Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"amúgymeg pesten van villámgyos net, sok kurva, sok kocsma"

Dettó.
Cigány ól van kevesebb, azt meg kibírjuk valahogy.
Azt itt is megtalálod...mondjuk annyi szar nincs.
Sétãlj egyet a Hernád utcán a 7 kerben este...romantikus
amúgymeg pesten van villámgyos net, sok kurva, sok kocsma
más mi a picsa kellene még? játszótér? zöldövezet kutyaszarokkal? ugyanmár, a járdán legalább látszik a szar még félhomályban is
fasza volna a 7 ker is ha a házakat felújítanák, szerintem egy csomó helyen még a 2vh-s puskagolyók is ott vannak a vakolatban
szóval némi renoválás elmaradt
én a lakást mondom hogy tetszett, ott mindenki fehér volt, legalábbis a földszinten
Ja bammeg...gettó az összes. Dohos szar mind,tele csövessel....
Igen...a 7 ker szép...meg a 13...meg Kőbánya..maradj már putri
Ezek után?
Felejtős Inikém...ki vagy tíltva!
Viccelsz, hogy azok a körgangos, 4 méteres belmagasságú retkek tetszettek, ahol a közvetlen falszomszédod is lehet Kanalas Rajmund Dzsézön, akivel esténként együtt sörözhettek a korlátnál?
Fel nem foghatom a panel vágyad, de eskü mind a tiéd lehet felőlem.
haver pesten a nefelejcs utcában lakott abban az ósdi ezer éves körgangos lakásban, buzi nagy beltér óriási ajtók stbstb
nekem az pl nagyon tetszik, egy kisebb bőröndnyi pénz ráköltése után nagyon szépre meg lehetne csinálni
utána átcuccolt kispestre egy 10 emeletesbe, az se volt olyan gáz, de a másik jobban bejött
ellenben a pizzafutár 10 perc és már ott is volt, ez mondjuk tetszett benne
lehet
a casablankában volt a szálláshely és onnan a vasút felé-után szinte úgy néz ki minden mint egy kis falu lenne
Ezek a leg élhetőbb részek mindenhol, a nagyváros peremén egy kervárosias, szinte falusias rész, ahol van értelmes telked-kerted, nem dübörög a zaj, tudsz pihenni, élni és nincs a világ végén sem.
Kertvárosnak hívják és heroin árban megy az ottani ingatlanok cm2-re.
porfestés felejtős, amiket láttam mind fullgagyi
oldószeres festék+2k lakk
nem is egy pest környéke vazzeg
egyes részei full falusi kinézet, utcákat nem tudok mert mindent elfelejtek
kecskemét után debrecenben voltam a legtöbbször az utóbbi időben, holnap is tépek arrafelé.....
Hali mindenki!
Esetleg valakinek lenne tippje jó homokoló/porfestő helyre Északmagyarországon? Felniket szeretném rendbekapatni.
A terv a következő, a 70 m2-es földszinten még majd gyerkőccel is el tudunk lakni, a tetőtér meg kiadásra menne. Így kitermelhetjük a hitelt anélkül, hogy a fizetésünkhöz nagyon hozzá kellene nyúlni.
Így talán meg tudom teremteni a dolgokat. Egyszerű nem lesz az biztos, én heti 5x11 órát dolgozok, asszony a gyerek mellett meg vinné az apartmanozást. Nem születtünk királynak és királylánynak, ez van.
Debrecen, a Kálvinista Róma putri lenne...az oszt igen.
20 milla hitel nem gáz házra van 2,5-3 nyári hónapod ami legyen csak 60 nap ha kiadod napi 10 pénzért minden napra lesz kérője szóval 600ezer tuti, de ha így haladunk a jóléttel akkor meglesz az 1 milla is lazán
mondjuk én a 70nm kettévenném és 2 kiadó nyaraló lesz
Igen putri...idióta
*szuterinban van egy*
Plusz poén, a szuerintban vagy egy cseszett nagy garázs, amiben letakarva áll egy Simson S51 Enduro...adja a házhoz...
A lábazat termésköveit a saját kezével faragta össze, egy kósza repedés nincs sehol, ez a ház 100 év múlva is ott fog állni. Valahogy ezt meg kéne csípni...
"debrecen putri hely nem pest környéke..."

Hála annak a magasságosnak aki a maga képire engem is megteremtett! :)
Egy idős kőműves mester háza, 3x70 m2, amiből 2x70 a lakótér. Okosan, átgondoltan kialakított helységek, remek tájolás, változtatható gázfűtés és vegyes tüzelésű kazán rendszer, toronymagasan a legjobb szerkezeti minőségű, belterű és állapotú ház abból a 30 db-ból, amit eddig megnéztük.
De nem fog összejönni sajnos.