Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azokat kedvelem, akik válnak.... minél durvábban, annál jobb.... sokkal olcsóbban lehet megvenni a kecot, mert már gombokért is odaadják, csak szét tudják osztani gyorsan és huss....
Nem ezt látom.
Van egy pici merítési mintám.
A válság olyan mélyen égett bele az emberek fejébe,hogy fogyasztási cikket nemigen akarnak venni hitelre.
A másik fele hogy a bankok is olyan szinten égették meg magukat hogy nem adnak hitelt olyan könnyen,annyi adatot kell kitöltenem egy szaros 100e-res áruhitelnek hogy nem is gondolnád.Ebbe benne van egy halom törvényi kötelezettség is.Meg a saját érdekük is a szűrésre.A 08 előtti havi 20-25 áruhitel lecsökkent évente 2-3-ra.Nem is bánom.
Az ingatlan más téma.
Járművet a gazdagabb lízingel,nem hitelez.cégre.Nagyon fontos különbség.
Mert új lakás a városban 25 évesen 30 milláért hitelre? Az normális? Aztán válik,beteg lesz,kirúgják...nem tudja fizetni.
20-25 évre...pfff...istenem!
Vegyen egy házat a külterületen 10 milláért ,később majd eladja és vesz jobbat ha nem tetszik...de ez ciki!
felvétel ott sincs.... de egy bites huszár annyi, hogy ihaj.... még mindig a "tanácsra" járnak a segélyért, mert nem tudják azt sem, hogy már önkormányzat van.... és ezek fehérek.... de van apacs harcos is, annyi... kellene belőlük exportálni....
Autóra hitelt felvenni, ami nem termelő eszköz...hát meg is érdemlik. 500 ezerért is van olyan kocsi, ami nagyon megbízható, elvisz bárhová. De nekik az új és a nagy kell, hát hitelezzenek, hajrá.
A semminél minden jobb...
2 fajta ember van...
Aki akar dolgozni,meg aki nem!
Most mind a két lehetőség adott.
Munka mindig van, csak el kell vállalni, ez tény. Ami nem mindegy, az hogy milyen munka és mennyiért.
Te most az alsó rétegről beszélsz...ők is tele vannak hitellel.
A középréteg az újat vesz. Természetesen hitelből. Aztán mikor bedőlnek,akkor a kurva anyát az országnak,a szomszédnak,meg nekem is...csak neki nem,mert ő áldozat.
Nézz meg egy mostani statisztikát új autóvásárlási szokásokról,lakásvásárlás,áruhitelek stb...
Hitel...hitel...hitel...megtakarítás nulla
Pénzügyi kultúra nincs! Buta befolyásolható ember az van...rengeteg.
Terenyén nincs,csak a kocsmában.
Nincs munkahely itt?
Aki nem tud elhelyezkedni most,az fogyatékos...
*műmodoros*
Várjmá, a puzsér nem az a kimért, műmorodos, okoskodó fasztartály, aki ilyen gexiokos megmondó emberner érzi magát?
Havonta max egyszer járok Bp-en, mikor jövök haza, Fehérvárig köhögök az ottani levegőtől, nem az én világom.
Pont jó lesz amikor a puzsér lessz a főember,és szteppehettek pesten gyalog.A levegő jó lesz.
Ezzel nincs mit tenni, az ország keleti felének vidéki része szegény, nincs munkahely vagy csak elszórtan. Még ugyan az a munkakör is máshogy van fizetve Nyíregyházán és Sopronban. Sosem költöznék vissza a Duna keleti oldalára már, a saját bőrömön tapasztaltam ezt végig.
De ez egy természetes folyamat, nyilván nem a falvakba viszik a munkahelyeket, onnan el kell jönni és kész.
A főváros külön világ, tetszene a sok munkahely, de eskü engem fojtogat az ottani levegő, számomra nagyon koszos, kaparja a torkom.
Mindig van akiknek a hatalom hiánya fáj, vagy amúgy sem boldogulnak de ezért mindig más a hibás, jelen esetben a főcigány.
Én is utálom, de még mindig kevésbé rossz lehetőség mint az ellenzék bármely tagja és ez nem az ő érdeme!
Rinyálni meg vakoskodni mindig könnyebb.
Amúgy meg rég elengedtem, van nekem családom, barátaim, kutyám, hobbijaim amivel foglalkoztatom.
Mert a politikába mi nem szólunk bele, azt csak a naivak hiheti.
KB pont nem igaz.Használt 5-6 éves kocsikkal jár mindenki,mert a tömegközlekedés szar,budös,nem akkor megy mikor kéne stb ok,a szomszédnak megfelelés bullshit.
Inkább a nekem ez jár alanyi jogon mert na mentalitás.
És amikor 3-5 kiló közt llehet venni pofár valahogy kinéző ájudit simán megveszi.Nem a szomszédnak,nem mari néninek hanem mert nem nagy összeg és kell.
Vinni mamát korházba,nyaralni,a gyereket mindenki kocsival transzportálja holott amikor kicsi voltam kikértem magamnak,megszóltak volna a többiek ha mama visz.
Ilyen a modern nagyvárosi magyar élet.
Nem a terenyei,az másik kontínium.
Ezek a dolgok amiket írsz,nem azért vannak mert gazdagok az emberek. Ez azért van,mert buták az emberek....
Kívűlre mutatni kell! Ha a szomszédnak új kocsi van,akkor mi is vegyünk! Hitelre..mert hitelt azt adnak mindenre
Megtakarítás nulla...
most voltam terenyén, ott vhogy megint nem ezt tapasztaltam.... de a kocsma tele volt, az biztos
Én elvagyok azért válság nélkül is,max jókat röhögök a nincs sajtószabadság,oktatásegészségügy,diktatúra,mélyszegénység,éhséglázadás,kivándorlás,forradalom,mivagyunk a többség dumán.
Oszt mindenki pupozott bevásárlokosárral jár meg kétautó,lapostelefon,lapostévé,horvátosnyaralás....blabla.
A helyzet az amit írsz, szart sem csinálnak senkivel, főleg a bantukhoz nem mernek nyúlni. De ennek sajnos valóban turbóliberális-európai-emberjog-faszom okai vannak. A helyszínen sem tehet meg kb. semmit, ezt a bantuk tudják is, ha csak hozzájuk érnek, azonnal megy a feljelentés rájuk, akkor pedig hivatalból el kell járni az intézkedő rendőr ellen, megrovás, lefokozás, börtön büntetés.
A haza jogszolgáltatás és bűnvédelem maga a gusztustalan fertő.
nem kell imádni, csak el kell választani a kettőt.... attól még nyugodtan utálhatod, szíved joga szabadon lehet utálni bárkit....
ezt a sztorit ismerem... ilyen esetben nekik nem kell háttérmunkát csinálni, mert a helyiek csinálják és segítséget kérnek, ha nem tudják megoldani.... nehogy azt mondd már, hogy ilyen esetben is nekik kellene háttérmunkát csinálni... .
amikor saját akciójuk van, ahhoz természetesen ők csinálják a felderítést és a háttérmunkát is, de ilyen esetben nem... majd minden szarral nekik kell foglalkozni.... segíteni mentek... a felderítést és a háttérmunkát a helyiek csinálják.... a kárt is ők fizették...
Jó, akkor a teket imadom:)