Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nyaraltatsz meg így is jó.
Most találtunk egy szép házikót, Siófoktól 3-4 km, a parttól csak 1-1,5, kiváló helyen. 70 m2 alapterületen száraz szuterin, földszint és remek tetőtér, dupla erkéllyel, 600 m2-es telek, két utcára nyílik, 5 saját kocsibeálló hely, nyaraltatásra alkalmas, amiből vissza lehetne termeltetni a hitelt. Ez a hely és állapot miatt biztosan értéktartó maradna.
Nem kevés önerővel is 20 hitel kellene, amire fix kamatozással 32 milliót kéne visszafizetnünk...hazamentem, megittam néhány sört és elengedtem a dolgot.
Na ilyen a jelen helyzet...
debrecen putri hely nem pest környéke...
pes "külterületeiben" egy vakondtúrás 20 milla
volt ismerős diósdon, egy fáskamra méretű háznak nem hívható kis vityilló hozzá kb 15x25 méteres telekkel már ezelőtt sok évvel 20milla felett volt most a csok miatt szerintem minuóimum duplája lett
Szerencsések vagytok, most fektessetek még be ingatlanba és pár év múlva hülyére kereshetitek magatokat vele, mert majd szép lassan ott is elszabadulnak az árak. Mi már rábasztunk az asszonnyal, ami itt 2015-ben 15 millió volt, az most 40, ezt már nem tudjuk követni, marad az albérlet, kb. örökre...
Igen...lassan igen!
Csak a dugó...
Nyugodtan hívhatod a "világ legjobb motorjának" vagy rövidítve csak így: HONDA
Nem egy...rengeteg van!
Nekem a lakásom most garázzsal ér 52 millát...Sámsonkerben 20 milláért 90m2 -es családi házat veszel kerttel stb..5-8 éveseket. 7 KM Debrecentől
A kertségekben ami Debrecenhez tartozik csak külterület,20 milláért palotát kapsz kis túlzással...
Amúgy itt is van balcsi...macsibalcsinak hívjuk
felénk még szarabb a helyzet
régebben amíg volt pénz rendesen addig alig voltak cigójaink, jól élt a nép nem költözött sehová sem
amióta ez a bor üzlet végetért, azóta elég gáz a helyzet, a fiatalok iskola után költöznek el a városokba.
aztán dondoltak egyet az okosok hozzunk ide népet, be is telepítettek egy csomó cigót,persze előtte azért szivárogtak maguktól is de leginkább a környékbeli tanyákba vagy a nagyon lom házakba
aztán ott tartunk hogy a sok cigó miatt kb eladhatatlan minden ház az árában, egy átlagos állapotban lévő nem romos karbantartott 70-es évekbeli építésű ház( ami azért már rendes alap rendes technológiával épült) már ilyen 2-3 milla felé van
olyanok is vannak akik pl érdről jöttek ide eladták ott a házat nagy pénzért itt vettek egyet kis pénzből aztán nekeik mindegy hová hozza a segélyt a postás
na azóta az olyan házak mint a miénk ( ami 10-15 éve még 15+ milla volt) most eladhatatlan kategória vagy ilyen 4-5 milla
Hát Józsa már Nagyerdő árban van.
A munkahelyem 5-10 km-es körzetében keresek, de egyszerűen képtelen árak vannak. Mély Somogyba meg nem költözök be, mert az instant anyagi csőd és bukás.
Én azóta nem mostam le
Majd ha vége az esős évszaknak, addig úgy is csak összebaszom.
Ismétlem, nem ismerem a Debrecen környéki helyzetet, de mivel ott nincs Balaton, így nem is fogom, mert nem költözöm oda. Viszont ha mutatsz 2 ugyan olyan kaliberű házat, ami a városban van jó helyen (kertvárosi részen, nem belváros) és ami egy közeli településen van szintén jó helyen (tehát nem bantu utcában) és van köztük 30 millió különbség, azon elcsodálkoznék.
Ennyi, ezzel semmi nem vetekszik.
Ezért mondom hogy elég az 5 Km.
Én meg Nagyerdőn...mennyi a külömbség szerinted árban?
1,5 hónapig eljárok melóba nyenyőcével 1 doboz cigi árából.
Az értelmesebbje...de az elenyésző.
Csok?
Egész debrecen nincs 5 km keresztben:)
Én meg pont 5 km-re lakom tőle, szóval ha a túlsóvégére kellene járnom az is max. 10:).
Innen akkor sem költöznék el ha fizetnének érte.
5 km itt elég hogy spórolj 30 millát
A megmaradt 30 millából meg vegyél Teslát...oszt nem sír a szád a bejáráson
Ennek csak az mond ellen, hogy a lakosság megtakarítása is növekedett az elmúlt 8 évben.
Hitelekben nem bíznak már az emberek. Ez a bankok nyűgje.
de az Havas Henrik és Csernus szerelem gyereke
Bár a Tarlós sem jobb. Lehet csak a poén kedvéért a Puzsérra szavazok, azt nézem ahogy verik egymást a szék lábával
Erre mondtak a barbarok hogy nyirjuk ki mindet,isten majd kivalogatja.
Ma fizetik, holnap már lehet, hogy azt sem. Ez teljesen bizonytalan, míg ha egy 5 km-en belül laksz, simán elszambázol biciklivel vagy mint Pocses a Babettával kb. 0 költséggel. Minden verzióban drágább hosszú távon külterületen lakni és ez a távolsággal egyenes arányban növekszik is.
A bejárást fizetik...ok nem az egészet,de lehet vele cselezni
Talán tudni kellene, hogy kinek a hátára kell térdelni s kiére meg nem!
Ennyi.
Dehogynem,tob 100 milliot ismerek.