az astra kurva jó
most hogy új az ülés bele és nem nyom a drót olyan fasza hogy le sem lehet írni irodalmi nyelven, szóval egyszerűen kurva jó
a gázonlévő lábam meg ki tudom támasztani oldalra és nem kall tartogatni
egy méhész ismerősnek volt sok éve de nem emlékszem milyen volt, pedig ültem benne
lecserélte egy t3-ra mert kellett az elsőkerék hajtás de azt tudom hogy nagyon szidta a t3at mekkora szar a hiacéhoz képest, csak ugye a sárosabb földutakon a hiace meghalt, a t3 meg hólánccal egész jól teljesített
az a baj hogy az f astrából már nem
vennék gyors kettőt még hitelre is egyik a templomba járós a másik a pecás aztán 20 évig nem lenne gondom a kocsira
úgy fáj a hátam meg a lábizmom hogy majd beszarok
ülésben van valami biszbasz állító de hiába nyomogatta ide oda a belét mindenhogy szar volt
na
2x250km után megállapítom hogy ez az úri audi egy rakat fos, és nem azért mert elhasználódott ez ilyen volt 2001ben is amikor lejött a szalagról
hangos a motorja, legalábbis az astra halkabb
lomha egy dög
a kormányzás fura, gondolom nem véletlen volt az a6ban a sebességfüggő kormánymű(valami ilyesmi a neve)
mondjuk ezeket meg lehet szokni annyira nem is zavaró
az ülése geciszar kényelmetlen foshalom, az astra ülése 10x jobb
a gázpedál is ugyanilyen trágya szerintem holnap sántikálok egész nap mert bedurrant a sípcsont melletti izom
a gyári projektoros lámpa egy vicc, komolyan mondom mint a 82es zsigulim krumpli izzója olyan a fénye
szóval menjen vele akinek szüksége van rá, maradok az astránál
ami jobb az a futómű, de arra rátoltunk egy szatyor pénzt, ennyiből az astra se lenne hintaló többé
120ah, 42kw wltp 285km
Talán gyengébb a hatotav mint a többinek, de nekem elég, és könnyű vele parkolni... nagyon sok szolgáltatás is jár hozzá.... egy gombbal még asszisztenst is el lehet érni, aki mindent megcsinál, ha kell étteremben asztalt foglal, megmondja melyik toltopontokat ered el, elküldi gps-re, de ha csak azt akarod, beszélget veled egy fárasztó napon stb roppant fontos funkció
Nagyhegyes a megye egyik leggazdagabb települése. A MOL kutak miatt. Ott nem nincs pénz gumira,hanem jól élnek. Cigánymentes,rendezett nyugis kis hely.
Te hol is laksz? Had tudjam már milyen igényes hely putrizza Debrecent!
Pedig te igazán szaporodhatnál ha már büdös a munka,legalább kureld az asszonyt
most hogy új az ülés bele és nem nyom a drót olyan fasza hogy le sem lehet írni irodalmi nyelven, szóval egyszerűen kurva jó
a gázonlévő lábam meg ki tudom támasztani oldalra és nem kall tartogatni
lecserélte egy t3-ra mert kellett az elsőkerék hajtás de azt tudom hogy nagyon szidta a t3at mekkora szar a hiacéhoz képest, csak ugye a sárosabb földutakon a hiace meghalt, a t3 meg hólánccal egész jól teljesített
vennék gyors kettőt még hitelre is egyik a templomba járós a másik a pecás aztán 20 évig nem lenne gondom a kocsira
úgy fáj a hátam meg a lábizmom hogy majd beszarok
ülésben van valami biszbasz állító de hiába nyomogatta ide oda a belét mindenhogy szar volt
2x250km után megállapítom hogy ez az úri audi egy rakat fos, és nem azért mert elhasználódott ez ilyen volt 2001ben is amikor lejött a szalagról
hangos a motorja, legalábbis az astra halkabb
lomha egy dög
a kormányzás fura, gondolom nem véletlen volt az a6ban a sebességfüggő kormánymű(valami ilyesmi a neve)
mondjuk ezeket meg lehet szokni annyira nem is zavaró
az ülése geciszar kényelmetlen foshalom, az astra ülése 10x jobb
a gázpedál is ugyanilyen trágya szerintem holnap sántikálok egész nap mert bedurrant a sípcsont melletti izom
a gyári projektoros lámpa egy vicc, komolyan mondom mint a 82es zsigulim krumpli izzója olyan a fénye
szóval menjen vele akinek szüksége van rá, maradok az astránál
ami jobb az a futómű, de arra rátoltunk egy szatyor pénzt, ennyiből az astra se lenne hintaló többé
Talán gyengébb a hatotav mint a többinek, de nekem elég, és könnyű vele parkolni... nagyon sok szolgáltatás is jár hozzá.... egy gombbal még asszisztenst is el lehet érni, aki mindent megcsinál, ha kell étteremben asztalt foglal, megmondja melyik toltopontokat ered el, elküldi gps-re, de ha csak azt akarod, beszélget veled egy fárasztó napon stb
Csak van valahol egy portás állás
Kicsi is meg hegy sincs vazzeg
Egy fosos cbr volt a nap fénypontja
Pedig te igazán szaporodhatnál ha már büdös a munka,legalább kureld az asszonyt