Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, jó csak nem felel meg azoknak a kritériumoknak amiket elsőre leírtál, kicsi és kényelmetlen viszont menni megy.
Megnéztem a leaf-t... a kalkulátor szerint több a törlesztő a lízingen, pedig 0% THM... valószínűleg zárt végűre vonatkozik csak a 0% az meg nekem nem jó...
Sztem i3 lesz ez.... nagyon jó ajánlatot kaptam rá.... vidékre nem kell, arra van másik, Pestre meg az agglomerációba meg bőven elég...
Én mondtam hogy kicsi
Minőségéről nincs tapasztalatom.
Nézd meg a Leaf-et is. Van már abból is 62kWh-s, arra azt mondják kicsit jobb, és abból hoznak is be, mert a Nissannak van saját akkugyára.
Áztasd be akkor nyúlik rlég sokat
Csak ne száradjon meg szóval csak esőben motorozz
Muszáj,
A marhabőr nem nyúlik, és ha már sikerült lemennem 95 kilóra, illene meg is tartani, legalább a szezon idejére
Cukormentes?! Fúj.... (De azért irigy vagyok ám!)
Megnéztem a Kona-t.... hát sírva fakadtam... kicsi, ami még elmenne, de olyan mintha egy Pet palackba ültél volna be... kopogós szar karcolodo műanyag mindenhol.... mindez majdnem 14m-ért, nem is a legmagasabb felszereltséggel.... egy két készletre érkezőt lehet így is csak fogni, mert leállítottak az értékesítést, úgy viszik, hogy új ár lista lesz..... kb 1m-el drágábban.... ezek nem normálisak
ááááá, biztos nagyon rossz ott
Hiace
T4,de ebből már alig van jó!
csak a szarszinüek, de azok megállíthatatlanul
Lóháton
Lassan földhoz kell baszni ezt az ájfónt
Lógatom a makkot.....
Amúgy felétek igen nagy a szaporodási kedv.
Itt lóháton a mákot kishegyesen aztán annyi 2-3 gyerekes van hogy felénk negyede sincs
Úgy tűnik nincs pénz kotonra a putriban
Igen, de most vagy nem veszek, vagy szart veszek
A szarral vagy lesz pénz vagy nem. De ha nem veszünk biztos nem ömlik a zseton
Szóval nem könnyű a helyzet
A t4 elég drága t3 mind szar a mercit még nem néztem
Értem én ezt. Csak hát ebben az árkategóriában ,már olyan "munkakocsik" vannak,amikből már kiesett a motor.
Bár a haver talált valami puttonyost 800 körül,amit külföldről hoztak...de 2 hónapig vadászott rá. Motorikusan állítólag jó,de kis kasznizás lesz rajta.Ebben az árban ez alap...
Sprintert vennék, főleg 2.9es öthengeres motorral vagy tranzitot , 2.4est.
Nem örökbe kell
Tököm bánja ha kiesik a motor belőle 3 év múlva
Addig csak látjuk hogy bejött-e a nagy terv
1 milla alatt minden gáz
Ez a Toyota hiace annyira gáz ? Abból egy csomó van 1 Milla alatt
Sajna a futón elbaszódna minden a rázkódástól
Első terv az volt mert a nulla forintos beruházás a legjobb i
Akkor ez se lesz egyszerű
A technikán nem lehet spórolni mert ha szar a műsor nincs fellépés. Tehát csak a kocsin lehet .... max húzom majd az astrával
Azt kérdezted mi a nagy és kényelmes nem, hogy melyikhez kapni ingyen alkatrészt. Amúgy semmivel nem drágább hozzá a cucc mint a többihez sőt bontva talán abból van több.