Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak akkor ha ebből minimum kettő törpe
én 190 asszony 180 a gyerek 190, na a gyerek asszony mögött majdnem elfér, mögöttem meg teljesen nem
asszony mögött is csak úgy ha egyedül van aztán teszi a lábait ide-oda
azt azért tudni kell hogy a mosáshoz víz kell és nem vízgőz
persze vannak gőztisztító gépek de az nem mosógép...
szóval tök fasza hogy nem 40 liter vízzel mos és öblít csak 18 literrel, de azért az nem az igazi
a vadiúj 300+ ezer forintos miele mosógépekben van olyan funkció hogy + víz, a mosásnál is és az öblítésnél is
gondolhatod hogy nem véletenül
persze attól még a régi ugrálós energomat egy rakás fos volt, de az más tészta
az egy fél fokkal jobb volt mint a románoknál anni az automata mosógép formájú keverőtárcsás mosógép, úgy nézett ki mint egy felültöltős automata mosógép
Hát jónak semmiképp nem mondanám.... inkább kihagyom.... meghagyom Clamnak, de az meg a csöves férfi cigokat szereti... mondjuk ő se finnyás.... ezek szerint cigány
Csak azt kell gondolni közben, hogy kubaiak, vagy dél olaszok...
Az baj? Meg merik fogni, nem finnyásak!
Szép az a ladik. Azért már józanul is terelgeted a hullámokon remélem...
Pet palackos.
Max vmi cigok
Állítólag buknak rá a csajok
mondjuk nekem a csónakba 500 kila volt a blokk így felhúzva, turbostúl, coolerestül, hőcserélőstül
Ezt a tervet hogyan gondolhatta szépnek? A filmben is rettenetesen bazárinak néz ki szerencsétlen kocsi...
Értelek. Fél gurigás golfra még 3at rálocsolsz és már futja is!
legalább 8 éve így használja de nem bírom róla lebeszélni, hogy tüntesse el már azt a vasalódeszkát, mert lassan a film is 20 éves
Pedig ki lehet hozni, csak szakértelem kell hozzá... meg pénz....
Enyémbe sízsák van de van öv is középen de nem szívesen nyomorgatok be senkit a gardányhó ez 4 személyes aki tömeg közlekedni akar szálljon buszra!
Ne gondold hogy hitetlen vagyog de alpvetően egy golf alap akárhogy faragják, nem tudom, kibirna- e ekkora sebességet Sem a kasztni, sem a futómű nem bírná még rövid távon sem. Azok a kib.szott hosszú nagykerekes szesszel hajtott drag autók tudnak ilyeneket, kb. egy gyorsulás 1 blokk
Nemtom, van benne....
Te jó Isten
Könyöktámasznak minek öv?
a színvonal
esik
Az a vasalódeszka odab@sz rendesen!
Baszkikám mekkora fregoli!
Nincs de hál isten a google mapst nem frissítették már vagy 10 éve így megtaláltam
Azóta annyit változott, hogy közel 300 ezerért elől, hátúl a lökhárítót egy műanyagos szaki állította össze a filmből kivágott fénykép alapján
Középen az nem ülés, hanem lehajtható könyöktámasz - biztonsági övvel ellátva!