Megnéztem a leaf-t... a kalkulátor szerint több a törlesztő a lízingen, pedig 0% THM... valószínűleg zárt végűre vonatkozik csak a 0% az meg nekem nem jó...
Én mondtam hogy kicsi
Minőségéről nincs tapasztalatom.
Nézd meg a Leaf-et is. Van már abból is 62kWh-s, arra azt mondják kicsit jobb, és abból hoznak is be, mert a Nissannak van saját akkugyára.
Megnéztem a Kona-t.... hát sírva fakadtam... kicsi, ami még elmenne, de olyan mintha egy Pet palackba ültél volna be... kopogós szar karcolodo műanyag mindenhol.... mindez majdnem 14m-ért, nem is a legmagasabb felszereltséggel.... egy két készletre érkezőt lehet így is csak fogni, mert leállítottak az értékesítést, úgy viszik, hogy új ár lista lesz..... kb 1m-el drágábban.... ezek nem normálisak
Amúgy felétek igen nagy a szaporodási kedv.
Itt lóháton a mákot kishegyesen aztán annyi 2-3 gyerekes van hogy felénk negyede sincs
Úgy tűnik nincs pénz kotonra a putriban
Igen, de most vagy nem veszek, vagy szart veszek
A szarral vagy lesz pénz vagy nem. De ha nem veszünk biztos nem ömlik a zseton
Szóval nem könnyű a helyzet
Értem én ezt. Csak hát ebben az árkategóriában ,már olyan "munkakocsik" vannak,amikből már kiesett a motor.
Bár a haver talált valami puttonyost 800 körül,amit külföldről hoztak...de 2 hónapig vadászott rá. Motorikusan állítólag jó,de kis kasznizás lesz rajta.Ebben az árban ez alap...
Akkor ez se lesz egyszerű
A technikán nem lehet spórolni mert ha szar a műsor nincs fellépés. Tehát csak a kocsin lehet .... max húzom majd az astrával
Azt kérdezted mi a nagy és kényelmes nem, hogy melyikhez kapni ingyen alkatrészt. Amúgy semmivel nem drágább hozzá a cucc mint a többihez sőt bontva talán abból van több.
Minőségéről nincs tapasztalatom.
Nézd meg a Leaf-et is. Van már abból is 62kWh-s, arra azt mondják kicsit jobb, és abból hoznak is be, mert a Nissannak van saját akkugyára.
Csak ne száradjon meg szóval csak esőben motorozz
A marhabőr nem nyúlik, és ha már sikerült lemennem 95 kilóra, illene meg is tartani, legalább a szezon idejére
T4,de ebből már alig van jó!
Lassan földhoz kell baszni ezt az ájfónt
Lógatom a makkot.....
Itt lóháton a mákot kishegyesen aztán annyi 2-3 gyerekes van hogy felénk negyede sincs
Úgy tűnik nincs pénz kotonra a putriban
A szarral vagy lesz pénz vagy nem. De ha nem veszünk biztos nem ömlik a zseton
Szóval nem könnyű a helyzet
Bár a haver talált valami puttonyost 800 körül,amit külföldről hoztak...de 2 hónapig vadászott rá. Motorikusan állítólag jó,de kis kasznizás lesz rajta.Ebben az árban ez alap...
Tököm bánja ha kiesik a motor belőle 3 év múlva
Addig csak látjuk hogy bejött-e a nagy terv
Első terv az volt mert a nulla forintos beruházás a legjobb
A technikán nem lehet spórolni mert ha szar a műsor nincs fellépés. Tehát csak a kocsin lehet .... max húzom majd az astrával