Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az öreg csirkelábbal?
Nekem megvolt a 210, . .......... Brrrrrr de ilyesztő
Nana hogy jo, eddig szakadt az eso, a terv az volt hogy ma indulolok.
Sportmotorral el lehet lenni...
Legalább néha ki lehet használni a sebességet. De kanyarogni tényleg karcsú.
Jó, hogy tegnap mentünk, felénk eléggé fura az idő, esik, nem esik, esik, nem esik.......
Ja kocsira gondoltam, mert az alföldön értelmetlen motorozni, minden 20 kilóméteren van egy enyhe iránytörés az útban. A legközelebbi motoros hely az 1H Élesdnél.
Elől nincs rendszám
Ha szoboszlóra megyek és csapatni akarok,a 33-as a megfelelő út. Körforgalomnál meg Nagyhegyes Hajdúszoboszló
A négyes az kamikáze...
Lehet b@szatni, csak gázüzem és szobi közt van 3 hely ahol sűrűn lézereznek a kékek
Mifelénk nem mennek ilyen lassan hogy 100. Tessék felvenni a rítmust!
Nagyhegyes- szoboszló szakasz amúgy is hibátlan,lehet neki tolni nyugodtan 2 kilóval. Motorral meg azok a kanyarok isteniek
Egész jövőhétre esőt mond...még mindíg!
Egész éjjel esett, most meg elállt egy kicsit, de akkora bszott nagy felhő van, a földig lóg az alja! Akik kevesellték az esőt azoknak most van bőven! Lehet örülni neki!!!
Egy tegnap élénk vágott a négyesesen
Egy audival versenyeztek az Audi még lazán befért de a BMW csak úgy hogy nyomtam a satuféket amikor tolta az elejét elém
90es szakaszon mentünk kb 100 felé
Nagyhegyes Hajdúszoboszló úton kamion jött ki elem ott is intenzív fék volt bár itt nem zenélt az ABS
A többi nem volt vészes, leszámítva a sok buzi traktorista őstermelőt
minden bmw-s kocsog.
Öreg baratom megvett egy kormányzati superb-t.... meg napelem is volt a tető ablakban az állóhűtés-fűtéséhez.. nnna az se egy kényelmetlen auto, de akárhányszor a parlament mellett ment el, felnyílt a sorompó a japánok amúgy ergonomiarol nem is hallottak még, csak akkor jó, ha akkora vagy mint a kutya ülve
Igen, működik az app... indexet eleve nem konfiguráltattam bele... azt mondták csak motorba kötelező
F Astra után minden német kocsi csak szar lehet, ezt én is tanusítom
Cégünknél VW és Skoda van. Akármelyikben ültem kényelmetlen az ülés, és szar a lámpája. Ha nem lennének japán autók bizisten ráfanyalodnék a franciákra vagy az olaszokra is
ez már használható hatótáv, legtöbb út megoldható vele, a hiedelmekkel ellentétben nem pici autó, könnyű kaszni miatt városba verhetetlen, a légellenállás pocsék, ezért 90 felett nem érdemes menni ha messzire mész.
Telefonos app működik már magyarországon? Az nagyon hasznos EV esetén.

Egy nagy baja van. BMW és állítólag az index használata nagyon meríti az akkut
Végülis mindegy asszony akarta neki tetszik
Kuplung eléggé kint fog jósoltak neki 40-60 ezer futást még az 4-6 év
Utána majd látjuk mi lesz vele
De lehet kipróbálok egy korabeli a6 ülést állítólag az kényelmesebb
A legalja az a2 volt, majd az a3..... szerintem nem az auto hibája.... sima középkategóriás volt a maga idejében, de akkor sem hiszem, hogy ne lett volna jobb, mint a középkategóriás tarsai...
az enyém egy 50 forintos helyen rohad az egyik küszöbnél, a benzin betöltő alatt egy borsószemnyi rohadás, és a szokásos kombi hátsó ajtó bajság, a műanyag elem alatt amit 3-4 évente lecsiszolok és festek vásárlás óta
meg most néztem egyik rugótányér is rozsdásodik, ha végre leküzdöm a lustaságom és leveszem a téli gumit jobban megnézem
amúgy ez az a4 nagy csalódás számomra én teljesen azt hittem mekkora faszaság, bár az audik között a legalja de azért nem egy hoki golf
de még haver asszonyának polójában is jobb az ülés
és szétülve sincs mert egy 60 kilós emberke hajtotta
5 évig használtam hiba nélkül, 1998-2003-ig.... 1.4 fapad, meg nemet, nem rohadt mint a szar lengyelek
Volt nekem is fastra...