Nem ismerem azt a vidéket. Balaton körzet katasztrófa ilyen szempontból. Rossz helyen pedig nagyon nem éri meg most ingatlant venni, mert egyrészt most a legdrágább, másrészt minden ráköltött 2 forint utána csak 1-et fog érni.
Példa: megveszek valamit Som-on mondjuk (az egy 20 km Siófoktól) kereken 20 milláért, felújítom 10 millióból és az ingatlan értéke jó ha 22-24 millió lesz. Instant bukás ha tovább kell költöznöm, miközben cseszem el az időm és pénzem a bejárásra.
Na ez a csapda, arany apám...sajnos ilyen a jelen helyzet.
Nem!
Egy 400 ezer forintos telefont kihozni előfizetéssel részletre,az nekem szándékos megvezetés!
Ugyanis egy 20 éves ember nem igazán teheti ezt meg alapesetben. De a szolgáltató lehetőséget biztosít neki 24 hónapra 30 ezerért( csak egy összeget írtam,nem tudom) . És élnek vele...
A telefon tarifa csomaghoz van kötve...ami egy 400 ezres telefonnál minimum Red ! Tehhát hogy ki tudd hozni,le kell szerződni 2 évre egy olyan csomagba,amire lehet szükséged sincs...de csak így kapod meg. Ha kiszámolod így az árát,sokkal többe kerül mintha megvennéd kp-ra bárhol.
A kocsikról meg lakásokról annyit,hogy STATISZTIKA!!!
Tévedsz Atis! Ami városon belül 30 millió, az külterületen 28. Nincs már különbség, de legalább külterületen minden nap baszhatja el a pénzét a bejárásra, a reggeli és esti 1-1 óra felesleges utazásról nem is beszélve. Külterületen lakni hosszú távon drágább, mint bent.
Megy az időd és a pénzed a bejárásra minden nap.
Mert szerinted hogy kéne csinálni? Bekopogni, és megkérdezni hogy jónapot jöttünk váratlanul magukon ütni maga az a bűnöző akinek a hátára rá kell térdepelnünk?
ért valaki a videófal készítéshez?
adott egy xbox-ps kép ezt kellene 4 tv-re(esetleg kijelzőre, de inkább tv kell) kitenni "egyben"
ami vezérlőket látok ilyen 4-500 ezer pénzek, ennyi nincs erre a projektre
elektroműszerésznek akartam tanulni és a felvételi előtt volt orvosi vizsga aztán akkor derült ki
mondjuk vicces hogy 14 éves koromig ez a "rejtett hiba" nem derült ki
utána a yard állás bukott, 6-7 éve itthon verném a brét ha összejön igaz nagyon kicsi pénzért de nekem az is kb elég lenne( 4-5 éve 80 felé volt egy ismerősnek)
aztán a vasúttól is emiatt toltak ki 19évnyi munkaviszony után egy buzi jogszabály változás miatt
amúgy a rendes kéket kéknek látom csak a többi kitalált kéket nem
Tehát mégegyszer,alapból az összes bank egybe van kötve egy nagy adatbázisba,a gatyád méretét is tudják,nem csak azt hogy mennyire vagy eladósodva.Nem is engedik hogy nagyon elszállj.Ahhoz bazira okosnak kell lenni.
Volt olyan akit 2 kiló feletti informatikus fizetéssel elutasítottak mert 23 évesen nem kaphat hitelt.Több éve a cégnél volt,nem ez volt a gond.
A telefon az nem hitel,kamatmentes vásárlás részletre.Ezt kevered.
Nemigen van páváskodás,középkategóriás autót magánvásárlóként legtöbb esetben idősebb kroosztály vesz KP-re.Mondjuk ceed kombit,vagy renault koleost meg ilyeneket.
A páváskodásra való autó az x3-x6.mazda cx vagy ilyesmi kocsi,de az legtöbbje vagy céges lízing,vagy tényleg a cég adja,szem L5 beosztásnak hívták tesónál azt a középvezetőt aki beszteppelhet az adott WAG kereskedésbe és választhat bármit a keretösszegen belül,vagy wv vagy skoda szokott lenni az egyik a presztizs miatt a másik mert az adott keretösszegbe az fér a legnagyobb beltérrel és extrával.
Aztán van a kurvagazdag akinek mindegy,a legjobbat akarja.És van akinek tényleg azon múlik egy jó üzlet hogy milyen a kocsi,mi van rajta,milyen óra,milyen pedikűr.
Nem azért mert sznob hanem mert így működik.
A metróban most 40% eksön van minden non-food cuccra, veszik is a sok kütyüt mint állat.
Kérdi az egyik cica, hogy te nem veszel valami szart?
Mondom, van mindenem.
Aztán csak vettem egy 25 méteres slagot, a régi már esőztető:)
Párszor kitárgyaltuk, de mindig csodálkozok, hogy mi a francot befolyásol a színtévesztés. Oké, festékbolti eladónak ne menjél, de rendőröknél mit befolyásol? Határőrnek nézed a kollégát mert zöldnek látod a kéket, és lelövöd? Vagy piros lámpa helyett zöldet látsz? (mondjuk így én is színtévesztő vagyok)
Annyira vicces amikor tök másnak válaszolok, másra utalok és magatokra veszitek sértődötten
Neked NEM burkolt a motorod. Nekem van burkolt Hornetem (szerinted) Max annyi a közös hogy te is fagyizni jársz csak vele. Sportmotort nem mertem írni mert akkor meg abba köt bele a sok fasz veled együtt
Én fordítva látom. Semmi visszaesés...sőtt.
Telefont már a szolgáltatónál hitelre vesznek rengetegen....meg merem kockáztatni hogy a fele az előfizetőknek kb.
De mindent ugyan úgy..tv,mosógép stb...áruhitel hegyek. Van aki a Karácsonyi ajándékokat hitelre veszi!
Semmiből nem tanulnak az emberek hidd el...a páváskodás legyőzi az észt.
De mondom...statisztika!
Ahol te vagy az bútor. IKEA ..stb alád ver...és ott pedig megint csak dübörögnek a hiteles akciók tudtommal
Télen fagyiztál?
Amúgy nem érted. Volt itt Clam ratyi haverja aki meg akarta verni Zolit. Csak amikor menni kellett volna arra hivatkozott hogy 15fokban nincs értelme motorozni mert nem tapad a gumi. Azóta ezen röhögünk hogy csak ezért úszta meg a verést mert 20-25fok között lehet csak motorozni.
És bár nem viszem túlzásba mert minek, de voltam havas utakon motorozni, és ami durva két motorossal is összefutottam.
még gazdagnak se kell lenni.... a lizing után vissza jön az áfa a személyautó után is.... cégre ugye nincs is autóra hitel.... 4 évre is lehet lizingelni, az a legjobb költségben és áfa-ban és akkor a végén 10% maradvány értékért ki tudod venni, mint magánszemély...
Példa: megveszek valamit Som-on mondjuk (az egy 20 km Siófoktól) kereken 20 milláért, felújítom 10 millióból és az ingatlan értéke jó ha 22-24 millió lesz. Instant bukás ha tovább kell költöznöm, miközben cseszem el az időm és pénzem a bejárásra.
Na ez a csapda, arany apám...sajnos ilyen a jelen helyzet.
Ennyiért a külterületen házat lehet kapni.
A statisztikara meg nagyivben tojok,szemelyes tapasztalatokra tamaszkodok.
Bizonyíték esetén meg azért rájuk rúgják a bantukra is az ajtót.
Egy 400 ezer forintos telefont kihozni előfizetéssel részletre,az nekem szándékos megvezetés!
Ugyanis egy 20 éves ember nem igazán teheti ezt meg alapesetben. De a szolgáltató lehetőséget biztosít neki 24 hónapra 30 ezerért( csak egy összeget írtam,nem tudom) . És élnek vele...
A telefon tarifa csomaghoz van kötve...ami egy 400 ezres telefonnál minimum Red ! Tehhát hogy ki tudd hozni,le kell szerződni 2 évre egy olyan csomagba,amire lehet szükséged sincs...de csak így kapod meg. Ha kiszámolod így az árát,sokkal többe kerül mintha megvennéd kp-ra bárhol.
A kocsikról meg lakásokról annyit,hogy STATISZTIKA!!!
Megy az időd és a pénzed a bejárásra minden nap.
adott egy xbox-ps kép ezt kellene 4 tv-re(esetleg kijelzőre, de inkább tv kell) kitenni "egyben"
ami vezérlőket látok ilyen 4-500 ezer pénzek, ennyi nincs erre a projektre
mondjuk vicces hogy 14 éves koromig ez a "rejtett hiba" nem derült ki
utána a yard állás bukott, 6-7 éve itthon verném a brét ha összejön igaz nagyon kicsi pénzért de nekem az is kb elég lenne( 4-5 éve 80 felé volt egy ismerősnek)
aztán a vasúttól is emiatt toltak ki 19évnyi munkaviszony után egy buzi jogszabály változás miatt
amúgy a rendes kéket kéknek látom csak a többi kitalált kéket nem
Volt olyan akit 2 kiló feletti informatikus fizetéssel elutasítottak mert 23 évesen nem kaphat hitelt.Több éve a cégnél volt,nem ez volt a gond.
A telefon az nem hitel,kamatmentes vásárlás részletre.Ezt kevered.
Nemigen van páváskodás,középkategóriás autót magánvásárlóként legtöbb esetben idősebb kroosztály vesz KP-re.Mondjuk ceed kombit,vagy renault koleost meg ilyeneket.
A páváskodásra való autó az x3-x6.mazda cx vagy ilyesmi kocsi,de az legtöbbje vagy céges lízing,vagy tényleg a cég adja,szem L5 beosztásnak hívták tesónál azt a középvezetőt aki beszteppelhet az adott WAG kereskedésbe és választhat bármit a keretösszegen belül,vagy wv vagy skoda szokott lenni az egyik a presztizs miatt a másik mert az adott keretösszegbe az fér a legnagyobb beltérrel és extrával.
Aztán van a kurvagazdag akinek mindegy,a legjobbat akarja.És van akinek tényleg azon múlik egy jó üzlet hogy milyen a kocsi,mi van rajta,milyen óra,milyen pedikűr.
Nem azért mert sznob hanem mert így működik.
Jahh..Tűzoltó sem lehetsz...fingom nincs miért
Kérdi az egyik cica, hogy te nem veszel valami szart?
Mondom, van mindenem.
Aztán csak vettem egy 25 méteres slagot, a régi már esőztető:)
Neked NEM burkolt a motorod. Nekem van burkolt Hornetem (szerinted) Max annyi a közös hogy te is fagyizni jársz csak vele. Sportmotort nem mertem írni mert akkor meg abba köt bele a sok fasz veled együtt
Én nyomom 0 fokig. Nem esik jól,de nem bírom ki hogy ne menjek egy karikát legalább hetente. Persze hóban nem...
Telefont már a szolgáltatónál hitelre vesznek rengetegen....meg merem kockáztatni hogy a fele az előfizetőknek kb.
De mindent ugyan úgy..tv,mosógép stb...áruhitel hegyek. Van aki a Karácsonyi ajándékokat hitelre veszi!
Semmiből nem tanulnak az emberek hidd el...a páváskodás legyőzi az észt.
De mondom...statisztika!
Ahol te vagy az bútor. IKEA ..stb alád ver...és ott pedig megint csak dübörögnek a hiteles akciók tudtommal
Amúgy nem érted. Volt itt Clam ratyi haverja aki meg akarta verni Zolit. Csak amikor menni kellett volna arra hivatkozott hogy 15fokban nincs értelme motorozni mert nem tapad a gumi. Azóta ezen röhögünk hogy csak ezért úszta meg a verést mert 20-25fok között lehet csak motorozni.
És bár nem viszem túlzásba mert minek, de voltam havas utakon motorozni, és ami durva két motorossal is összefutottam.