizetésből itt is maradunk!
Minden szart hitelből vettünk,de mindent ki is fizettünk!
A deviza miatt a kúrva anyjukat,de van egy szép házunk,meg két kisebb vállalkozás!
Mondjuk közben 48 lettem ,de leszarom mert azért tudtunk élni is!
Hitelek nélkül nem sikerült volna szinte semmi.
IMondjuk új autóm még nem volt,nem akartam 1000 hónapra egy nyomorult kocsit venni
Akkor nekem szerencsém van... 9 éves a whirlpool 6sense.... egy reed relét kellet cserélni tavaly, akkor szét szedtem az egészet és hála istennek sehol sincs rozsda stb....
Én is így jártam a mosogató géppel. Aztán vettem egy újat, mert hiába kentem be.
Rozsdásodik a rozsdamentes üst, főleg a tömítések alatt. És ahogy nézem ez úgy volt méretezve, hogy átrohadjon, aztán amikor lejár a garancia, a csepptálca megtelik, amit érzékel egy szintjelző, és kidob egy hibakódot, amire a könyvben annyit írtak szabad fordításban, hogy "vegyél másik gépet"
Ez a csok kurvaa jó dolog ám... aki felveszi, nagyjából semmit nem nyert vele, mert többet gerjesztett a piacon, cserébe sokan azt hitték ingyen pénzt kaptak... a faszt.... akik menet közben nem teljesítik a feltételeket, vagy nem tudjak fizetni a hitelt, kamatostul kell visszafizetni.... most kezd bedőlni, az első csokosok mer be is dőltek... vittek tőlük mindent, a nagy ingyen pénzből meg óriási eladósodottság lett nagy buli, hogy adositsuk el az embereket, ugy hogy meg tapsoljanak is hozza és fuggjenek tulajdonképpen nagyon okos uilyen okos volt a devizahitel is, ahol az emberek azt hittek, bármilyen tulajdont is szereztek.... hat nem... egy hitelcsomagot vettek, amiből akkor lesz tulajdon, ha visszafizették a hitelt az o általuk elfogadott kondíciók szerint... és mindig sírás a vége, érthető okból... hogy elvették a házát. Csak az a ház sosem volt az övé.... ezek a nagyon okos pénzpiaci manőverek, amikkel lehet etetni a népet... tévedés ne essék, nem vitatom az inkorrektseget és az atbaszast, csak sokan nem gondoljak végig...
Elvileg a görgők átmérője (így a lánckerék fogprofil) is eltér:
420-428 lánc között csak a szélesség az eltérő?
Egyébként az elsőt a A szfantom alias proli32 leápolta. Az is lehet hogy a többit is.
tudom hogy így van
de tudod mi a legszomorúbb ebben? az hogy kölcsönre kell vásárolni, mert ha nincs kölcsön kihelyzés pang a piac
meg lehet nézni csak ez a csok mennyit dobott a béreken, és nem csak az építőiparban hanem mindenhol
igaz az árak is mentek felfelé, de ez más történet
A faszi akivel dumalsz ezeket is leszopta........2x.
Ezek csak szimplán olaszok.
Ha valami okból, rossz kedvem van , elég ránéznem a fotójukra és mindjárt felvidámodok! Van az a csöpp kis műanyag motor a fiaméknál a pici lánynak a csöpp gfalatkámnak olyan van , és mutatta, hogy az Ő motorja is piros!
Miiii....ezek komoly YouTube sztárok helló!
Nélkülük nem lenne az országban YouTube .
Na nesze...ezek meg hipsterek
Hogy az a gyenge puha finom meleg lóbőr dörzsölje ki a farkatokat vérhólyagosra nedves közgazdaságot szellentő motorostársak! Mi van?? Elaludtatok??!
Jól teszed Józsi! Aki tud megtakarítani az nem szegény, abból meg ugye költekezhet...
Meg ne halljam, hogy itt még egyszer motort javíttok, vagy a javítás módja után érdeklődtök, mert el lesztek küldve messzire, de igen nagyon ! Aztán baxhatjátok a motorgyártók extraprofitját! Mégis mit képzeltek, miből fognak megélni szegények??!
Én meg azt a pénzt amit így megtakarítok , az unokáimnak adom! Értelmes jól tanuló remek kis kedvenceim!
Már nem bütykölök. Megrendelem lp. emagról azt behozzák a lakásba az újat még cipekednem sem kell. A lak.biztosítás meg olyan, hogy a vásárolt műszaki cikkekre automatikusan 5 év garancia van nem annyi amennyit a készülékre adott a gyártó.