Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor valami transit de azok ioyen árfekvésben elég lelakottak. Renult traffic, vivaro primastar ilyenkorra viszi a pénzt szintén a hunday, toyota, kia félék meg szükösek elöl transporter aranyáron van merci vito rozsdásodik és drága javitani. Ugyhogy erösen keresni kell és kompromisszumis lesz
Abba kb minden aranyáron van meg buzi nagy ismerosnek van
Egy falunap is haknis kocsit kellene összehozni maxi 3 millából ami gyakorlatilag 2,5 mert annyi kő van egyenlőre
Aztán olyan árak vannak hogy az ember esze megàll egy videofal vezérlő is vagy 400 pénz a mikirofonok keverő meg a többi hang cucc használtan is 500 fele
Iveco daily-k a legnagyobbak és kényelmesebbek.
Ezek elég nagyok hátul
Térfogatilag egy t3 rakodótere is elég lenne de abban egyedül sem férek el rendesen
Gondoltam hogy kevés a 1,5 de már az is szinte túlér a költségvetésen
Sajna a nagyobb egyterűekben nem férne el a cucc pl az alhambra elég testes de ahogy számolhattak kicsi lenne
Annyié nem kapsz jót. Rrnult master vagy citroen jumper. Tudom, francia. De az nem volt kérdés.
Vannak itt furgonho értő egyedek
Milyen kistehert érdemes venni (3,5talatt)
Akin elől elfér kényelmesen 2ember 190es magassággal (200+távolra használva)
Ne fogyasszon sokat 90es tempókkal.
Hátul annyi hely kell hogy elférjen 5-6 nagyobb LCD kijelző hangtechnika némii vas anyag a kijelzőknek
Ebbol adódóan ne valami fapad futóműve legyen hogy ne bassza szét a drága technikát
És azért ne legyen több mint másfél milla
3-5evre kellene maximum de inkább kevesebb
Tucc élni, vigyázz magatokra!
persze, most foglaltam el a szobámat.
kiszabadítom a gépet, lezuhanyzom,aztán mehet a csapatás.
Én zárás után még molyolok egy vevőnél picit és megyek haza.Menet közben rászólhatok.
Nem tudom az új számát.
Odaértél?
Ez az élet!
Lallert fel kéne hívni.Én most loholk mint a félőrült.
Ha végez a jóember akkor elindulok felfelé és kanyarhatunk egy keveset a környéken 1 kiváló (vagy szar albán) fagyival egybekötve, Laller?
Jó hely ;)
Biztos megvannak itt is a szakmai fogások. Igényesen dolgoznak. Vannak olcsó lehetőségek és vannak kurvadrágák. A kurvadrágát választottam. Rozsdagátló alapozó, anyámfasza, és szép lett, nem bántam meg. Egy helyen van csak hiba, de azt is én basztam el igazából. A vázat lemostam, de a belsejébe maradt zsír és a hogy kiszivárgott belőle a ráégetésnél ott alul lejött a festék.

Tehát a lényeg én tudom őket ajánlani arra amire a sporttárs kérdezte. Vannak kész mintáik, eldönti olyat akar e. Én csak válaszoltam a kérdésre okoskodás helyett, hiszen elmondtad neki amit kellett
Ettől függetlenül lehetséges fényezni célszerűbb és szebb eredményt ad, de nem tudom mit akar, csak annyit tudok, hogy felnit akar porfesteni.
Alapból a porfestő nem kicsi
Azt elő is kell kezelni
Láttam már olyat is hogy bár a lehullott por kb 30% újrahasznosítható de nem össze vissza színekkel
Pl ezüst felniben egy csomó kék meg fekete kis pötty vagy a 2 lemez találkozásánál nem takart felület ami 3 hónap után rozsdás
A csapnivaló béna élettelen színeket is meg kell említeni
De ha láttál már tőlük felnit és szép akkor az biztosan jó hely
inkabb fenyeztetni kene.
Ez nem kis műhely.
tud lakkot is porszórni? jó vastagon megfolyás nélkül?
buzi lakk képes megfolyni ha vastag ha vékony a felnin nem sokat ér
nekem a robogó kerék lett csinálva, az öreg megfújta faszán de amit egy kisgyerek csinált az elég gány lett, és a régi melóban az átlagtól jobban festenek
kis béna porfestő műhelyek nagyon gáz dolgokat tudnak véghezvinni, amikro meglátja az ember a végeredményt akkor azért elgondolkodik hogy egy neolux spray is jobb lett volna 3 soron

Tökéletes.
nagyerdőben van valami csarnok vagy mi a fene ott már voltam bent is
szóval mindenhol voltam ahol számít az ember
pl a madaras teszkó nyáron hüssölni télen meg melegedni
Megint vacakol a telefonod automata javítója, dobd ki már azt a szart
Nem ugyan az már a 8ker. Zsidók apránként megvásárolták olcsón a putrikat, amikor elfogytak a cigányok felújították és most ezek a legdrágább belvárosi lakások.
Persze ha fizetnének sem költöznék ilyen helyre. Rühellem a belvárost én is. Nekem kert kell, pince kell, műhely kell, és hogy a szomszéd minél messzebb legyen tőlem.